Bebek sahibi olmak

ssevcann

angelofice
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
855
32
98
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar,

Esimle neredeyse 3 yildir evliyiz.Son birkac aydir cocuk sahibi olmayi iyice dusunuyorum,cok istiyorum.Ama endiselerim var daha cok maddi anlamda.Esim calisiyor,nazar degmesin isi iyi,saglam.Fena kazanmiyor.Ama en azindan bir cocuga rahatca bakabilmemiz icin benim de calismam lazim.Stajimi bitirdikten sonra acikcasi isle ilgili durumlarim pek yaver gitmedi hep bir sorun cikti...Yani bir yandan bebek istegim,bir yandan once ekonomik olarak rahatlamamiz gerektigi gercegi.Stres oldum.
Benimle ayni seyleri yasayan ya da yasamis olan varsa paylasimlarinizi bekliyorum.

okadar ayrıntılı düşünürsen ohooo kimse çocuk yapmaz, eşinin işi iyiymiş bakabilecek durumdasın 3 sene sonra bence daha fazla düşünmemelisin, yaptıktan sonra neden bukadar geciktim diyeceksin, bu arada yaşını merak ettim

Esim calisiyor evet,ama kazandigi bize ucu ucuna yetiyor.Ben ispanyadayim ve duymussunuzdur belki suan burada ekonomi berbat durumda,issizlik,vergiler falan...Cok fazla dusunmek istemiyorum ama dogal olarak icimi yiyor bu durum,cocuk icin en iyisini dusunuyorum...(Yas 23)

bizde yeni evlendiğimizde maaşımız bize anca yetiyodu çocuğumuz olduktan sonrada aynı evladımın hiç bi eksiği yok ve iyi şartlarda yetiştiriyorum, diyeceğim o ki evlat rızkıyla geliyor,ama yaşın gençmiş anne olmaya hazır değilim dersen onu anlarım birazdaha bekleyebilirsin tabi...

1-2 gun icinde yeni bir ise basliyorum kismetse...Biraz otursun,hemen calismalara baslamak istiyorum.Beklemek istemiyorum.Dediginiz gibi,cocugumun bereket getirmesini umuyorum

Back
X