bebek sevdası

ayy yerim onun ağzını ben ya Allah bağışlasın Rabbim bizede versin inşallahh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kebaplar diyarı ADANA'dan canımmmm

zuzular biraz geç yazıyorum çalışınca.... adanın yemekleri olsada akşam eve gidince hazır sofraya oturarar yesem ne mutlu olurdum...bu arada yarışmaya ankaradan katılıyorum :) 28 yaşındayım hiç çocuk anasıyım olmasını bekliyorum ama ne zaman olcak onuda bilmiyorum...tedavi oluyorum 4 klomen 1 gnolof 1 tüp bebek 1 aşılamadan bebek tutundu geri düştü gerisi allah kerim inş.... siz yaparsınız :)

Allah kuvver versin canımm ayy çok güldüm yaaa yarışma ha öylemii aynen canım bende 28 yaşındayım çocuk yok malesef iki kez kimyasal gebelik normal yolla şimdide bişeycik yok ama bu ay kısmet olursa aşılama yaptıracam bakalım hayırlısı bizleri ne bekliyor yaşayıp göreceğiz

herkez bişey öğreniyor vallahi rabbim bir an önce verse iyii olcak akşam bnden sonra iyi lak lak yapmışsınız kaçırdımm... kocişle uğraşmaktan giremedim buraya akşam 8 de haberleşiriz işimiz olmazsaa... bu arada bu site güzel olmuşşş kimse kimsenin halinden anlamaıyor en azından bir birimizi teselli ederim bnde şubat sonuna gticem aşılayacam kendimi:)

inşallah canım hepimizin tutar hayırlısıyla evet dün baya bir çılgındık yaa eses07 sağolsun napalım yoksa bekle bekle zaman geçmiyor her zaman adet olmayım diye yalvaran ben şimdi biran önce olup ta aşılamayı yaptırmak istiyorum görüşelim canım randevu saatimiz sekiz olsun birbirimizi tanımak içinde ben yakama karanfil takarım öyle tanırsın beni birde deli dolu çatlak görmüşsen ozaten kesin benimdir hemen gelebilirsin yanıma

burasııı çatlaklarla dolcak herhalde:)bnde dahil:):121:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…