Bebek takim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anldigim kadariyla caminiza birakilmis, kimligini vermek istemeyen bir hayirsever belliki, bence kullanin gonul rahatligiyla.

bende yapardim boyle yardimlar. maasimi alinca ihtiyac sahibi bir komsumuza marketten alisveris yapar kapisina birakirdim, eminim kimin aldigini hicbir zaman bilmedi. cunku bana minnet duymasini istemezdim karsilastigimizda filan. minnet edecek birsey hok tabiki ama o defalarca resekkur edecek ben onemi yok diyecegim filan gereksiz bir konusma yani.

usteik ben utanirdim boyle zamanlarda bana tesekkur edildiginde, kizarir bozarirdim. belli ki sizin hayirsever de boyle biri.

anldigim kadariyla caminiza birakilmis, kimligini vermek istemeyen bir hayirsever belliki, bence kullanin gonul rahatligiyla.

bende yapardim boyle yardimlar. maasimi alinca ihtiyac sahibi bir komsumuza marketten alisveris yapar kapisina birakirdim, eminim kimin aldigini hicbir zaman bilmedi. cunku bana minnet duymasini istemezdim karsilastigimizda filan. minnet edecek birsey hok tabiki ama o defalarca resekkur edecek ben onemi yok diyecegim filan gereksiz bir konusma yani.

usteik ben utanirdim boyle zamanlarda bana tesekkur edildiginde, kizarir bozarirdim. belli ki sizin hayirsever de boyle biri.
Sagolun ama ben yarın komşulara sorayim gören oĺmamissa yıkar kullanırım.. Sagolun fikriniz için

Bende bırakırım ki böyle paketler. Hatta yeni bir battaniye bıraktım etiketli (güzelce paketledim) sokağım kösesine yeni evlendim fazlası ile vardı hediye geldi. Tasındığım yerde de kimseyi tanımıyorum. Sizin camınıza bırakılmış, süpheye düşmeyin. Kaldı ki eski yasadıgımız yerde de komsular aramızda para toplar İsimsiz sekilde erzak bırakırdık.Tesadüf değildir bence sizin için bırakılmıştır. Yine de sorun içiniz rahat eder en azından.

Ben şey anlamında giydireyim mı dedim iyi niyetli mu acaba bırakan yardım amacliysa neden kapımı çalıp bana vermedi de cama bırakmış o soru işareti kaldı aklimda
Nerden bilebiliriz ki belki unuttu belki biri alsın dedi. Sen yorum yapamıyorsun biz nasıl yapalım. İlla giydircem diyosan bebek kıyafetleri çabuk küçülür ztn temiz kullan sonra da ihtiyaç sahibi birine ver

şimdi durumunuz kötüdür anlarım alırsınız giydirirsiniz hiç sorun değil ama eşiniz 2500 tl maaş alıyormuş, benim eşimde 2500 tl alıyor annem 1 kg domates verse mahcup oluyorum çünkü aç değilim açıkta değilim çok şükür.
birilerinden yardım kabul etmekte gerçekten ihtiyacımız yoksa çok doğru değil, ben kırılırım. hediyeleşmek farklıdır ama maddi ihtiyacınızın yeterli olmadığını hissettirip yardım geliyorsa yanlış yoldasınız.
bir tütüncüye gidip tütün alıp sarabilirsiniz size ek gelir kapısı..

şimdi durumunuz kötüdür anlarım alırsınız giydirirsiniz hiç sorun değil ama eşiniz 2500 tl maaş alıyormuş, benim eşimde 2500 tl alıyor annem 1 kg domates verse mahcup oluyorum çünkü aç değilim açıkta
ihtiyaç sahibiyiz neden kabul etmeyeyim.. biri birşey verdiğinde kabul ediyorum yeri gelir bende veriyorum.. bunda kötü birşey yok.. cama bırakılan elbise de dediğim gibinalmasam başkası alacak.. bugün birkaç komşuya sordum kimse görmemiş.. Daha giydirmedim öyle duruyor.. hâlâ bekliyorum.. camda unutulduysa geri gelip alsın diye.. çocuğumun kuculenlerini de giysi kutusuna atıyorum giyilecek gibiyse..

Nerden bilebiliriz ki belki unuttu belki biri alsın dedi. Sen yorum yapamıyorsun biz nasıl yapalım. İlla giydircem diyosan bebek kıyafetleri çabuk küçülür ztn temiz kullan sonra da ihtiyaç sahibi birine ver
Bende bilmiyorum.. Illa giydircem desem burda konu açıp fikir sormam giydirirrim.. emin olmak için rahat olsun diye konu açtım ki hala giydirmedim..

Merhaba arkadaslar.. yarim saat once bakkala gittim ve sokaga bakan camimin onunde poset gordum baktim bi markanin poseti.. içinde de tam kızımın 1 beden büyük kız bebek takımı.. sizce giydirsem mı.. aldım ama
Evde mi yoktunuz ya da zili mi duymadiniz acaba? Bakkaldan kalem kağıt isteyip not yazsaydi keske...

Yine de bekletin bir muddet zaten konu komsuysa yine gelir. Belki de isimsiz bir hayirseverdir.. biri unutsa da gelir sorar size gordunuz mu diye.. bekletin bence.
Dediğim gibi giydirmedim poşette duruyo gelen olursa vericem olmazsa giydircem.. komşulara sordum gören olmamış o saatte nasıl gorcekki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X