Bizimki tanımadığı bebek görünce sevmiyor. genelde bebeklere "sevimsiz, şunun ağzını kırasım geliyor, tiplere hareketlere bak" diyor. çoooook nadirdir bir çocuk sevdiği
ben de böyle düşünüyorum ama şimdilik buna tepki vermiyorum. buna da tepki verirsem elimde hiç bir şey kalmayacak
kuzum valla ne dıyım bılemedım ama az cok anlatımlarından esını bılıyoruz cocuk yapıcaksan cok ıyı dusun derım sonucda henuz kendı sorunlarınızı halledemedınız tup baglatma meselesıne gelınce sakın oyle bırsey yapma bence cok sakıncalı zaten korunuyorsunuz gerek yok bence :26:
İlişkiye girmeme gibi bir seçeneğim olmuyor. Reddedip de üstelemediği olmadı. Daha fazla açmayayım bu konuyu
Onu kesinlkle reddediyor ve geri çekilmenin bir yöntem olduğunu zannediyor. Bu adama nasıl güvenip ona bırakayım bu işi?
ben aslında hep "olmuyorsa biter" mesajı verdim. aslında kötü bir şey hani ne olursa olsun yanındayım sahip çıkarım demedim ona. çünkü bir süre sonra bana istemiyor gibi geldi. sorsan istiyor ama saçma bir tavır sergiliyor. hazır olmasa-istemese söylerdi diye düşünüyorum. ben asla baskı kurmadım çünkü...
Ay yapar mıyım sence buju, zaten istemiyordum ama bu kadar da sevgisiz olunur mu bilemedim...
valla ben senınkının dusuncelerını okadar merak edıyorum bılemezsın benımkı bana dıyorya hanı ruyalarını cok merak edıyorum duzun metrajlı fılm gıbı goruyorsun beynının ıcıne gırıp gormek lazım dıye aynen senınkınınde beynının ıcıne gırıp bakmak lazım ne dusunuyor bu adam valla sastım kaldım ya
hıc sagı solu bellı olmuyor kız bunumu konuscakdık ne ruyamda hamıle gordum kendımı :)
ya baskıyla asla birşey elde edilmez.
nişanlımda bana sinirim konusunda sacmaca gelse eminim degişmezdim... degişemezdim.
yada esnekleşemezdim...
ama baktım huzursuzuz yada ilişkide tat kalmıyor. o zaman insan sen kendine yüklenebiliyor...
kocanda kendine fazlasıyla ceki düzen vermesi lazım.
yaşı 29. cocuk yaşı cokdan gecti ama cocuk gibi laflar sinirlilikler.
ve olmuyorsa biter mesajını verdigin için dahada cok dikkat etmesi lazım...
yineliyorum. seni kaybetme korkusu hiç yok
Daha çok yeni bir evlilik alışma sürecinde böyle oluyor gözlemlediğim kadarıyla.Üzerine gitmeyin biraz kendi haline kalsın.
demek ki kaybetmesi bir şey ifade etmiyor onun için
Hem vuruyor hem hakaret ediyor. "Kes sesini g.zrkalı" falan gibi. Çocuklara yaklaşımı hoş diil
Evet tabi eminim olsa fikri değişir. Şuan ayrı yatıyoruz bütün gecemi mahvetti sağolsun
19-20 yaşlarında da değilmişsiniz ki, nolur yanlış anlamayın ama siz bu adama nasıl aşık oldunuz? Veya sizin dediğiniz gibi bu kadar çok falsosu varsa nesine aşık oldunuz? :26: Eşinizi tanımıyorum tabi ki ama yazdıklarınız kadarıyla çok itici geldi.Ya da erkekler hep mi böyle, evlenmeyelim mi biz? :18:
Bazen acaba evlenmesem de dertsiz başıma dert almasam mı diye düşünmüyor değilim:26:
Hayır özür grubu atamalarından. Yani sürekli gelecrğimin endişesindeyim. Daha çok erken belki zamana ihtiyacımız var ama hazır yol yakınken de dönsem mi demiyor değilim... özür grubundan istemezsem geri memleketime gideceğim, istersem burada nasıl bir süreç yaşarım bu adam düzelir mi emin değilim. Acaba daha büyük problemlerle bitik bir hale mi gelirim burada yalnız ve kimsesizim sonuçta.
Kafam farkl şeylere yorsam ileride "zamanında biliyordum keşke uzatmasaydım" der miyim...
Hayır ilk yalnz yatan kendisiydi ben de bu geleneği devam ettirdim. Daha doğrusu yalnız yatma amacıyla değil kendisi bağırıp çağırıp ellerime vurduğu için başka odaya gittim oturdum. Gelip özür dilemeyince de öyle kaldım.
Ben karşımdakinin değişmemesini bekliyordum aslında değişmesini değil. Ay canım cicim ne güzel sarılarak uyuruz beraber film izleriz beraber şunu yaparız vaatlerinin hepsinin yalan olduğunu gördüm. Bu konuda dominant değilim zaten ekstrem şeyler bklemiyorum.
Burada bir dönem sen kendin ortam hazırla istedikleriniçin kendin söyle ondan bekleme dendi. Dün aynen öyle yaptım ama adam benle oturup bir şeyle izlemek yerine bilgisayarı v saatler süren telefon konuşmalarını tercih etti.
koalina gitmez.
daha yeni evliyiz gibi düşünüyordur belkide
sana karşı bu kadarmı duygusuz bu adamya:26:
Erkekler bizim kadar ince ayarlı değil.
Kaba esprilerinin aslında bizim iç dünyamızdaki yerini bilseler bence tövbe ederler bu tür şeyler yapmaya.
Emin ol olursa sever sevmez mi? İnsan tanımadığı bebek görünce seviyor..
Ama hazır olmak lazım.
Benim kızım 4 yaşında ve ben 34 yaşındayım. Son yıl 2. Çocuk için milyon kez düşünüyoruz olmalı mı? diye..
onu düşünmüyordur sanmıyorum. çünkü bir kere bavulumu toplamış kafa dinlemeye gideceğimi söylemiştim ailemin yanına. kapıları kilitleyim kimliğimi falan almıştı:26: gideceğimi biliyor ama gitmem önemli değil bence...
Bu nasıl bir insan, ben anlayamadım, benim çocuğuma biri bunları söyleyecek, dünyayı onun başına yıkarım kim olursa olsun fark etmez.
Ayrı mı?? Daha bu kadar yeni evliyken bir de.. Babam ben evlenirken eşimle bana "her ne olursa olsun, yatağa küs girmeyin; yataklarınızı ayırmayın. Sonradan toparlaması zor olur" dedi.
Herkes aynı değildir, açıkçası ben her akşam Allah'ıma dua ediyorum iyi ki eşimi yazmış alnıma, iyi ki onu bana kısmet etmiş. Allah annesinden razı olsun ki, böyle bir evlat yetiştirmiş diye. Burası BDV bölümü, dertleri olanlar yazıyor, aslında bir de mutlu evlilikler bölümü olmalı, önce annem yazar o kısma kesin. Tam 37 senelik evlilik ve halen daha "aşkım" diye hitap etmeler. Önemli olan doğru insan ve doğru zaman. Sevgi ve mantığı bir arada götürebilmek.Ve şunu hiç unutmamak "bir insan asla değişmez"... ileri de değişir diyerek asla biriyle evlenmeyin.
Evlilikler yapılırken belki de en büyük hata işte bu "ileride düzelir belki" düşüncesi. Kusura bakmayın ama, ne siz ne de eşiniz asla değişmez. İnsan 7'sinde ne ise 70'inde de odur. Bir insanı değiştirebilir yada değişir umuduyla yaşamayın. Kendiniz yıpranırsınız.
Siz gerçekten 1-2 aylık evli olduğunuza emin misiniz? Bu kadar kısa sürede, bu kadar sınırlar aşılmış inanılır gibi değil gerçekten. Daha evliliğinizin en güzel zamanları, değil vurmak, kavga etmek sizin daha güzel sözlerle iltifat, okşama zamanlarınız. Hani burada evliliğin ilk zamanları olur böyle şeyler diyenler olacaktır mutlaka ama, belki de ben hiç yaşamadığım için tuhaf geliyor bana. Eşiniz fazlaca agresif geldi bana.
Bu arada, şimdi istemiyoruz diye bu kadar net konuştuğunuz bebeği Allah aratmasın inşallah.
peki kimlik alma kapı kilitleme sonrasında sana nasıl yaklaştı. ne konuştu ?:26:
hayır olsun
ben de anlamıyorum, uzaklıktandır evlenince düzelir dendi ama bir şey değişmedi.
adamın içinde yokmuş demek ki
yok bence onun bır sorunu var ama cozemedım oyle olsa nıe evlensın adam hulya ınsan sevmedıgı bırıyle nıye evlensın helekı erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?