Bebek titizliği.......

Munna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
1.690
1.540
133
35
Aranızda bebeğinin emziğini ağzıyla emip temizleyip sonra bebeğinin ağzına verenler var mı ya da yediği bir armudu ısırıp ısırıp sonra bebeğine yediren? Çevrenizde böyle yapan var mı? sinirinizi zıplatan???

Asla yapmam,yaptırmamda bebeğime. Nerden bileyim dişinde çürük mü var,iltihap mı var?
Denk gelmedimde kimseye ama yapılsa ters çıkardım sanırım ki ben öyle çok titizlenmem kızıma,kumda toprakta oynar vs ,evde delirircesine çamaşır sularıyla temizlik yapmam ,hassas olmasın diye ama bu bambaşka birşey,buna acayip titizlenirim.

Iy hiç sevmem bi kere dahi yapmamışımdır
Yaptırmadımda kimseye
Sıcaklığına bakarken bile üst dudağımın dışıyla bakarım
Her kaşıktada bakmam
Görünce midem kalkıyo öyle anneleri.
Bi tanıdığımız ağzında yumuşatıp geri cıkarıp veriyodu ıykk

Emerek emzik temizlemek mi biraksin oyle versin kim veriyorsa. Midem bulandi

Aslaaaa ! Bebeğimi öpmeye bile kıyamıyorum daha çok savunmasızlar.

Iyy Hep tiksinmişimdir bu hareketlerden

ehhh beee
agzinda ne var ne yok
nerden bilcek....
titizlik değil bu olmasi gereken yapilmamali böyle şeyler

Benim bildiğim kuşlar yavrularına yapar onu, çiğneyip ağızlarına kusarlar
Kuşların alet edevatı yok,naapsın garipler,bizde;
Blender var,rende var hiçbirşey yoksa çatal var,var oğlu var, ama bunlara rağmen nasıl yapılır agızda ciğneyip bebeğe yedirme eylemi asla kata ve zinhar anlayamayacağim.

Kim yapıyor bunu ya hangi mantığa uygun merak ettim
Bi kere arabayla seyehata çıktık uzun yola arka koltıkta kendi annem oturuodu emziği bana verecekti temizlemem için bi baktım eşim aldı hemn ağzına götürdü emdi ben şokkk sen napıosun ya dedim nerden gördüm böle bişeyi bi daha sakın yapma dedim. Meğersem oda anasından görmüş

Eskiden şahit olmuştum kadının emziği önce kendi ağzına sokup sonra çocuğuna verdiğine. Yemek çiğneme olayını bilmiyorum. İkisi de iğrenç ve faydasız hareketler. Bu tür insanların cahil ve hatta sorunlu olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Konu başlığı titizlik, ama bunlar titizlikle alakasız davranışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…