kızlar bende geldim bugün itibari ile kırmızıyı yedim ve ekime transfer oldum 2 buçuk gün geçti ve adet oldum ya
oo bilgiler süper bende cerrahpaşa yada çapyı düşünüyorum arlıkta endokrin kontrolüm var ozaman konuşucam bakalım ozaman kadar kilo vermem lazım özlem hoca çok kzıyoCanım, spermiyogram eşinin 3-4 günlük cinsel perhizi ardından temiz bir tahlil kabına verdiği sperm örneğinin analizi demek. Örneği verdikten hemen sonra analizi yapmaya başlıyorlar, vakit geçirmeden ve 2 saat sonunda sonuç çıkıyor. Sperm sayısı, hareketliliği vs. belli oluyor. Eşin yaptırmaktan çekinmesin, önceden çocuğumuz oldu nasılsa deyip rahim filmi ve spermiyograma soğuk bakmmayın, çünkü spermler değişiklik gösterebiliyor. Mesela benim eşimin 2 kez bakıldı çok normaldi sonucu ama Cerrahpaşa'daki sonucu azıcık düşük çıktı. Stres, beslenme vb. şartlara göre değişiklik gösterebiliyor yani. Halbuki diğeri 1 ay önceydi. O yüzden eşin de yaptırmaktan çekinmemeli. Cerrahpaşa ürolojiden randevu alın, tabi son beraberliğinizden en az 3 gün geçmiş olsun,4. gün gidin, muayene sonrası da tahlili verir, 2 saat sonra da alırsınız... Sen de rahim filminden korkma, bütçeni ayarlayabilirsen git mutlaka, Fındıkzade Radyotom'a... Bak benim Mart ayında düşüğüm oldu ama doktor yine de istedi. Yani hamile kalamama ile ilgili değil bu rahim filmi istekleri. O yüzden vakit geçirme çok. Adetin bitiminden sonra çekiliyor bu... Ama süresi var, adetin 12. gününe kadar falandı sanırım muayene olma uygunluğu...
Desenize 3 komşu oldukBen de beştelsizdeyim kızlar :13:
Bende bende 12 ekimovulasyon testi kullanmadan yumurtladigim zamani anlayabilir myim?
ogittiğin hastane tamamen para tuzağı insanlara gereksiz yere bi sürü tetkik yaptırıyorlar dünyanın parasını alıyorlar ben özel hastanelerden korkuyorum devlette çok yoğun ilgilenemiorlar ama daha güvenli görüyorum tabii dr un insanlığıda önemli her işte olduğu gibi maalesef sağlıktada bilgisiz ve insaniyetsiz insanlar var allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Canım, spermiyogram eşinin 3-4 günlük cinsel perhizi ardından temiz bir tahlil kabına verdiği sperm örneğinin analizi demek. Örneği verdikten hemen sonra analizi yapmaya başlıyorlar, vakit geçirmeden ve 2 saat sonunda sonuç çıkıyor. Sperm sayısı, hareketliliği vs. belli oluyor. Eşin yaptırmaktan çekinmesin, önceden çocuğumuz oldu nasılsa deyip rahim filmi ve spermiyograma soğuk bakmmayın, çünkü spermler değişiklik gösterebiliyor. Mesela benim eşimin 2 kez bakıldı çok normaldi sonucu ama Cerrahpaşa'daki sonucu azıcık düşük çıktı. Stres, beslenme vb. şartlara göre değişiklik gösterebiliyor yani. Halbuki diğeri 1 ay önceydi. O yüzden eşin de yaptırmaktan çekinmemeli. Cerrahpaşa ürolojiden randevu alın, tabi son beraberliğinizden en az 3 gün geçmiş olsun,4. gün gidin, muayene sonrası da tahlili verir, 2 saat sonra da alırsınız... Sen de rahim filminden korkma, bütçeni ayarlayabilirsen git mutlaka, Fındıkzade Radyotom'a... Bak benim Mart ayında düşüğüm oldu ama doktor yine de istedi. Yani hamile kalamama ile ilgili değil bu rahim filmi istekleri. O yüzden vakit geçirme çok. Adetin bitiminden sonra çekiliyor bu... Ama süresi var, adetin 12. gününe kadar falandı sanırım muayene olma uygunluğu...
Desenize 3 komşu oldukBen de beştelsizdeyim kızlar :13:
oo bilgiler süper bende cerrahpaşa yada çapyı düşünüyorum arlıkta endokrin kontrolüm var ozaman konuşucam bakalım ozaman kadar kilo vermem lazım özlem hoca çok kzıyooo valla süpermiş ee bigün buluşmak lazım oldu nasılda bulmuşum sizi
hanımlar şu ahmılelık belırtılerı arasında kırpıklerın bırleşik olması mı varmış:) ne kadar doğru bılemıcem de her gun aynaya bakıorum sankım farklılaştı :) ya da ben delirıyorum ..
sende farklı bişeyler var mı canım
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
EKİM AYINI BİZİM İÇİN VE YAVRULARIMIZ İÇİN HAYIRLI KIL YA RABBİM. AMİN
[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Anniş Adayı :126:[/td]
[td]Beklenmeyen Adet Tarihi[/td]
[td]Sonuç[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Paradeisos[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mnsroz[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hatibulut[/td]
[td]1 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beslenme_Cantasi[/td]
[td]2 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Benimben61[/td]
[td]3 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sengelen[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fatmasal[/td]
[td]6 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nevalee[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Efsun_30[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yesalp[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lipaka[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nurflz[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Angels[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Alminasu[/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Taydin[/td]
[td]9 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gelecek_se[/td]
[td]10 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Evris[/td]
[td]10 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yesalp[/td]
[td]12 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Boswer[/td]
[td]13 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Drc05[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra1982[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayseeem[/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bedesten[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tatliebbi[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bebss[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mmlkk[/td]
[td]15 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Erginsena[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sunbal[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Phia[/td]
[td]16 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tugce76[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]İnci61İnci[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tugra034[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Asyaeren[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Acemiperi[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazalgzn[/td]
[td]18 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Savas5482[/td]
[td]19 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevoo83[/td]
[td]20 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rose29[/td]
[td]23 Ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
5 ekimde benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?