ooff bayılırım bilirimmm mmmmm nefissss
ben sana gelim karnıyarık yemeye sende bana gel tatlım köfteye
Eki Görüntüle 970982 bak bakalım begenecek misin?
offf nefis görünüyor dur kız yapma öyle şeyler bak hamiş falan olabilirim heeee sonra çocuğumun gözü şaşı olacak mazallahh
ayyy hic öyle düsünmemistim cnm ya :26::26:
kusuruma bakma yaaa
yok canım yaaa önemli değil hiç umudum yok benim zati hamilelikle ilgili yaaa
ayy geliorummmmmm adana 5 saat surası
dilerimm aynı anda hamiş kalırız
hmmm bence de çok güzel olur bide ben gelebileydim eyiydiii yaaa offf ağzım sulandıı bende mercimekli köfte yapmayı planlıyorum adananın kısırı ve mercimek köftesi meşhurdur haaa
ayy yerim onun ağzını ben ya Allah bağışlasın Rabbim bizede versin inşallahh
nerden katılıyorsunnnn...
kebaplar diyarı ADANA'dan canımmmm
zuzular biraz geç yazıyorum çalışınca.... adanın yemekleri olsada akşam eve gidince hazır sofraya oturarar yesem ne mutlu olurdum...bu arada yarışmaya ankaradan katılıyorum :) 28 yaşındayım hiç çocuk anasıyım olmasını bekliyorum ama ne zaman olcak onuda bilmiyorum...tedavi oluyorum 4 klomen 1 gnolof 1 tüp bebek 1 aşılamadan bebek tutundu geri düştü gerisi allah kerim inş.... siz yaparsınız :)
Allah kuvver versin canımm ayy çok güldüm yaaa yarışma ha öylemii aynen canım bende 28 yaşındayım çocuk yok malesef iki kez kimyasal gebelik normal yolla şimdide bişeycik yok ama bu ay kısmet olursa aşılama yaptıracam bakalım hayırlısı bizleri ne bekliyor yaşayıp göreceğiz
herkez bişey öğreniyor vallahi rabbim bir an önce verse iyii olcak akşam bnden sonra iyi lak lak yapmışsınız kaçırdımm... kocişle uğraşmaktan giremedim buraya akşam 8 de haberleşiriz işimiz olmazsaa... bu arada bu site güzel olmuşşş kimse kimsenin halinden anlamaıyor en azından bir birimizi teselli ederim bnde şubat sonuna gticem aşılayacam kendimi:)
inşallah canım hepimizin tutar hayırlısıyla evet dün baya bir çılgındık yaa eses07 sağolsun napalım yoksa bekle bekle zaman geçmiyor her zaman adet olmayım diye yalvaran ben şimdi biran önce olup ta aşılamayı yaptırmak istiyorum görüşelim canım randevu saatimiz sekiz olsun birbirimizi tanımak içinde ben yakama karanfil takarım öyle tanırsın beni birde deli dolu çatlak görmüşsen ozaten kesin benimdir hemen gelebilirsin yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?