henüz bunu söylemiş değilim direk, sadece bir kavga esnasında dile getiriyorum.
dün mesela "annemden çekindiğin için çorba falan yapıyorsun" diyince "annenden neden çekineyim artık benim kocamsın ister çorba yaparım ister hiç bir şey" dedim. mesajı almadığına eminim.
bir de karşıdakiler de soruyor yani acaba böyle söylesem anlatmaz mı? ne yemek yaptı Koalina diye sorsalar nasıl cevap verir bence yine anlatır ama denemek lazım...
Herhangi bir olayı objektif anlatayım o zaman:
Dün ben dizi izleyelim yeni bi tane buldum güzele benziyor dedim. Kendisi açtı o diziyi, ben çerezleri falan hazırladım etrafı toparladım. Bu sırada kuşlarımız da dışarıda 7 tane papağan her gece çıkarlar oynarlar vs. Neyse açtık diziyi bu papağanlarla konuşuyor. Napıyosun sen, in perdeden ne bileyim ayakların ne sıcak falan hani sıkılmış da bir şeylerle oyalanıyor gibi bıdırdanıyor. Dedim izlemek istemiyorsan kapatayım. Yoo izliyorum dedi, iyi dedim izliyorum yine bu kalktı bilgisayara gitti bir şeylerle meşgul oldu. Durdurdum bekledim. Geldi başlattım yine, saat 11 falan. Aldı telefonu başka odaya gitti saatlerce birileriyle konuştu hiç adını duymadığım insanlar kandil kutlaması yaptı sanırım. Ya sabırdeim geldim "ya dedi izlemek istemiyorsan beğenmediysen söyleyebilirdin ya da birileriyle konuşacaksan diziye başlamadan dur şunları halledeyim izleriz diyebilirdin, hiçbişey söylemeden kalkıp gidiyorsun. 9 buçuktan 11 buçuğa kadar 40 dakikalık bir bölümü izleyemedik" dedim. Bana parmaklarını sallayarak "sen bana mı sordun bu diziyi açarken, sana sarılı izlemek zorunda mıyım ben böyle izliyorum, bekleme durdurma sen izle napim" diye tepki verdi. Ben de o parmağını sallayarak konuşma çocuk muyum ben diye parmağını itince ellerime vurdu. Olay bu.
Canim sen boyle bir seye nasil katlaniyorsun
Benim sevgilim de biraz agresiftir
Ben onun yaninda elime telefon alsam kalkar gider
Ki beraber film izlerken telefon calacak da (annem babam aramasi haric) ben acip 9bucuktan 11e kadar konusacagim telefonda
Aboouuw odaya geri dondugumde sevgilim sırra kadem basmıs olur :26:
Gercekten iyi dayaniyorsun ya
Oyle aciklama yapmadan kalkip gidilir mi surda film izliyoruz dizi izliyoruz beraber bir seyler yapiyoruz
şu an ortada bir çocuk olmadığı için kendimi düşünüyorum. Öyle bir çocuk olsa ben ona en iyi şekillerde bakarım tek başıma bile olsa...Bu adama cocuk yapmak cocugu dogustan depresyona mahkum etmek olur..
Baba cocuktan nefret eder cocuk babasindan..
Boyle bir adam ASLAA baba olmamali.
Kendini dusunuyorsun hersey benim ustume mi kalcak diye.
Bence sorun cok daha buyuk kendini de dusunme o dogacak cocugu dusun ona cok yazik olacak.
şu an ortada bir çocuk olmadığı için kendimi düşünüyorum. Öyle bir çocuk olsa ben ona en iyi şekillerde bakarım tek başıma bile olsa...
İste tek tarafli dusunuyorsun ama yanlis.
Ben annesi babasi bosanmis baba sevgisinin zerresini yasamamis bir kiz cocugu olarak buyudugum icin bunlari soyleyebiliyorum.
Bir cocuga sadece annesi yetemiyor sende yetemezsin.
Etrafta herkesin babasi sevgi dolu kizinin oglunun ustune titriyor senin cocukta bagiridinda "agzina corap tikilan" bir cocuk olur.
Anne baska baba baskadir.
Sen anneligi layikiyla yaparsin cocugunu cok seversin ama babadan bi cacik olmuyorsa o cocuk sen kendini besede bolsen etkilenir.
Yine soyluyorum o adam kesinlikle baba olmamali.
O kadar saat konuşmadı. 9 buçuk gibi işte aanne-baba aile büyükleri, ablalar, kardeşler arandı kandilleşildi tamam. Sonra kalktı bilgisayarla uğraştı sonra başkalarıyla konuştu bilmiyorum kim onlar. konuşsun ama ben de eşek başı değilim söyleyebilir bunları aramayı unuttum arayayım bekle vs diye. gayet gülerek geyik yapıyor bir de. Kandil kutluyor "bir gün içeriz tabi sen iste vs" diye bir şeyler söylüyor. Neyse beni ilgilendirmez de düpedüz bana saygısızlık yaptığı...
şu an ortada bir çocuk olmadığı için kendimi düşünüyorum. Öyle bir çocuk olsa ben ona en iyi şekillerde bakarım tek başıma bile olsa...
Esinin gercekten ilginc bir karakteri var canim
Mesafelerden dolayi evlenmeden once tam anlayamamissin sanirim bazi seyleri
eşimin ailesiyle yaşamıyoruz şu an yazlıktalar ama her gün telefon görüşmelerinden, hafta sonu ziyaretlerinden anlaşılıyor. en basitinden her gün ne yiyeceğimin hesabını vermek istemiyorum. konuşmaları şöyle misal:
-ne yemek yaptı Koalina?
+kahvaltı çorba yiyoruz.
-yemek yapmadı mı?
+ yok ben istemedim canım hafif şeyler istiyor...
sonra da bana dönüp bak olayı ne güzel toparlıuyorum iyi bir eş olarak diyebiliyor. ben istersem soğan koyarım önüne bunun hesabını kv deye mi vericem? bilmiyorum belki kötü niyetle sorulmuyor belki yemek bilmiyorum diye bu kadar üzerine düşüyor ama insan rahatsız oluyor...
Acaba sizde aynısını yapsanız anlar mı. Yani mesela size o gelince annenizi arayın başlayın eşinizin isini anlatmaya bi sure sonra rahatsız olup
Söylerse ne var sanki sende anlatıyorsun sn benim
Ailemi istemiyorsun diye kıyameti koparın :)
Valla bence bu olayda bir musibet bin nasihattan iyidir taktığı en iyisi. Dedigin gını annene durumu kısaca anlat sonra başla surekli aramaya Yada annen arasın. Bide dizi olayı varmis mesela onun icinde sunu yapabilirsin bırak napiyosa yapsın sen oyle bi eğlen ki diziyi izlerken o kıskansın. Hata soyle yap heyecanlı bi sohbetteyken onun izlemedigi bi diziden ornek vermeye başla sonra "amaaaann sen izlemedin demi nerden bilcen simdi bosver" de kendi kendine Gül :)))o zaman anlar işte:) ama bu sefer annem alışır her gün aramayınca bozulur bir de onunla uğraşırımya da anneme durumu anlatıp beraber oyun da oynayabiliriz ama bilemedim
Valla bence bu olayda bir musibet bin nasihattan iyidir taktığı en iyisi. Dedigin gını annene durumu kısaca anlat sonra başla surekli aramaya Yada annen arasın. Bide dizi olayı varmis mesela onun icinde sunu yapabilirsin bırak napiyosa yapsın sen oyle bi eğlen ki diziyi izlerken o kıskansın. Hata soyle yap heyecanlı bi sohbetteyken onun izlemedigi bi diziden ornek vermeye başla sonra "amaaaann sen izlemedin demi nerden bilcen simdi bosver" de kendi kendine Gül :)))
Konu aça aça bi hal oldum bu sıra. Bütün gün evdeyim can sıkıntısından galiba:)
Öncelikle ben zaten çocuk düşünmeyen-istemeyen bir insanım. Eşim de aynı şekilde. 3-5 sene "asla" ondan sonra belki diyerek evlendik. Hem maddi durum hem ne olacağımızın belirsiz olması, şartlar vs zaten uygun değil uzun bir müddet. Evet korunuyoruz da ama malum hiç bir yöntem %100 değil. Henüz bir şüphem yok ama yine de eşime "eve gelirken test al" diye espri yaptım ama o ciddiye alıp "eve gelmiyorum" diye karşılık verdi. Daha önce de olursa ne yaparız diye konuşmuştuk ve tepkileri dünya başıma yıkılır, hayattan soğurum, ağlarsa ağzına çorap tıkarım modunda şeylerdi.
Tamam ben de istemiyorum ama diyelim ki oldu yaklaşımı bu mu olacak yani? Bu kadar katı olması da canımı sıkıyor. Ben bir de bununla mı uğraşırım diye düşünmeden de edemiyorum. Etrafımda çoğu kişi korunduğu halde ilk sene içinde hamile kaldı hem tedirginim olacak diye hem de olursa bir de bu adamı avutmayla uğraşırım diye. Bazen gerçekten gırtlaklayıveresim geliyor hayata karşı bu katı tavrından
Gidip bağlatsam mı ne yapsamoff bu sıra düşünecek çok vaktim var
henüz bunu söylemiş değilim direk, sadece bir kavga esnasında dile getiriyorum.
dün mesela "annemden çekindiğin için çorba falan yapıyorsun" diyince "annenden neden çekineyim artık benim kocamsın ister çorba yaparım ister hiç bir şey" dedim. mesajı almadığına eminim.
bir de karşıdakiler de soruyor yani acaba böyle söylesem anlatmaz mı? ne yemek yaptı Koalina diye sorsalar nasıl cevap verir bence yine anlatır ama denemek lazım...
evlilik öncesi uzun süre ve uzaktan ilişki yaşadık. artı ben başka bir şehire geldim şu an tek sosyal ortamım kk yani
eşimle problm yaşayınca annemi, arkadaşımı bile aramıyorum tek başıma odada yatıyorum falan.
o derece ketum olduğum için patlama noktasına geliyorum çoğu zaman. yani insanın 3 gün boyunca ağzını açmadığını düşünsenize, dilim şişiyor galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?