Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Canım, seni listeye eklemeyi unutmuşum, şimdi yukarıdakinde değişiklik yapamıyorum ama bir sonrakine ekleyeceğim mutlaka tatlım tamam?Kusura bakma lütfen

ohhh ne güzel yakın oturanlarda var sanırım biribirnze gider gelirsiniz süper yaaaa...sanırım izmirden kimse yok herhalde..

oo bilgiler süper bende cerrahpaşa yada çapyı düşünüyorum arlıkta endokrin kontrolüm var ozaman konuşucam bakalım ozaman kadar kilo vermem lazım özlem hoca çok kzıyo oo valla süpermiş ee bigün buluşmak lazım oldu nasılda bulmuşum sizi

Bende bende 12 ekim ovulasyon testi kullanmadan yumurtladigim zamani anlayabilir myim?

yumurta akına benzeyen akıntı oluyor ve uzuyor ordan anlayabilirsin yinede adetlerin düzenliyse mesela 28 günde bir ise 10 12 14 16 .günler dikkat bebiş olabilir

aynen canım aynen nefes alsan para istiyorlar ben rahim filmini 500 liraya çektirdim düşün artık gerisini daha neler neler yaptı yani

günaydın kızlar dünün şokunu atlattım bugün daha iyiyim allahım ekimde bana da nasip etsin bebeğimi

ben bugun adet oldum....ilk defa aylardır kendi geldi farlutal icemeden cok sevindim... ama genede 1hafta gec geldi...
benimde beklenmeyen bat tarihim 27-28ekim.... eklerseniz cok sevinirim....

günaydın kızlarr

evet kızlar gün yapalım en iyisi

Son düzenleme:
hanımlar şu ahmılelık belırtılerı arasında kırpıklerın bırleşik olması mı varmış:) ne kadar doğru bılemıcem de her gun aynaya bakıorum sankım farklılaştı :) ya da ben delirıyorum ..

22 Ekim ile bende listenize girebilir miyim? Ovulasyon testi aldım bu ay onu deneyeceğim.İnşallah işe yarar.Allah hepimizin gönlündekini bizlere hayırlı kılsın...

ayın 27 si oldu son 3 gün çenemde sivilceler çıktı adet sancılarım var bi adet olsamda kurtulsam diyorum artk

bu kadar belirtilere kapılma canım..Belirtiler bizi kandırıyor bazen

5 ekimde benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…