- Konu Sahibi nazarboncugum
-
bebek derisi ince olduğu için tuzu içine çekiyor tabii o tuz kana karışıyor ve böbreklere gidiyor, buz yüzden böbrekleri iflas eden bebekler varmış hatta ölen, minicik böbrek o kadar tuzu nasıl süzssün ki (benzetme garip olcak ama bi solucanın üstüne tuz dökerseniz ölür, bebek cildide çok hassas ve geçirgen) bence çok zararlı ve faydasız bi batıl inanç, benim oğlum 5 yaşında tuzlamadım ve hiçte kokmuyor
hiç bir bilimsel gerçekliği yok bence
başlık çok komiğime gitti ya bebek tuzlama balık mı tuzluyoruz.böbrekler iflas eder valla
canım ben de tuzlanmısım
ve hakkaten de terimin bi günden bi güne koktuğunu bilmem.
ya kızlar evet hiç bilimsel değil ama benim eşimi de annesi tuzlamış ve ter kokmayan erkek görmedim, ama eşim kesinlikle kokmuyor. hayatında ayaklarının koktuğunu bilmezmiş. teri zaten yok. ter kokusu diye bişey yok!!
bence tuzlamanın başka bir usülü olmalı annesi tuza yatırıp yıkamış diye biliyorum ben. hem ayrıca göbek deliğine tuz falan dökülür mü? ne kadar yanlış, zaten açık yara var yeni doğan bebekte. resmen işkence etmek demek olur bu ve çok vahşice!
ama ben fazla uzun tutulmadığı sürece tuza yatırılıp sonrasında hemen yıkanması taraftarıyım valla. insan hiç mi ter kokmaz yaaa??
keşke annem beni de tuza yatırsaydı fisfisfis
canım tuzlama derken bir poşet tuzun içine yatmıyor bebek kaydirigubbakcemile3sadece vüdunun belli yerlerine mesela koltuk altı ayaklarıgibi yerlerine çok az sürüyorsun 5 dakikadar bekletip banyo yaptırılıyorya kızlar evet hiç bilimsel değil ama benim eşimi de annesi tuzlamış ve ter kokmayan erkek görmedim, ama eşim kesinlikle kokmuyor. hayatında ayaklarının koktuğunu bilmezmiş. teri zaten yok. ter kokusu diye bişey yok!!
bence tuzlamanın başka bir usülü olmalı annesi tuza yatırıp yıkamış diye biliyorum ben. hem ayrıca göbek deliğine tuz falan dökülür mü? ne kadar yanlış, zaten açık yara var yeni doğan bebekte. resmen işkence etmek demek olur bu ve çok vahşice!
ama ben fazla uzun tutulmadığı sürece tuza yatırılıp sonrasında hemen yıkanması taraftarıyım valla. insan hiç mi ter kokmaz yaaa??
keşke annem beni de tuza yatırsaydı fisfisfis
niye kızalım cnm yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz ayy inanmıyorum ya:gitme: onu nasıl tuzlamışlar kaya tuzu ilemi hiç kavrulanınıda görmedimm yazık etmişler ama nasıl etmişler onu bilmiyorumm
ben yapmadım ikizlerde ama kokuyolar maalesef,ayakları falan,büyük kızımda yaptım,
o kokmadı.tuz deyince bocalama değil herhalde.bence yapılmalı..
hatta eskiden köylerde,fareyi sürerlermiş koltuk altına,heryerine işte tüyü çok olmasın diye,
annemin teyzesine yapmış annesi ,tüysüz olmuş kadın hakkaten.diyenlerin yalancısıyım.onu yapmazdım
tabide tuzlamada zarar yok bence,bi cimdik tuz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?