Bakın yazıyı tersten mi okudunuz anlamadım ama benim zaten böyle bir tercihim yok ki kv benim kurallarıma uysun diye bir cünle gördünüz mü ben kendim bakmak istiyorum zaten bu durumda olup olmayanları sordum siz niye alevlendiniz anlamadımO zaman bakıcı tutacaksınız. Bu yönde eğitim almış birini. Hem bedavadan bebek baktıracaksınız hemde aa şöyle olmaz böyle olur diyeceksınız öyle biri varsa bize de söyleyin. Hem karnım doysun hem pastam dursun dünyası yok malesef. Ha kv nin olayı çarpıtıp anlatması yanlış, bahsetmek istediğim o degıl altını cızerım. Fakat eğitimli birinin bakmasını ıstıyorsanız, kurallarla büyüyecekse o zaman tercihiniz anane babane olmamalıydı. Doğmamış çocuğa don biçmek sizinkisi. Ayrıca bir bebek için bu kadar keskin konuşmak da yanlış. Çünkü bi bakmışsınız tam da sizin istemediğiniz şeyleri yaparak büyüyor
Ahhhh çok teşekkür ederim ya yanlış okuyup sinir ediyorlar insanı evet bende böyle düşünüyorum ki kendi anneme de bırakmak onu 2 annesi olarak bilmesini istememBu durumda kayınvalideye bırakılmaz, ne yapacağı belli.
Bakımı aileden talep etmenin avantaj ve dezavantajları var.
Gözünüz arkada kalmıyor, güvenliğinden endişe etmiyorsunuz ama sizin kurallarınız bir yere kadar işliyor.
O aydaki bebeğe televizyon hiç açılmazken sizinki muhtemelen saatlerce izleyecek, son seçenek olsun kayınvalide.
O zaman mantıklı bence çocuğunuzun çoğu anını yakalayabilirsiniz ve kimseye onu yapma bunu yapma diye tembihlemek zorunda da kalmazsınız
Eşimle aynı yerdeyiz o dersteyken ben ben dersteyken o8 aylık bebeğim var, aman diyorum büyük konuşmayın.
İstemediğiniz çizgi filmi, TV yi siz açar, tableti siz verirsiniz eline.
Çalıştığınız için insana çok çok çok çok ihtiyacınızın olduğu zamanlar çok fazla olabilir.
Ben hiç büyük konuşmuyorum.
Evet telefonu eline vermiyorum. Tablet evde yok, bilinçli olarak almıyoruz. TV yi de çizgi filmi arada ben açıyorum. Seyrederken gülüyor oynuyor.
Hayatta yaşadıklarımdan keskin çizgilerin olmamasını çok iyi anlamış birisiyim.
İmkanınız varsa siz götürün yanınıza. Peki götürdüğünüz insan bebek olarak istediği zaman ağlayıp zıplayacaj dersdeyken kim bakacak.
Hadi ya o kadar mıValla bende öyle diyordumsaçma şeyler yediriyorlar çocuğa, tablet veriyorlar eline, çok zararlı asla yapmam, bu evin kuralları var falan bu aslında hamileler arasında ki en büyük geyik, anne sayfalarında herkesin bunu söylediğini görebilirsiniz. Evdeki hesap çarşıya hiiç uymuyor.
O zaman süper hiç kafanıza takmayın kv nizi.Eşimle aynı yerdeyiz o dersteyken ben ben dersteyken o
en azından zararlı şeylerden uzak olacakBebege peki isyerinde evdeki gibi rahat bir ortam yaratabilecek misiniz ?
8 aylık bebeğim var, aman diyorum büyük konuşmayın.
İstemediğiniz çizgi filmi, TV yi siz açar, tableti siz verirsiniz eline.
Çalıştığınız için insana çok çok çok çok ihtiyacınızın olduğu zamanlar çok fazla olabilir.
Ben hiç büyük konuşmuyorum.
Evet telefonu eline vermiyorum. Tablet evde yok, bilinçli olarak almıyoruz. TV yi de çizgi filmi arada ben açıyorum. Seyrederken gülüyor oynuyor.
Hayatta yaşadıklarımdan keskin çizgilerin olmamasını çok iyi anlamış birisiyim.
İmkanınız varsa siz götürün yanınıza. Peki götürdüğünüz insan bebek olarak istediği zaman ağlayıp zıplayacaj dersdeyken kim bakacak.
Neden alevleneyım kı? Kayınvalıdenız ben bakarım 12ye kadar yatıyorum cızgı fılm ızlerız beraber demıs. Sızı de panık almıs yürümüş. Kendı odanızda bakamayacagınız bır an olabılır yada ısınız cıkabılır o zaman yok benım kurallarıma uymuyor sıze bırakamam mı dıyeceksınız. Hakaret yada tahrik edecek ne var bu yazıda söylersenız sevınırım? Bebekler ıcın bu kadar kalıba dayalı seyler dusunmenızın ütopik oldugunu anlatmaya calıstım tecrubemle sabıt olarak.Bakın yazıyı tersten mi okudunuz anlamadım ama benim zaten böyle bir tercihim yok ki kv benim kurallarıma uysun diye bir cünle gördünüz mü ben kendim bakmak istiyorum zaten bu durumda olup olmayanları sordum siz niye alevlendiniz anlamadım
Ya sormayın valla şu an biz öğle yemeği yerken o yataktan yeni kalkmış oluyyor yani ondan sonra bebek yüzünden erken uyanıyorum falan derse fena bozuşmamak için vermeyi düşünmüyorumValla hepsini geçtim , çocuk bakarken 12’ye kadar nasıl uyuyacak onu merak ediyorumbaşarırsa ben benim kızı da yollayayım bi soruver
Şöyle birşey derse aman hep bebek yüzünden uyuyamıyorum erken kalkıyorum falan diye bu kez daha büyük kavga değil miNeden alevleneyım kı? Kayınvalıdenız ben bakarım 12ye kadar yatıyorum cızgı fılm ızlerız beraber demıs. Sızı de panık almıs yürümüş. Kendı odanızda bakamayacagınız bır an olabılır yada ısınız cıkabılır o zaman yok benım kurallarıma uymuyor sıze bırakamam mı dıyeceksınız. Hakaret yada tahrik edecek ne var bu yazıda söylersenız sevınırım? Bebekler ıcın bu kadar kalıba dayalı seyler dusunmenızın ütopik oldugunu anlatmaya calıstım tecrubemle sabıt olarak.
Ne gibi zararli ?en azından zararlı şeylerden uzak olacak
Tecrübem yok doğru yaşayıp görücezKesinlikle harfi harfine katiliyorum.
Bebegin planlara degil,planlarin bebege uyacagibi anlayacak konu sahibi bebek dunyaya gelince.
Ama zaten teklıfı yapan kayınvalıdenız. O zamands anne bu teklıfı bana sen yapmıstın unuttun mu dersınız. Kavga edılecek bırsey yok bence ıstemese teklıf etmezdı dıye dusunuyorum. Bebek ıstemeyen kayınvalıdenın nasıl oldugunu kendımınkınden bılıyorum. On dk bırakacak olsaydım bogardı oyle soyleyeyımŞöyle birşey derse aman hep bebek yüzünden uyuyamıyorum erken kalkıyorum falan diye bu kez daha büyük kavga değil mi
Ben dogum yapali 2 ay oldu cogu planimi burusturup cope attim bile.Kendimden biliyorum yani.Tecrübem yok doğru yaşayıp görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?