- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Benaslindayoum
Elbisenin etiketinin tam fiyat kısmını yırtmışlar.. yarisi duruyo etiketin.. unutulmuş olsa neden yırtsınlarAllah yardımcınız olsun, umarım düzelir durumunuz. Kullanın madem o zaman.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbisenin etiketinin tam fiyat kısmını yırtmışlar.. yarisi duruyo etiketin.. unutulmuş olsa neden yırtsınlarAllah yardımcınız olsun, umarım düzelir durumunuz. Kullanın madem o zaman.![]()
Hııııı bilmem garip geldiElbisenin etiketinin tam fiyat kısmını yırtmışlar.. yarisi duruyo etiketin.. unutulmuş olsa neden yırtsınlar
Bazen mağazadakilerde yırtıyor ama sana bırakılmış gibi geldi.Elbisenin etiketinin tam fiyat kısmını yırtmışlar.. yarisi duruyo etiketin.. unutulmuş olsa neden yırtsınlar
Bilmiyorum bende.. iki etiket var fiyat yazanın yarısını yırtmışlar fiyat yazan yerBazen mağazadakilerde yırtıyor ama sana bırakılmış gibi geldi.
Sagolun ama ben yarın komşulara sorayim gören oĺmamissa yıkar kullanırım.. Sagolun fikriniz içinanldigim kadariyla caminiza birakilmis, kimligini vermek istemeyen bir hayirsever belliki, bence kullanin gonul rahatligiyla.
bende yapardim boyle yardimlar. maasimi alinca ihtiyac sahibi bir komsumuza marketten alisveris yapar kapisina birakirdim, eminim kimin aldigini hicbir zaman bilmedi. cunku bana minnet duymasini istemezdim karsilastigimizda filan. minnet edecek birsey hok tabiki ama o defalarca resekkur edecek ben onemi yok diyecegim filan gereksiz bir konusma yani.
usteik ben utanirdim boyle zamanlarda bana tesekkur edildiginde, kizarir bozarirdim. belli ki sizin hayirsever de boyle biri.
Bilmiyom artıkSize birakilmis bence de
Nerden bilebiliriz ki belki unuttu belki biri alsın dedi. Sen yorum yapamıyorsun biz nasıl yapalım. İlla giydircem diyosan bebek kıyafetleri çabuk küçülür ztn temiz kullan sonra da ihtiyaç sahibi birine verBen şey anlamında giydireyim mı dedim iyi niyetli mu acaba bırakan yardım amacliysa neden kapımı çalıp bana vermedi de cama bırakmış o soru işareti kaldı aklimda
ihtiyaç sahibiyiz neden kabul etmeyeyim.. biri birşey verdiğinde kabul ediyorum yeri gelir bende veriyorum.. bunda kötü birşey yok.. cama bırakılan elbise de dediğim gibinalmasam başkası alacak.. bugün birkaç komşuya sordum kimse görmemiş.. Daha giydirmedim öyle duruyor.. hâlâ bekliyorum.. camda unutulduysa geri gelip alsın diye.. çocuğumun kuculenlerini de giysi kutusuna atıyorum giyilecek gibiyse..şimdi durumunuz kötüdür anlarım alırsınız giydirirsiniz hiç sorun değil ama eşiniz 2500 tl maaş alıyormuş, benim eşimde 2500 tl alıyor annem 1 kg domates verse mahcup oluyorum çünkü aç değilim açıkta
Bende bilmiyorum.. Illa giydircem desem burda konu açıp fikir sormam giydirirrim.. emin olmak için rahat olsun diye konu açtım ki hala giydirmedim..Nerden bilebiliriz ki belki unuttu belki biri alsın dedi. Sen yorum yapamıyorsun biz nasıl yapalım. İlla giydircem diyosan bebek kıyafetleri çabuk küçülür ztn temiz kullan sonra da ihtiyaç sahibi birine ver
Evde mi yoktunuz ya da zili mi duymadiniz acaba? Bakkaldan kalem kağıt isteyip not yazsaydi keske...Merhaba arkadaslar.. yarim saat once bakkala gittim ve sokaga bakan camimin onunde poset gordum baktim bi markanin poseti.. içinde de tam kızımın 1 beden büyük kız bebek takımı.. sizce giydirsem mı.. aldım ama
Yine de bekletin bir muddet zaten konu komsuysa yine gelir. Belki de isimsiz bir hayirseverdir.. biri unutsa da gelir sorar size gordunuz mu diye.. bekletin bence.Evde mi yoktunuz ya da zili mi duymadiniz acaba? Bakkaldan kalem kağıt isteyip not yazsaydi keske...
Bilmiyorum evdeydim hiç kapinsesi duymadım.. gece 11.buçuk 12 filan di.. bakkala gittim üst sokağa dönüşte gordumEvde mi yoktunuz ya da zili mi duymadiniz acaba? Bakkaldan kalem kağıt isteyip not yazsaydi keske...
Dediğim gibi giydirmedim poşette duruyo gelen olursa vericem olmazsa giydircem.. komşulara sordum gören olmamış o saatte nasıl gorcekkiYine de bekletin bir muddet zaten konu komsuysa yine gelir. Belki de isimsiz bir hayirseverdir.. biri unutsa da gelir sorar size gordunuz mu diye.. bekletin bence.
Ben isimsiz bir hayirsever oldugunu düşünüyorum. Onca cam pencerede gelip sizinkine bırakmış.Dediğim gibi giydirmedim poşette duruyo gelen olursa vericem olmazsa giydircem.. komşulara sordum gören olmamış o saatte nasıl gorcekki