Bebek Şüphesini Öğrenince Eve Gelmiyorum Diyen Eş

Aa canım bebek de sevmiyorsa numunelik bir tiple evlisin demektir.

Ay yapar mıyım sence buju, zaten istemiyordum ama bu kadar da sevgisiz olunur mu bilemedim...

Özele girmek istemem ama bu konuyu açarsanız daha çok oturur belki bir şeyler yerine.
Yani anladığım gibi onun zorlamasıyla yaşanıyorsa cinsellik bırakın gitsin Allah aşkına.
Bilmiyorum yanlış mı anladım.

benim eltim hep ben çocuk sevmem,derdi.çocuk görse suratını ekşitirdi.çocuk sesine tahammül edemezdi.üst komşunun çocukları koşsa bacakların kırılsın,seslerini duysa açtılar gene çenelerini susmuyorlar,derdi.sonuç 23 senelik evlilik ve çocuğu yok.çocuk sevmem diyen eltim yeğenlerine ölüyor,bizimkileri pek sevmezdi gerçi.

ya baskıyla asla birşey elde edilmez.
nişanlımda bana sinirim konusunda sacmaca gelse eminim degişmezdim... degişemezdim.
yada esnekleşemezdim...
ama baktım huzursuzuz yada ilişkide tat kalmıyor. o zaman insan sen kendine yüklenebiliyor...

kocanda kendine fazlasıyla ceki düzen vermesi lazım.
yaşı 29. cocuk yaşı cokdan gecti ama cocuk gibi laflar sinirlilikler.
ve olmuyorsa biter mesajını verdigin için dahada cok dikkat etmesi lazım...
yineliyorum. seni kaybetme korkusu hiç yok

Ay yapar mıyım sence buju, zaten istemiyordum ama bu kadar da sevgisiz olunur mu bilemedim...

valla ben senınkının dusuncelerını okadar merak edıyorum bılemezsın benımkı bana dıyorya hanı ruyalarını cok merak edıyorum duzun metrajlı fılm gıbı goruyorsun beynının ıcıne gırıp gormek lazım dıye aynen senınkınınde beynının ıcıne gırıp bakmak lazım ne dusunuyor bu adam valla sastım kaldım ya
hıc sagı solu bellı olmuyor kız bunumu konuscakdık ne ruyamda hamıle gordum kendımı :)

Daha çok yeni bir evlilik alışma sürecinde böyle oluyor gözlemlediğim kadarıyla.Üzerine gitmeyin biraz kendi haline kalsın.

hayır olsun
ben de anlamıyorum, uzaklıktandır evlenince düzelir dendi ama bir şey değişmedi.
adamın içinde yokmuş demek ki

demek ki kaybetmesi bir şey ifade etmiyor onun için

Daha çok yeni bir evlilik alışma sürecinde böyle oluyor gözlemlediğim kadarıyla.Üzerine gitmeyin biraz kendi haline kalsın.

adam 4 ay sonra askere gidecek o zaman daha da triplere girecek. eminim 2 ay kala sinirinden stresinden geçilmez. ondan sonra uzun dönem mi kısa dönem mi bilemem gidecek ve ben ailesiyle kalıcam. biz ne zaman yeni evliliğimizin tadını çıkarırız peki, eskiyince mi? insan üzülüyor

Hem vuruyor hem hakaret ediyor. "Kes sesini g.zrkalı" falan gibi. Çocuklara yaklaşımı hoş diil

Bu nasıl bir insan, ben anlayamadım, benim çocuğuma biri bunları söyleyecek, dünyayı onun başına yıkarım kim olursa olsun fark etmez.

Evet tabi eminim olsa fikri değişir. Şuan ayrı yatıyoruz bütün gecemi mahvetti sağolsun

Ayrı mı?? Daha bu kadar yeni evliyken bir de.. Babam ben evlenirken eşimle bana "her ne olursa olsun, yatağa küs girmeyin; yataklarınızı ayırmayın. Sonradan toparlaması zor olur" dedi.

Bazen acaba evlenmesem de dertsiz başıma dert almasam mı diye düşünmüyor değilim:26:

Herkes aynı değildir, açıkçası ben her akşam Allah'ıma dua ediyorum iyi ki eşimi yazmış alnıma, iyi ki onu bana kısmet etmiş. Allah annesinden razı olsun ki, böyle bir evlat yetiştirmiş diye. Burası BDV bölümü, dertleri olanlar yazıyor, aslında bir de mutlu evlilikler bölümü olmalı, önce annem yazar o kısma kesin. Tam 37 senelik evlilik ve halen daha "aşkım" diye hitap etmeler. Önemli olan doğru insan ve doğru zaman. Sevgi ve mantığı bir arada götürebilmek.Ve şunu hiç unutmamak "bir insan asla değişmez"... ileri de değişir diyerek asla biriyle evlenmeyin.

Evlilikler yapılırken belki de en büyük hata işte bu "ileride düzelir belki" düşüncesi. Kusura bakmayın ama, ne siz ne de eşiniz asla değişmez. İnsan 7'sinde ne ise 70'inde de odur. Bir insanı değiştirebilir yada değişir umuduyla yaşamayın. Kendiniz yıpranırsınız.

Siz gerçekten 1-2 aylık evli olduğunuza emin misiniz? Bu kadar kısa sürede, bu kadar sınırlar aşılmış inanılır gibi değil gerçekten. Daha evliliğinizin en güzel zamanları, değil vurmak, kavga etmek sizin daha güzel sözlerle iltifat, okşama zamanlarınız. Hani burada evliliğin ilk zamanları olur böyle şeyler diyenler olacaktır mutlaka ama, belki de ben hiç yaşamadığım için tuhaf geliyor bana. Eşiniz fazlaca agresif geldi bana.

Bu arada, şimdi istemiyoruz diye bu kadar net konuştuğunuz bebeği Allah aratmasın inşallah.

koalina gitmez.
daha yeni evliyiz gibi düşünüyordur belkide
sana karşı bu kadarmı duygusuz bu adamya:26:

onu düşünmüyordur sanmıyorum. çünkü bir kere bavulumu toplamış kafa dinlemeye gideceğimi söylemiştim ailemin yanına. kapıları kilitleyim kimliğimi falan almıştı:26: gideceğimi biliyor ama gitmem önemli değil bence...

Konuya atlamış gibi olmayayım ama (atladım gerçi)
Abla kendiniz tereddütte kalıyorsanız bile kızınız için daha fazla düşünün derim,en azından anne ve babası dışında tutunacak dalı olsun.
Ben 7 yaşına kadar tek büyüdüm,sonra kardeş istedim çok şükür istemişim Rabbime binlerce şükür.
Bu hayat tek başına yaşanılabilecek kadar iyi değil
Siz olmayınca (allah gecinden versin tabi) kızınız bu hayatta yapayalnız kalmasın

peki kimlik alma kapı kilitleme sonrasında sana nasıl yaklaştı. ne konuştu ?:26:

bu kısma cevap vereyim. bu adam zaten şu anda değişmiş durumda belki de gerçek karakteri buydu ama ben evlenmeye karar verdiğimde gayet alttan alan, yumuşak başlı yine sinirli ama böyle her şeye karşı değildi. bildiğin prenses gibi hissederdim kendimi. sonradan bi haller olduğu için değişir mi diye bekliyorum, hangisi gerçek yüzü bilemiyorum...

peki kimlik alma kapı kilitleme sonrasında sana nasıl yaklaştı. ne konuştu ?:26:

o zaman sarıldı, ben seni çok seviyorumlar falan. ben de sarılman için illa gidiyorum demem mi gerekir her gün bunu yapayım o zaman dedim. konuştuk gayet güzel, güya hallettik:) ne güzel halletmişiz ertesi gün aynı teraneler...

hayır olsun
ben de anlamıyorum, uzaklıktandır evlenince düzelir dendi ama bir şey değişmedi.
adamın içinde yokmuş demek ki

yok bence onun bır sorunu var ama cozemedım oyle olsa nıe evlensın adam hulya ınsan sevmedıgı bırıyle nıye evlensın helekı erkek

yok bence onun bır sorunu var ama cozemedım oyle olsa nıe evlensın adam hulya ınsan sevmedıgı bırıyle nıye evlensın helekı erkek

vallahi ben bu evlilikten bir şey anlamadım.
sorunu neyse onu da bilmiyorum bir şey söylemiyor ciddi anlamda...

Çocuk kadar guzel birsey yok canım bizde evlendigimizde 2 yada 3 yıl cocuk istemiyoruz diyorduk sonra yaa sonra olmazsa tedaviyle yılları gecirirsek dedik ve denemeler sonucu 3 ay sonra hamile kaldım hic pişman degilim bebek rızkıyla geliyor bence bukadar katı kurallı olmayın rabbimin mucizesi bu varlık rabbim isteyen herkeze nasip etsin bence bu düşünce yapısının içinden biran önce çıkın çocuk evliigi dahada bütünleştiriyor esimin bana bakyışları değişti eskiden sevgiyle bakan adam simdi körkütük aşık gibi bakıyor bence esinle bu durumu tekrar konuşun derim evin bereketi bebek ben sim keşke daha önce evlenseydimde daha önce bu duyguyu yaşasaydı diyorum eşimde aynı sekilde
Ralbbim evinizden huzuru eksik etmesin canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…