Bebek Şüphesini Öğrenince Eve Gelmiyorum Diyen Eş

esin oyle dediyse sakinnnnnn bebek yapmayin.
zaten inanilmaz yorucu ve zor bebek bakmak 1.5 aylik bir anne olarak soyluyorum
bizde bebek isteyen taraf esimdi haa olduktan sonra bende cooook sevdim o ayri.
2 saattirkucakta geziyor halada mizirdaniyor sevgi olmazsa bakman imkansiz.
o bebeginde psikolojisi bozulur

nasil korunduguna bagli…bir yontem diger yonteme nazaran daha guvenilir… Istemiyorsaniz umarim olmaz…

eger oyle bir suphen oluyorsa ertesi gun haplarindan kullanabilirsin ama eger adetin gecipte suphe duyuyorsan…o baska…

acaip bir durum bence...esin sana boyle diyorsa bence o adama bi daha corba degil hic bir sey yapma…yahu evin ayri barkin ayri ister kahvalti yaparsin ister sogan kirar yersin….

Kotu niyetli soruyorlar mi bilemem ama ne yiyorsunuz diye sorulabilir..yemek yapmadi deyince niye yapmadi diye sormak garip…niyeyse niye tasasi seni mi aldi?

Ama bana gore ailesinin boyle sormasi degil esinin "annemden çekindiğin için çorba falan yapıyorsun" demesi daha kotu bi durum.

Son düzenleme:

Canim sen boyle bir seye nasil katlaniyorsun
Benim sevgilim de biraz agresiftir
Ben onun yaninda elime telefon alsam kalkar gider
Ki beraber film izlerken telefon calacak da (annem babam aramasi haric) ben acip 9bucuktan 11e kadar konusacagim telefonda
Aboouuw odaya geri dondugumde sevgilim sırra kadem basmıs olur :26:
Gercekten iyi dayaniyorsun ya
Oyle aciklama yapmadan kalkip gidilir mi surda film izliyoruz dizi izliyoruz beraber bir seyler yapiyoruz

Bu adama cocuk yapmak cocugu dogustan depresyona mahkum etmek olur..
Baba cocuktan nefret eder cocuk babasindan..
Boyle bir adam ASLAA baba olmamali.
Kendini dusunuyorsun hersey benim ustume mi kalcak diye.
Bence sorun cok daha buyuk kendini de dusunme o dogacak cocugu dusun ona cok yazik olacak.

.........................

Sunuda ekliyim yorumlari okudukca degsete dusuyorum.
Kesinlikle bu adamla evlenmek sanirim hayatindaki en yanlis karar olmus.. Yazik olmus sana.. Hamile kalirsan cocugunada.

Son düzenleme:

O kadar saat konuşmadı. 9 buçuk gibi işte aanne-baba aile büyükleri, ablalar, kardeşler arandı kandilleşildi tamam. Sonra kalktı bilgisayarla uğraştı sonra başkalarıyla konuştu bilmiyorum kim onlar. konuşsun ama ben de eşek başı değilim söyleyebilir bunları aramayı unuttum arayayım bekle vs diye. gayet gülerek geyik yapıyor bir de. Kandil kutluyor "bir gün içeriz tabi sen iste vs" diye bir şeyler söylüyor. Neyse beni ilgilendirmez de düpedüz bana saygısızlık yaptığı...

şu an ortada bir çocuk olmadığı için kendimi düşünüyorum. Öyle bir çocuk olsa ben ona en iyi şekillerde bakarım tek başıma bile olsa...

şu an ortada bir çocuk olmadığı için kendimi düşünüyorum. Öyle bir çocuk olsa ben ona en iyi şekillerde bakarım tek başıma bile olsa...

İste tek tarafli dusunuyorsun ama yanlis.
Ben annesi babasi bosanmis baba sevgisinin zerresini yasamamis bir kiz cocugu olarak buyudugum icin bunlari soyleyebiliyorum.
Bir cocuga sadece annesi yetemiyor sende yetemezsin.
Etrafta herkesin babasi sevgi dolu kizinin oglunun ustune titriyor senin cocukta bagiridinda "agzina corap tikilan" bir cocuk olur.
Anne baska baba baskadir.
Sen anneligi layikiyla yaparsin cocugunu cok seversin ama babadan bi cacik olmuyorsa o cocuk sen kendini besede bolsen etkilenir.
Yine soyluyorum o adam kesinlikle baba olmamali.

o zaman şöyle söyleyeyim:
ben kendi başıma hem anne hem de onun olabileceği babadan daha iyi baba olurum. Şimdiki durum bunu gösteriyor, güvenene kadar zaten çocuk falan hayal...

Esinin gercekten ilginc bir karakteri var canim
Mesafelerden dolayi evlenmeden once tam anlayamamissin sanirim bazi seyleri

Acaba sizde aynısını yapsanız anlar mı. Yani mesela size o gelince annenizi arayın başlayın eşinizin isini anlatmaya bi sure sonra rahatsız olup
Söylerse ne var sanki sende anlatıyorsun sn benim
Ailemi istemiyorsun diye kıyameti koparın :)

o zaman anlar işte:) ama bu sefer annem alışır her gün aramayınca bozulur bir de onunla uğraşırım ya da anneme durumu anlatıp beraber oyun da oynayabiliriz ama bilemedim

o zaman anlar işte:) ama bu sefer annem alışır her gün aramayınca bozulur bir de onunla uğraşırım ya da anneme durumu anlatıp beraber oyun da oynayabiliriz ama bilemedim
Valla bence bu olayda bir musibet bin nasihattan iyidir taktığı en iyisi. Dedigin gını annene durumu kısaca anlat sonra başla surekli aramaya Yada annen arasın. Bide dizi olayı varmis mesela onun icinde sunu yapabilirsin bırak napiyosa yapsın sen oyle bi eğlen ki diziyi izlerken o kıskansın. Hata soyle yap heyecanlı bi sohbetteyken onun izlemedigi bi diziden ornek vermeye başla sonra "amaaaann sen izlemedin demi nerden bilcen simdi bosver" de kendi kendine Gül :)))

Supersin bencede kesinlikle katiliyorum :)))

Arkadasim mutlaka bu tavsiyeleri yap en fazla ise yaramaz kavga cikaracak bir sebep olamaz ama tabi sende sakinligini mutlaka korumalisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kocan üç beş değil 35 yıl geçse de baba olmak istemiyor...bence iyi korunun...sonu size patlayacak bu olayın...

Canım bence eşinin bu şekilde yaklaşımı çok yanlış . Hani olursa bu allah'tan gelen bir şey.

ağlarsa ağzına çorap tıkarım ne demek annesi onu öyle mi büyütmüş nasıl bir yaklaşımdır bu hayret.

Bence siz kesinlikle bir psikiyastri veya evlilik aile danışmanına gtmelisiniz. Eşin çocuğa olan düşüncesi çok ilginç .

Yok artık . ne alakası varmış bununla nasıl bir mantık yürütmedir pes valla.

Bu erkekler bu konularda aile konularında gerçekten lafı nereye çekeceğini nasıl konuşacağını bilmiyorlar.

Kayınvalidene ne oluyor anlamıyorum niye hesap vermek zorundasınız ?

Evlenmişsiniz sonuçta eşinin bir evi , hayatı var sonuçta eşinde de ailesinde de suç. sormasalar eşin tek tek söyleceğini sanmıyorum ama birde yedik içtik bir şeyler anne diebilir senin yanında .

Yemk mi yapıp gönderecekmiş yazlıktan allah allah

Böyle insanlara çok sinir oluyorum bırak kendi haline yani.

Benim eşim de "hamileyim" diyeceğim günü dört gözle bekliyor... İlginç .. Acaba diyorum sizin ve eşinizin ailesi sizler gibi düşünseydi siz şimdi hayatta olurmuydunuz acaba ??

konuyu öğlen görmüştüm ama yazamadım, zaten arkadaşlar da yazmışlar ama ben de yazayım, konu sadece çocuk sahibi olmak değil,
sizin karakterleriniz hayata bakışınız da farklı gibi duruyor evliliğin ilk aylarında sorunlar oluyor illa ki ama sizin anlattıklarınız ayların yılların birikimi gibi..
çocuk konusunda da iki taraflı korunun o zaman için rahat eder zaten bence sağlıklı olan bir süre çocuğun olmaması evliliğin oturması, kadının evine eşine alışması için zaman gerekli hele ki sizin bu tarz çatışmalarınız varsa siz de hap kullanabilirsnz bu süreçte eşiniz de korunmaya devam eder risk sıfıra iner böylece.Allah kolaylık versin diyorum en kısa zamanda yoluna girer her şey inşallah

Esini ikna edebilirsin kadinin fendi erkegi yendi .....bide ben hep icerdeyim gunesi bile gormuyorum suudi arabistandayim ve tek basimayim gunde 3 kere yatyrm resmen ve sikilmiyrum daha 1aylik evlisinz gezin dolasin ne bilim evde bi is yapin sikilmayin bakkkk benim hep oynadgm bi oyun var bazen onu birakip kkya gecemiyorum resmen baglaniyrm iskambil fali =fal degil oyun kartlari acmaya calisiyon resmen zeka oyunu oyunn adi solitaire harika siddetle tavsiye ederim sikilmamaya birebir teline yukle bakalim bgnck misin??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…