Kaynımla eltim bu inat yüzünden evlendikten 10 sene sonra yapmışlar çocuğuilk seneler eltim istememiş, sonra da kaynım sen misin istemeyen, ben hiç istemiyorum demiş 10 sene geçirmişler böyle. Ben bu yaza kadar olmuyordu da böyle saçma bir bahane buldular sanıyordum ama yok bu yaz sohbet ettik cidden istememişler 10 sene.
Eşinin üstüne gitme , işi inada bindirmeyin bence. Madem yeni evi ayırdınız biraz tadını çıkarın, eşiniz siz istemezken nasıl anlayış göstermişse şimdi sıra sizde. Konuyu bir süre kapatın bence
İyi geceler hanımlar..
Ben yaklaşık altı yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik ama ilk zamanlar çok sorun yaşadık. Onun ailesi ile aynı evdeydik. Benim işim yoktu. Eşimin de kalıcı bir işi yoktu. Çok sık kavga ediyorduk. Bu süreçte eşim sürekli bebek istiyordu. Ama ben şartlar düzelmeden istemedim. Hazır da değildim bakmaya yetiştirmeye vs.
Neyse zaman geçti yakın zamanda işe girdim. Onun işleri de düzeldi. Evi ayırdık. Şimdi ben bebek istemeye başladım. Ama sevineceğini zannettiğim eşim uzak duruyor. Konuyu açmıyor, ben açarsam isteksiz konuşuyor. Benim istediğimden emin değilmiş. Birden ne oldu sana da istiyorsun diyor. Bana bu soru o kadar saçma geliyor ki. Çünkü size de bahsettiğim sebepleri ona anlatıyorum ama ikna olmuyor. Benden bu şekilde şüphe etmesi inanılmaz kalbimi kırıyor.
Abartıyor muyum?
Teşekkür ederim.
Dimi ya biri bi kullandı aldı başını gitti bıktık artıkNe zaman şu "sorunsal" lafı kullanılsagelir.
Bence sizde bahsetmeyin bakicak sizden ses yok kendi konuyu acicak bana kalirsa biraz inat etmis istemiyor degil sizin istemediginiz zamanalarin acisini cikartiyor kendince
Bizim gibi olmuşsunuz 4 yıl ben istemedim 3 yıl o istemedi sonra hep kaybettik 9. Yılda kızım doğdu ama bende sağlığımı kaybettim kızıma bakamıyorum isteyince olmuyor ki senin çizdiğin senin yolun olmuyor zor vallaİyi geceler hanımlar..
Ben yaklaşık altı yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik ama ilk zamanlar çok sorun yaşadık. Onun ailesi ile aynı evdeydik. Benim işim yoktu. Eşimin de kalıcı bir işi yoktu. Çok sık kavga ediyorduk. Bu süreçte eşim sürekli bebek istiyordu. Ama ben şartlar düzelmeden istemedim. Hazır da değildim bakmaya yetiştirmeye vs.
Neyse zaman geçti yakın zamanda işe girdim. Onun işleri de düzeldi. Evi ayırdık. Şimdi ben bebek istemeye başladım. Ama sevineceğini zannettiğim eşim uzak duruyor. Konuyu açmıyor, ben açarsam isteksiz konuşuyor. Benim istediğimden emin değilmiş. Birden ne oldu sana da istiyorsun diyor. Bana bu soru o kadar saçma geliyor ki. Çünkü size de bahsettiğim sebepleri ona anlatıyorum ama ikna olmuyor. Benden bu şekilde şüphe etmesi inanılmaz kalbimi kırıyor.
Abartıyor muyum?
Teşekkür ederim.
Bende isteyince olmazsa diye korkar oldum. Yaşım küçük değil. 35 e girdim. Eşimin nazını çekecek yaşı geçiyorum. İstediği halde beni bu duruma düşünüyorsa çok ayıp ediyor...Bizim gibi olmuşsunuz 4 yıl ben istemedim 3 yıl o istemedi sonra hep kaybettik 9. Yılda kızım doğdu ama bende sağlığımı kaybettim kızıma bakamıyorum isteyince olmuyor ki senin çizdiğin senin yolun olmuyor zor valla
Ben üç kez kaybettim benimle inatlaşan sevgili eşim de benim kadar ağlamıştır son gebelikte kan sulandırıcı iğne kullandım her gün Ve kızım doğdu hamilelik öncesi bir Doğum sonrası iki kez bel fıtığından ameliyat oldum şu anda kızıma bakamıyorum gündüz annem gece eşim bakıyor çünkü hala ameliyatlık durumdayım ben 31 yaşında Doğum yaptım. Kızım 10 aylıkBende isteyince olmazsa diye korkar oldum. Yaşım küçük değil. 35 e girdim. Eşimin nazını çekecek yaşı geçiyorum. İstediği halde beni bu duruma düşünüyorsa çok ayıp ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?