- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
gidecegim canım önümüzdeki gunlerde. cok sagolYasiniz genc mi bilemiyorum. Ben 20 yasimda evlendim. İlk sene korunmadik ama istemiyordukta illa. Sonraki sene dra gidince pco oldugumu öğrendim. Yumurtlama tedavisi gördüm. Stresten prolaktin hormonum yukseldi.
Tavsiyem once dra gidin. Guzel bir muayene ve hormon tahlillerinizi yaptirin. Folik asit kullanmaya baslayin(hamile kalirsaniz bebek icin cok faydali)
Ola ki sorun yok. 1 yıl denersiniz. Ama stres en buyuk dusman. Bir yil olmazsa eşinizde doktora gider, sizde tekrar gidersiniz.
Ben prolaktin hormununu 3 ayda düşürdüm. Pco oldugum icin kistlerim oldu vs. Yumurtlama tedavisi bile 3. Ay da oldu. Ama ben o ay kendimi dinlemedim. İlaclarimi aldim, ignemi oldum. Yeni işe girdim. Olursa olur olmazsa olmaz dedik. Calisirim, arabayida satar arsa aliriz dedik. O ay gebe kaldim