Rabbim verdiğin herşeye hamdolsun şükürler olsun ..
Bizlere hayırlısından evlatlar nasip eyleeeee aminn ..
slm arklar bwnde sizin givi cok bebiş istiyordum her ay kan testi idrar teati vs yapıyordum cıkmiyordu hiç sonra hiç kafama takmadım artık olur tada olmaz dediğim ay hamil kalmışım simdi bebişim 7 aylık
canim isallah rabim dualarimizi kabul etsin amin.
MERHABA CANIM 2yillik evliyim evlendiyimizden beri istiyoruz.bir cok tedavileri denedik olmadi .cok aqladim kendinimi ypratdim.olmayinca olmiyo kismet isde.rabimden hayirlisi .allah istediqi zaman istediyine verir.
içimizdeki cocukluk hic ölmesin tatlısımmmmm
ben yokken topikler:)
hehehehe birazcık öylee olduu tatlım hosgeldin nasılsınnn
ekmek peşinde konuşuyorummm.... sen yapıosun bakem:)
canim isallah rabim dualarimizi kabul etsin amin.
:121::121::122::122::123::123::102::102::103::103::98: :127::126::124::125::111::113::129::131::131::117::103::103::92:
slm kuzularr ben geldim bugün nasılsınız şekerler enerjiler nasılllll
hosgeldin tatlım cok sükür iyiyim sen nasılsın neler yapıosn
hoşbuldum tatlım napim yaaa ev temizledim yoruldum yaaaa belim çok ağrıyor bideee :26:
bende babamları cagırdım karnıyarık yapıorum bi yandan buralara bakıorum geri kalmiyim demii
tatlım bat ne zamandı :26: bel agrın agırmı kaldırdın uzan dinlen :44:
yaa canım benim bat ayın yirmisi gibi bekliyorum yaaa bu aradaa karnıyarığa bayılırımmmm banada yollaaaa kız bu arada konu sahibi gelmiş dünden dolayı fırça kaymadı dimiiiiiiii
yok tatlım iyi kaynatmıssınız dedi sadece saolsun
atla gel cnm antalya surası sana ya karnıyarık pişme aşamasında
yanına mercimek corbası pilaw salata iyi olur demi.fikir ver gı
hmmm bence de çok güzel olur bide ben gelebileydim eyiydiii yaaa offf ağzım sulandıı bende mercimekli köfte yapmayı planlıyorum adananın kısırı ve mercimek köftesi meşhurdur haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?