Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek telsizi, sterilizatör ve biberon ısıtıcısı

weewell bebek telsizini kullanıyorum.büyük rahatlık aklım bebeğimde hiç kalmıyor en ufak sesi bile iletiyor,bebeğim odasında uyurken ben diğer odada misafirlerimle oturabiliyorum:21: memnunum tavsiye ederim:32:

konuyu görünce bende tecrübemi paylasim dedim .. benim kizim 9 aylik sterilizatör olarak avent(philips) kullaniyorum cok memnunum ,, bazi arkadaslar gereksiz demisler anlamadim biberonlári ,, emzikleri ben hala steril ediyorum cok kullanisli bence tavsiye ederim,,, isitici konusunda isitmiyor 1 saat bekliyoruz yazmis arkadaslar ben reel diye bi marka aldim ucuzdu bu yüzden bunu aldim ama iyide etmisim 5 dk yetio hemn isiniyo ayari var zaten bazen bebisim yemek istemediginde isiyi düsürüyorum sadece sicak tutmak icinde kulaniyorum ..ben yurt diisnda yasiyorum bu markalrin türkiyede olup olmadigini bilmyiorum ama büyük ihtimalle vardir .....yardimci olabilmisimdir insallah ....

yazmadan geçemeyeceğim.geçen gün bir tv.programında bebek telsizlerinin radyasyon yaydığı belirtildi..telsizlerde bebeklerin başucunda bide.

Son düzenleme:
ardaşlar bebek telsizi olarak kraft mı weewell mi? acilen yardıma ihtiyacım var... tecrübeli anneler...

bebegim dogdugundan beri weewell kullanıyorum.goruntulu.cok memnunum.gık sesinde yanındayım.cızırtı yok uzun sure sarjı gidiyor.hatta bugun esim dediki iyiki almısız bunu.

yazmadan geçemeyeceğim.geçen gün bir tv.programında bebek telsizlerinin radyasyon yaydığı belirtildi..telsizlerde bebeklerin başucunda bide.

evet haklısınız.. ama çağımızda radyasyon yaymayan bişey kaldı mıki? eski zaman insanlarına hayranım o yüzden, bebeğini sırtında taşıyıp tarlada çalışan annelere.. ama evin içinde de olsa bebişin sesini duymak zorlaşıyor.. eskisi gibi bağırarak ağlamayı da bıraktı :) keşke 24 saat aynı odada olabilsek de bu teknolojik zımbırtılara gerek duymasak.. duyarlılığınıza hayran kaldım, çok teşekkür ederim..

bebegim dogdugundan beri weewell kullanıyorum.goruntulu.cok memnunum.gık sesinde yanındayım.cızırtı yok uzun sure sarjı gidiyor.hatta bugun esim dediki iyiki almısız bunu.

öneriniz için çok teşekkür ederim, değerlendirmeye çalışacağım, yalnız ben kameralı düşünmüyorum.. çift yönlü mü, tek yönlü mü olmalı o konuda biraz tereddütlerim var... bakıcaz artık:61:

öneriniz için çok teşekkür ederim, değerlendirmeye çalışacağım, yalnız ben kameralı düşünmüyorum.. çift yönlü mü, tek yönlü mü olmalı o konuda biraz tereddütlerim var... bakıcaz artık:61:

ben de kameralı almadım, hatta en basit modeli hediye gelmişti, gayet işimi görüyor.

bizde de Weewell WMA230 var gayet memnunuz internetten sipariş ettim hiç bir sorun cıkmadı iyi iletiyo odaya biri sessizce girse bile farkediliyo :)

evet haklısınız.. ama çağımızda radyasyon yaymayan bişey kaldı mıki? eski zaman insanlarına hayranım o yüzden, bebeğini sırtında taşıyıp tarlada çalışan annelere.. ama evin içinde de olsa bebişin sesini duymak zorlaşıyor.. eskisi gibi bağırarak ağlamayı da bıraktı :) keşke 24 saat aynı odada olabilsek de bu teknolojik zımbırtılara gerek duymasak.. duyarlılığınıza hayran kaldım, çok teşekkür ederim..

teşekkür ederim.tabi o kadar çok şey varki zararlı.bilgimi paylaşmak istedim.bebeklerin bıngıldakları açık olduğu için,telsizde tabi baş ucunda o yüzden çok etki ediyormuş.bilgisayardan bile fazla.ama bazen onları güvenlikleri için telsiz gibi araçlarda kullanmak zorunda kalabiliyoruz.bebğinizi sağlıkla ve mutlulukla büyütmeniz
dileğiyle...

Son düzenleme:
bebeğim için aldığım en mükemmel şey Weewell Kameralı telsiz WMA 840 :129:

weewell bebek telsizini kullanıyorum.büyük rahatlık aklım bebeğimde hiç kalmıyor en ufak sesi bile iletiyor,bebeğim odasında uyurken ben diğer odada misafirlerimle oturabiliyorum:21: memnunum tavsiye ederim:32:

merhaba weewell in bi çok modeli var hangisini kullanıyorsun ?

cnm ben bıberon ısıtıcısndan aldım gecenlerde hem kendıme hemde yenı dogum yapmıs ark o bebegıne kullanmıs cokda memnun kalmıs ben henuz bebegım dogmadıgı ıcın kullanmadım ama o kullanırken gordum uygun ve guzel bı urun tavsıye ederım.
Eki Görüntüle 131227

bu ısıtıcıdan bende aldım 10 dakikada ısıtıyo suyu gereksiz bişeymiş.

Biberon ısıtıcısı arastirmalarimdan sonra gidip tek tek satis sorumlusuna sordum kac dereceye kadar ısıtıyor diye. Tabi hic kimse sattığı ürünle ilgili detaylı bilgi vermedi. Chicco digital biberon ısıtıcısı nin kullanim klavuzunda parantez icinde 36,5 yazısından heveslenip aldim. Sonuç kaynar dereceye cikiyor. Belli programlar tanimlamislae. Biberonun icindekinin ısısı ve biberon buyuklugune göre. En kucuk biberon miktari ve en sicak biberon ( oda isisi) sectiginizde 7 dk. Bunu hicbir yere yazmamislar. İcine koyulacak su miktaribi kafa karışıklığı oluşturacak şekilde yazmışlar. O kadar su koyunca 6-7 . Dk da kayniyor. Biz o kadar hassas ayar yapalim 36,5- 37 diye. Ama para verip aldığın alet kaynatsin. Çözümüm onun kaynatamayacagi kadar su doldurmak. Yine benim göz ayarima kaldi.
Tavsiyem ise termostat li ısıtıcı alın. İstediginiz sicakligi aşmasın. Birisi sicaklik ayarı yapiyorum diye yazmış reel marka. Ben onu bulamadim. Ama doğrusu o.
Bir not: tasarım, ışık, ses, boyut güzel ama ne fayda:)

Back
X