Mama sandalyesınde blw zamanı.. Çöplerimden birisi de buBen dogum yapali 2 ay oldu cogu planimi burusturup cope attim bile.Kendimden biliyorum yani.
Mesela şöyle zararlı kp ağzı bozuktur biraz bu bir 2.kv 12 ye kadar top patlatsan uyanmaz hafi bebek için uyandı ama bu kezde mızmızlanacak bize 3.sürekli didişen bir çift ayrıca evde kesinlikle tv tablet ve telefondan uzak kalmaz hatta hepsini çocuğun etrafına yığarlar. Sonuçta onlarında torunu güzel yetiştirmek adına kitap okumak eğitici oyunlar oynamak yerine çocuğu aptallaştırıp sadece oyalayacaklarNe gibi zararli ?
Bebegi buyutmeye uygun olmayan bir ortam ona zarar vermryecek mi ? Ofisin bir odasi evde bebegin odasiyla mukayese edilir mi ?
Dedigim gibi bebeginiz her zaman planlariniza uymaz,siz ona uyacaginiz cok zaman olucak.O yizden kimseyle bebek bakimi konusunda kopruleri yikmayin.Fazla romantik dusunuyorsunuz ,mantikli gelmedi 8 aylik bebegi isyerinde buyutmek.
Aklıma gelmedi ama gerçekten olabilirSöylediğiniz seyi bu derece çarpıtan bi kv yarin bir gun cocugunuza annen seni sevmiyor ondan birakti gitti calisiyor der.
Hadi yaMama sandalyesınde blw zamanı.. Çöplerimden birisi de bu
Daha gecen haftalarda bir tanidigim yasadi benzerini. Eside inanmiyor kadına. Ortalik karişik..Aklıma gelmedi ama gerçekten olabilir
Şöyle eşimde aynı yerde ve onunda kendine ait odası var benim dersim olunca o bakacak onun olunca ben diye düşündükAyrıca şunu da belirtmek isterim (iş yerinde çocuk bakmış biri olarak ) davulun sesi hiç uzaktan geldiği gibi değil(hatta bu konuda konu bile açtım ) çocuk bu saksı değil , bütün gün durmuyor iş yerinde ya da bütün gün sadece bebekle ilgilenmek mümkün olmuyor . Öğretmenmişsiniz, hiç mi öğrenci /veli gelmeyecek , ya da başka şeyler .
Ücretsiz izin alabiliyorsanız alın , alamıyorsanız @Less-is-More canımın dediği gibi gerçekten hiç bir şey için ‘kesinlikle yapmam’ demeyin .
Tecrübe ile sabit ..
Zaten kararlıydım ve şimdi kesin kararlıyımDaha gecen haftalarda bir tanidigim yasadi benzerini. Eside inanmiyor kadına. Ortalik karişik..
Evet önüne önlük ve meyvenin tadına bakması ıcın verıp 45dk kesfetmesını tadını almasını bekledım. Ama ne oldu mama sandalyesını reddettı meyveyı de her seferınde mıncırıp yere attı. Sandalyesını gorunce yakama yapısıyo ınmemek ıcınHadi ya
Evet önüne önlük ve meyvenin tadına bakması ıcın verıp 45dk kesfetmesını tadını almasını bekledım. Ama ne oldu mama sandalyesını reddettı meyveyı de her seferınde mıncırıp yere attı. Sandalyesını gorunce yakama yapısıyo ınmemek ıcın
Şöyle eşimde aynı yerde ve onunda kendine ait odası var benim dersim olunca o bakacak onun olunca ben diye düşündük
Ama o benim hayallerim arasindaydi.O da mi çöp olacakMama sandalyesınde blw zamanı.. Çöplerimden birisi de bu
Valla bızde oldu nefret ettım meyveden de yesın dıye pure yapıp agzına tıkıyorumAma o benim hayallerim arasindaydi.O da mi çöp olacak
Naaıl çözüm buldunuz pekiİnşallah öyle düşündüğünüz gibi olur ama hiç sanmıyorum . Dedim ya saksı değil ya koyasın dursun. Yani en azından benim kızım durmuyor 7 aylık, tuvalete gitmeme izin veriyor . Siz dersteyken yani eşiniz hiç çalışmayacak mı? Bunu eleştirmek için değil bilmediğim için soruyorum . Yani sonuçta hiç mi rapor yazmayacak , hiç mi birşeyler çalışması gerekmeyecek ? Derse girecek , sonra çıkacak bitecek mi işi? Eğer öyleyse dediğinizi bir derece yapabilirsiniz . Ama öyle değilse bu bahsettiğiniz şey mümkün değil . Keşke mümkün olsa .
Yapabilsem ben yapardım , ki size göre çok daha uygundu ortamım ama gerçekten olmuyor çalışırken :/
Şöyle düşünün 1.5 yaşında evladınız. Derse girdi eşiniz, yalnızsınız, çığlıklar atıyor siz telefonu elinize alınca. Sizden kalemi almaya çalışıyor, cama tırmanmaya çalışıyor, kafanızda ki tokaya takmış durumda vs vs herhangi bir şey. Okul sessiz. O ders arasında onun çığlıkları tüm binada yankılanıyor ve siz susturamıyorsunuz. Ne yapacaksınız? Telefon vereceksinizHadi ya o kadar mı
Hangi okul bebek kabul eder ki ?Ancak okul veya etut merkezi her neyse sahibiyseniz götürürsünüz.Boyle bir isveren yok veya bunu kurum mudurleri asla kabul etmez.Eşimle aynı yerdeyiz o dersteyken ben ben dersteyken o
Net soyleseniz anlasak.Kimse anlamamis bir ogretmen okulda nasil bebek bakar ki?Türkiye tarihinde yaşanmamış bir durum..Egitim diye bir sey var .Dersiniz boşken işiniz mi yok yazılı okumak,not girmek,not cikarmak vb. Esiniz okul kurucusu siz de okul muduru müsünüz. Ikiniz de rehber ogretmensiniz diyelim .Odaniza mutlaka öğrenci ve veli görüşmeleri olacak.Bir öğretmen olarak fikir saçma geldi imkanı yok çünkü. Bakıcı tutacaksiniz o zaman yarım gün. 12 de garanti cikilan bir okul varsa..Şöyle eşimde aynı yerde ve onunda kendine ait odası var benim dersim olunca o bakacak onun olunca ben diye düşündük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?