Çocuk kadar guzel birsey yok canım bizde evlendigimizde 2 yada 3 yıl cocuk istemiyoruz diyorduk sonra yaa sonra olmazsa tedaviyle yılları gecirirsek dedik ve denemeler sonucu 3 ay sonra hamile kaldım hic pişman degilim bebek rızkıyla geliyor bence bukadar katı kurallı olmayın rabbimin mucizesi bu varlık rabbim isteyen herkeze nasip etsin bence bu düşünce yapısının içinden biran önce çıkın çocuk evliigi dahada bütünleştiriyor esimin bana bakyışları değişti eskiden sevgiyle bakan adam simdi körkütük aşık gibi bakıyor bence esinle bu durumu tekrar konuşun derim evin bereketi bebek ben sim keşke daha önce evlenseydimde daha önce bu duyguyu yaşasaydı diyorum eşimde aynı sekilde
Ralbbim evinizden huzuru eksik etmesin canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vallahi ben bu evlilikten bir şey anlamadım.
sorunu neyse onu da bilmiyorum bir şey söylemiyor ciddi anlamda...
okurken ben darlandım yav
üzüldüm de
bence sen bol bol yaz buralara
çok dolmuşsun şimdiden
yardım edesim sarılasım geldi
kendi evliliğimin başlarını gördüm
ben de hiç huzur bulamamıştım
aman tövbe sonu benzemesin ağzımdan yeller filan alsın sustum :26:
gerçekten birinin sarılmasına ihtiyacım var sanırım, okuyunca bile kendimi tutamadım
gerçekten birinin sarılmasına ihtiyacım var sanırım, okuyunca bile kendimi tutamadım
Canım eğitimli bir insansın ama eşindeki şu tepkiler ne kadar bir şey. Yani o "bir şey" yerine ne yazsam bilemedim. Yani tamam kraliyet ailesinden gelir gibi konuşamaz kimse ama bebeklere ya da hayvanlara karşı kullanılan bu cümleler beni irrite ediyor. Ya benim eşim kedimize espri olarak kurbanda seni keselim mi dedi üzüldüm. Böyle olmaz ki.
bak yaa cık gel kuzum bızım ofıse sanada degısıklık olur daraldın o evde tek basına otura otura
ne zaman istersen özelden de yazabilirsin
bir faydam dokunursa yaptığım hataları yapmanı önleyebilirsem ne mutlu bana
ama eşinin karakteri zor :26:
özellikle anlaşamamak ve kavga etmek için mi yapıyor acaba dedirtiyor insana
oy kıyamam gel sarılalım
teşekkür ederim
oruç oruç gözüm almıyo kuzumvalla bak cok daraldıysan cık gel metroyla bızım burdasın 2 dk da
Koalina,
Canım senin eşin hakkındaki izlenimlerim bu konuyla birlikte iyice pekişti
Şımarık, daha olgunlaşmamış, çocuksu, nazlı, tripli, bencil, sorumsuz bir karaktere sahip
Ha insan değişmez ama evlenince illa ki birbirine uyum sağlamalı, biraz anlayış ve hoşgörülü olmalı.
Bebek olma ihtimaline karşı tepkisi bile çok bencilce, hem çocuk istemiyor hem de tüm sorumluluğu senin almanı bekliyor sonra da trip atıp nazlanıyor.
Açıkçası ben bu konunu okurken şu geldi aklıma, bir çift terapistine gitmelisiniz. Aramızda psikolog arkadaşlar da vardır onlar da az çok yorum yapmışlardır açıkçası kocanla ilgili şeyler okudukça bana daral geldi ben şimdiye defolsun gitsin derdim ne bu ya hayata elalemin kahrını çekmeye mi geldik?
onu düşünmüyordur sanmıyorum. çünkü bir kere bavulumu toplamış kafa dinlemeye gideceğimi söylemiştim ailemin yanına. kapıları kilitleyim kimliğimi falan almıştı:26: gideceğimi biliyor ama gitmem önemli değil bence...
O kadar irrite etti ki bu beni. Kimliğimi almak, kapı kilitlemek bende tam tersi etki yaratır. O kadar korkarım ki? KKda bir arkadaşın pasaportuna el koymuştu adam da daral daral daralmıştım. Böyle bir hapsetme durumlarının ciddi olmadan bile olması beni gerer. Korkutur.
Bence eşin askere gitmeden önce görüşün bir terapistleoruç oruç gözüm almıyo kuzumhala pijamalarla oturuyorum düşün
Daha anlatmadığım kadarını da yaşıyorum gerçekten içimde büyüyen bir kaktüs varmış geliyor bazen.
ben de çift terapistine sıcak bakmaya başladım bu konuyu konuşayım onunla
Bence eşin askere gitmeden önce görüşün bir terapistle
Hem eşinin bu tavırlarından dolayı hep anlayış gösteren, ezilen sensin bi de eşin seni yalnız da bir yerlere göndermiyordu sen bilmezsin tavırları vardı bu da seni bunaltıyor haliyle, hem de ailesiyle yaşıyorsun onlara uyum sağlamaya çalışıyorsun ama onlar seni kalıba sokmaya çalışıyorlar çabalarını görmüyorlar. Cidden çok yıpranmışsın 2 ayda, evliliğe mi alışacaksın eşine mi ailesine mi? Destek alman gerekli bence
koalina neden evlenmek için askerliğini yapmasını beklemedinz:26:
Canım şu an aynı evin içinde yaşamıyor olabilirsiniz ama bu hesap vermeler de aslında iç içe olmak zorunda kaldığınızın bir göstergesi.eşimin ailesiyle yaşamıyoruz şu an yazlıktalar ama her gün telefon görüşmelerinden, hafta sonu ziyaretlerinden anlaşılıyor. en basitinden her gün ne yiyeceğimin hesabını vermek istemiyorum. konuşmaları şöyle misal:
-ne yemek yaptı Koalina?
+kahvaltı çorba yiyoruz.
-yemek yapmadı mı?
+ yok ben istemedim canım hafif şeyler istiyor...
sonra da bana dönüp bak olayı ne güzel toparlıuyorum iyi bir eş olarak diyebiliyor. ben istersem soğan koyarım önüne bunun hesabını kv deye mi vericem? bilmiyorum belki kötü niyetle sorulmuyor belki yemek bilmiyorum diye bu kadar üzerine düşüyor ama insan rahatsız oluyor...
Canım şu an aynı evin içinde yaşamıyor olabilirsiniz ama bu hesap vermeler de aslında iç içe olmak zorunda kaldığınızın bir göstergesi.
Eşin sana "bak idare ediyorum seni" deme hakkına sahip değil sonuçta ayrı evde oturduğunuzu düşün, her gün koalina ne yemek yaptı diye yine sorar çünkü eşin ayrı bir birey olamamış ailesi de buna izin vermiyor evlenmiş olmasına rağmen hayatınıza müdahale edebileceğini düşünüyor, o hakkı kendilerinde bulabiliyorlar.
Aslında onlar artık size karışmamalı, hesap sormamalılar, aynı evde yaşıyor olmanızdan kaynaklı şimdilik ama ayrı olduğunuzda da pek değişeceğe benzemiyor sizin eşinle belli sınırlarınız olmalı bunu ailelere yansıtmamalısınız ama eşinin o olgunlukta olmadığını düşünüyorum anlattıklarına bakarak
İşte eşin hep alınganlık yapıp "ailemi sevmiyorsun/istemiyorsun" ya da "boğuyorsun" tavırlarında. Şimdi dikkatimi çekti de hep sen dili kullanıyor, bir sorun yaşandığında hep başkalarını suçlama eğiliminde. Kendine dönüp özeleştiri yapmıyor sanki?:44:aynen ben de düşünmüyorum.
ben şimdi bunları dile getirsem ailesini istemediğimi düşünecek...
ona göre sorun yok, sorsun ne var ki? her gün telefonda konuşup bütün hayatımızı anlatması da hoşuma gitmiyor. gerçi bir şey yaptığım yok ama, Koalina bugün temizlik yapmış işte şu şu yemekleri yapmış, yarın şuraya gideceğiz vs...yine konuşsun her gün arasın, hallerini hatırlarını sorsun ama rapor vermesn istiyorum.
adama bir de bunların olmaması gerektiğini söylesem başlar "beni boğuyorsun" diye. ama çıtlatmışlığım var aralarda anladıysa
İşte eşin hep alınganlık yapıp "ailemi sevmiyorsun/istemiyorsun" ya da "boğuyorsun" tavırlarında. Şimdi dikkatimi çekti de hep sen dili kullanıyor, bir sorun yaşandığında hep başkalarını suçlama eğiliminde. Kendine dönüp özeleştiri yapmıyor sanki?:44:
Sen nasıl konuşuyorsun bilmiyorum ama "rapor verme" demek yerine "bugünümüz bize özel olsun annenlerle konuşurken şunu bunu yaptık demen beni kırıyor/üzüyor" desen? Hem duygularını ifade etmiş olursun hem de biraz naz yapma şansın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?