Bebek titizliği.......

Kim yapıyor bunu ya hangi mantığa uygun merak ettim
Kayınvalidem dün bizdeydi kayınpederimle meyve tabağı koymuştum önlerine oğlumda validenin kucağındaydı sonra bi baktım yediği meyveti ısırdığı meyveyi oğluma verio vallahi tansiyonum indi çıktı birden

Yere dusen emzigi direk agzina vermek agzina sokup oyle vermekten daha steril bir davranis olur cunku yetiskin bir insanin agzinda milyonlarca canli bakteri var, arabanin icinde yoktur o kadar.

Kahkaha attım canım ya ama napalım uyarsak bile alınıolar
Tamam iste uyarmadan direkt düşünme terligi fırlat ağzının ortasına. Gelin bana bu terligi niye fırlattı diye bi düşünsün kadın

Igrenc ya cidden iğrenç.

Cahillik işte.. Eşimde demez mi bana ne olmuş benide babaannem öle yapa yapa büyütmüş cevap bu

Yere dusen emzigi direk agzina vermek agzina sokup oyle vermekten daha steril bir davranis olur cunku yetiskin bir insanin agzinda milyonlarca canli bakteri var, arabanin icinde yoktur o kadar.
Gel de anlat.. sağdan soldan bulaşmıo o hastalıklar insan tükürüğünden bulaşıo % 90 ama işte akıl eden yok

yine iyi dayanmışsın. ben olsaydım cıngar çıkartırdım. bebeği alıp başka odaya götürürdüm, tepkimi koyardım. bi daha yapamazdı.

Aslaaaa ! Bebeğimi öpmeye bile kıyamıyorum daha çok savunmasızlar.
Bide öle haberler görüyorum ki yeri gelio iyice korumacılığım tavan yapıyor. Egzama olan mı dersiniz ölen mi dersiniz offfff

Uyarın ,anlatin ısrarla,hatta fazla tepkiler verin,çok iğrenç ve zararlı birşey yaptığını anlayacağı şekilde. Ben görsem "Aaaaa anne ne yapiyorsun sen aşkolsun,hasta olur ,o daha bebek senin benim ağzıma temas eden şeyi yememeli,hasta olur"der oğlumu kucağından kapardım. Her defasında da tekrarlardım bu nedir yani. Çok mu zor oğlunuzun yiyeceği meyveyi ayrı yedirmek

Salak gibi işte kötü gözükücem yanlış anlicak die çekindim hali hazırda yanlış anlamaya triplenmeye çok müsati bir bünyesi var . Ama umrumda deil almış hemen güya meyve tattırarak iyilik yapıcak

babaanneler penguen gillerden herhalde...
onlarda yer yer sonra yavrunun ağzına kusar.
O deil de benim babam bile oğlumu kucağına almadan önce ağzını sirkeyle çalkalayan adam :) ve aynı zamanda özgürcede oynamasından yana üstüne pisletsin yerde yuvarlansın...

O deil de benim babam bile oğlumu kucağına almadan önce ağzını sirkeyle çalkalayan adam :) ve aynı zamanda özgürcede oynamasından yana üstüne pisletsin yerde yuvarlansın...
ehhh senin baban böyle dikkat ederken
kV gelir çocuğun emziğini yalar...
sonrada cadı gelin olursun....
gelde kafayı yeme

Kendi bebeğine ise ve de bulaşıcı hastalığı yoksa bence sorun yok. Bu şekilde hastalık kapanı da görmedim. Anne ve bebeği sonuçta.

Benden başkası asla yapamaz ve tabi ki ben de yapmam tamamen saçmalık.

Emziren anne nin bebeğinin emziğini yıkamak yerine ağzında ıslatıp vermesi daha iyiymiş çünkü annenin vücudun daki Mikroplara bağışıklığı olduğu için herhangi bir zararı yokmuş hatta faydalıymış. Bununla ilgili deney yapılmış internette makalesi var.
Eğer emziriyorsanız siz ıslatabilirsiniz fakat eşiniz bile olsa başkasına izin vermeyin gerekiyorsa kötü olun biraz kötü olmak iyidir. Herkes duracağı yeri bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…