Bebek sorunsalı...

Bakın yazıyı tersten mi okudunuz anlamadım ama benim zaten böyle bir tercihim yok ki kv benim kurallarıma uysun diye bir cünle gördünüz mü ben kendim bakmak istiyorum zaten bu durumda olup olmayanları sordum siz niye alevlendiniz anlamadım

8 aylık bebeğim var, aman diyorum büyük konuşmayın.
İstemediğiniz çizgi filmi, TV yi siz açar, tableti siz verirsiniz eline.
Çalıştığınız için insana çok çok çok çok ihtiyacınızın olduğu zamanlar çok fazla olabilir.
Ben hiç büyük konuşmuyorum.
Evet telefonu eline vermiyorum. Tablet evde yok, bilinçli olarak almıyoruz. TV yi de çizgi filmi arada ben açıyorum. Seyrederken gülüyor oynuyor.
Hayatta yaşadıklarımdan keskin çizgilerin olmamasını çok iyi anlamış birisiyim.
İmkanınız varsa siz götürün yanınıza. Peki götürdüğünüz insan bebek olarak istediği zaman ağlayıp zıplayacaj dersdeyken kim bakacak.

Ahhhh çok teşekkür ederim ya yanlış okuyup sinir ediyorlar insanı evet bende böyle düşünüyorum ki kendi anneme de bırakmak onu 2 annesi olarak bilmesini istemem

Eşimle aynı yerdeyiz o dersteyken ben ben dersteyken o

Hadi ya o kadar mı

Valla hepsini geçtim , çocuk bakarken 12’ye kadar nasıl uyuyacak onu merak ediyorum başarırsa ben benim kızı da yollayayım bi soruver

Kesinlikle harfi harfine katiliyorum.
Bebegin planlara degil,planlarin bebege uyacagibi anlayacak konu sahibi bebek dunyaya gelince.

Neden alevleneyım kı? Kayınvalıdenız ben bakarım 12ye kadar yatıyorum cızgı fılm ızlerız beraber demıs. Sızı de panık almıs yürümüş. Kendı odanızda bakamayacagınız bır an olabılır yada ısınız cıkabılır o zaman yok benım kurallarıma uymuyor sıze bırakamam mı dıyeceksınız. Hakaret yada tahrik edecek ne var bu yazıda söylersenız sevınırım? Bebekler ıcın bu kadar kalıba dayalı seyler dusunmenızın ütopik oldugunu anlatmaya calıstım tecrubemle sabıt olarak.

Valla hepsini geçtim , çocuk bakarken 12’ye kadar nasıl uyuyacak onu merak ediyorum başarırsa ben benim kızı da yollayayım bi soruver
Ya sormayın valla şu an biz öğle yemeği yerken o yataktan yeni kalkmış oluyyor yani ondan sonra bebek yüzünden erken uyanıyorum falan derse fena bozuşmamak için vermeyi düşünmüyorum

Şöyle birşey derse aman hep bebek yüzünden uyuyamıyorum erken kalkıyorum falan diye bu kez daha büyük kavga değil mi

en azından zararlı şeylerden uzak olacak
Ne gibi zararli ?
Bebegi buyutmeye uygun olmayan bir ortam ona zarar vermryecek mi ? Ofisin bir odasi evde bebegin odasiyla mukayese edilir mi ?
Dedigim gibi bebeginiz her zaman planlariniza uymaz,siz ona uyacaginiz cok zaman olucak.O yizden kimseyle bebek bakimi konusunda kopruleri yikmayin.Fazla romantik dusunuyorsunuz ,mantikli gelmedi 8 aylik bebegi isyerinde buyutmek.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim (iş yerinde çocuk bakmış biri olarak ) davulun sesi hiç uzaktan geldiği gibi değil(hatta bu konuda konu bile açtım ) çocuk bu saksı değil , bütün gün durmuyor iş yerinde ya da bütün gün sadece bebekle ilgilenmek mümkün olmuyor . Öğretmenmişsiniz, hiç mi öğrenci /veli gelmeyecek , ya da başka şeyler .
Ücretsiz izin alabiliyorsanız alın , alamıyorsanız Less-is-More canımın dediği gibi gerçekten hiç bir şey için ‘kesinlikle yapmam’ demeyin .
Tecrübe ile sabit ..

Şöyle birşey derse aman hep bebek yüzünden uyuyamıyorum erken kalkıyorum falan diye bu kez daha büyük kavga değil mi
Ama zaten teklıfı yapan kayınvalıdenız. O zamands anne bu teklıfı bana sen yapmıstın unuttun mu dersınız. Kavga edılecek bırsey yok bence ıstemese teklıf etmezdı dıye dusunuyorum. Bebek ıstemeyen kayınvalıdenın nasıl oldugunu kendımınkınden bılıyorum. On dk bırakacak olsaydım bogardı oyle soyleyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…