Asla yapmam,yaptırmamda bebeğime. Nerden bileyim dişinde çürük mü var,iltihap mı var?Aranızda bebeğinin emziğini ağzıyla emip temizleyip sonra bebeğinin ağzına verenler var mı ya da yediği bir armudu ısırıp ısırıp sonra bebeğine yediren? Çevrenizde böyle yapan var mı? sinirinizi zıplatan???
Ben cocukken cok sahit oldum buna. Yemekler cignenip bebeklerin agzina verilirdi. Psikopatligin dibine vurmuslar.Ben varım hatta yemekleri de çiğneyip ağzına veriyorum
Bu nedir ya hangi manyak yapıyor bunları?
Benim bildiğim kuşlar yavrularına yapar onu, çiğneyip ağızlarına kusarlarBen cocukken cok sahit oldum buna. Yemekler cignenip bebeklerin agzina verilirdi. Psikopatligin dibine vurmuslar.
kayınvalideniz mi böyle yapıyor?
Kuşların alet edevatı yok,naapsın garipler,bizde;Benim bildiğim kuşlar yavrularına yapar onu, çiğneyip ağızlarına kusarlar
O k.validenin ağzına ıslak tuvalet terligi ile vur canım.hay sen çok yaşa ya
Bi kere arabayla seyehata çıktık uzun yola arka koltıkta kendi annem oturuodu emziği bana verecekti temizlemem için bi baktım eşim aldı hemn ağzına götürdü emdi ben şokkk sen napıosun ya dedim nerden gördüm böle bişeyi bi daha sakın yapma dedim. Meğersem oda anasından görmüşKim yapıyor bunu ya hangi mantığa uygun merak ettim
Kahkaha attım canım yaO k.validenin ağzına ıslak tuvalet terligi ile vur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?