Eşimle aynı yerdeyiz o dersteyken ben ben dersteyken o
Kendi iş yerimdi (Cafe) kapattım . Şu anda sadece şirket yemekleri -doğumgünleri vs. yapılıyor. Her gün açık değil . Ki cafem 2 katlı , size göre çok daha uygun olurdu ama olmadı . Çünkü bebek öyle çalışırken dursun diye birşey değilmiş . Bebek yokken hep söylediler bana ama ben çok bilmiş olduğum için ‘aman ne abarttınız’ diyordum . Ama öyle değilmiş .Naaıl çözüm buldunuz peki
Çook normal ilk seferseEvet önüne önlük ve meyvenin tadına bakması ıcın verıp 45dk kesfetmesını tadını almasını bekledım. Ama ne oldu mama sandalyesını reddettı meyveyı de her seferınde mıncırıp yere attı. Sandalyesını gorunce yakama yapısıyo ınmemek ıcın
Yok be canım 10kere denedık bır sonuc alamadık. Valla fileye verdiğim paraya acıyorum. Bısey yese gam yemıcem. Sadece mıncırıp bırakıyoÇook normal ilk seferse
1 ay denedim ben, 10 nedir yaYok be canım 10kere denedık bır sonuc alamadık. Valla fileye verdiğim paraya acıyorum. Bısey yese gam yemıcem. Sadece mıncırıp bırakıyo
Vallaha o kadar tahammulum yok1 ay denedim ben, 10 nedir ya
En güzeliVallaha o kadar tahammulum yokezip ezip tıkıyorum agzına yalana yalana yıyıyor
Ooouwww bıde gecenın yarısına denk gelırse dadından yinmezHayaller de güzel yalnız.
Mesela kafasına kadar kaka yaptığında ne yapacaksınız
Arkadaşlar merhaba herkesin kendi ailesi ve eşünin ailesi ilk torunları olacağı zaman ne dedi, nasıl davrandı, ne aldı, bunları paylaşır mısınız? Konu şöyleki;
Biz eşimle ikimizde öğretmeniz ve bazı kararlar aldık işte abur cubur yasak tv tablet telefon bunlar yasak hep eğitici ve yararlı olan şeylerle büyütmeyi amaçlıyoruz. Benim 7 ay doğum iznim var, iznim bitince eşimin annesi kv '' bize bırakırsın ben zaten 12 ye kadar yatıyorum yatakta çizgi film izler oyalarım dedi...'' bende bizim kurallarımız var eşimle çizgi film falan yasak 6 aylık çocuk vs gibisinden dedim bu sırada eşim içerideydi bulunduğumuz yere gelince annesi dönüp eşüme ne dese iyi ''oğlum duydun mu karın çocuğu bize vermeyecekmiş sevdirmeyecekmiş'' dedi ben şokk sonra sağolsun görümcem onların çocuğu ne isterlerse siz uymak zorundasınız dedi. Konuyu uzatmadık. Ben çalışmaya başlayınca kv bırakmayacağım özel bir yerde kendime ait odam var ve bebeğüme bakım imkanım var o yüzden yanımda götürmeyi planlıyorum.
Sizin düşüncelerüniz ve tutumlarınızı öğrenebilir miyim? Siz ne yapardınız?
Bendeeeee. Zaten görüşmüyoruz valla ben çöpümü at bile dememİmkanınız varsa kimseye bırakmayın tabiki.
Ben ücretsiz izin aldım kendim bakıyorum. Kayınvalideme saksıdaki çiçeği emanet etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?