- Konu Sahibi sekerdelisi
bende onu soracaktım..kanal buluyorsun sonra tık diye gidiyor mu ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ardaşlar bebek telsizi olarak kraft mı weewell mi? acilen yardıma ihtiyacım var... tecrübeli anneler...
yazmadan geçemeyeceğim.geçen gün bir tv.programında bebek telsizlerinin radyasyon yaydığı belirtildi..telsizlerde bebeklerin başucunda bide.
bebegim dogdugundan beri weewell kullanıyorum.goruntulu.cok memnunum.gık sesinde yanındayım.cızırtı yok uzun sure sarjı gidiyor.hatta bugun esim dediki iyiki almısız bunu.
öneriniz için çok teşekkür ederim, değerlendirmeye çalışacağım, yalnız ben kameralı düşünmüyorum.. çift yönlü mü, tek yönlü mü olmalı o konuda biraz tereddütlerim var... bakıcaz artık![]()
evet haklısınız.. ama çağımızda radyasyon yaymayan bişey kaldı mıki? eski zaman insanlarına hayranım o yüzden, bebeğini sırtında taşıyıp tarlada çalışan annelere.. ama evin içinde de olsa bebişin sesini duymak zorlaşıyor.. eskisi gibi bağırarak ağlamayı da bıraktı :) keşke 24 saat aynı odada olabilsek de bu teknolojik zımbırtılara gerek duymasak.. duyarlılığınıza hayran kaldım, çok teşekkür ederim..
weewell bebek telsizini kullanıyorum.büyük rahatlık aklım bebeğimde hiç kalmıyor en ufak sesi bile iletiyor,bebeğim odasında uyurken ben diğer odada misafirlerimle oturabiliyorummemnunum tavsiye ederim
![]()
cnm ben bıberon ısıtıcısndan aldım gecenlerde hem kendıme hemde yenı dogum yapmıs ark o bebegıne kullanmıs cokda memnun kalmıs ben henuz bebegım dogmadıgı ıcın kullanmadım ama o kullanırken gordum uygun ve guzel bı urun tavsıye ederım.
Eki Görüntüle 131227