Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

amiiiiiiiiiiin benim için de o tarih önemli inşallah beraber müjde veririz arkadaşım

birde arkadaşım tansiyonum 9-6 normalde tansiyonum hep 11-8 çıkar son 3-4 gündür düşüklerde hamilelikle alakası varmıdır bilemiyorum ama rabbimden çok istiyorum bir evladımın olmasını 12 yıllık evliyim ve nisanda 1 düşük olayı geçirdim Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın herkese nasip etsin annelik duygusunu AMİN...

Evet canım gerçekten var ben arkadaşlarımdan biliyorum.Bu ay da ben de senin gibi baktım durdum bişey göremedim değilim demek ki dedim ve olmadı bu ay malesef ama ekim de olacak kurtuluşu yook

canlar ya bısey soracagım sızlere?? bu ovilasyon testlerı hep sılık cızgı yanı hep sılık cızgı oldugu gun bırlıktelıkmı olmalıı ınsanın takatı kalmaz yaa:)))) 2gun pespese bırlıktelık oldu dunu es gectım bugun calısma devam fakat bundan sonra gun asırı devam etsek kaçırırmıyız yaa anlamadım gıttıı 10 . gun bugun 7gunden ebrı sılık cıkıyorr ovı.testı

Okuduğum kadarıyla 2 çizgi çıktığında çatlama oluyormuş.O gün birlikte olun diyor test.Bende uygulamaya bu ay başlayacağım.Doktoruna bi sor istersen..

canım ovulasyon testinde 2. çizgi ilk çizgi kadar yda daha fazla koyulaşıcak ozamn 24 36 saat içinde ovulasyon oluşacak koyu çizgiyi gördüğünde lh en yüksek seviyeye ulşmış demek onu gördükten sonra güz aşırı devam edilecekki yumoşu yakala

tansiyon sabahları daha düşğk olup gün içerisinde yükselir aç olduğunuzda düşük çıkabilir zaman zaman tansiyondadda oynama olabilir

10. gün koyu çizgi çıksa mesala 11.gün yda 12. günün ortalarında yumurtlosun demek buda adetin siklusun yaklaşık 26 gün olması demk bence teste devam et koyu çizgiyi göreceksin ama yinede gün aşırı denemeye devam et

tansiyon sabahları daha düşğk olup gün içerisinde yükselir aç olduğunuzda düşük çıkabilir zaman zaman tansiyondadda oynama olabilir

teşekkürler keşke öyle olsa ben tokken ölçüyorum 9-6 çıkıyor 3-4 gündür böyle o değil çalışıyorumda bazen dengemi kaybediyorum tansiyon düşüklüğü yüzünden başım da dönüyor tuzlu ayrana devam:))

su içiyormusun sıvı alımına dikkat et tuzlu ayran kraker ve ayklarının altına iki yastık koy uzan ii gelir gebelik varmı

su içiyormusun sıvı alımına dikkat et tuzlu ayran kraker ve ayklarının altına iki yastık koy uzan ii gelir gebelik varmı

işyerindeyim çalışıyorum ben bi tane büyük bardağım var 10 bardak içiyorum evdede keza öyle valla 8 ekimde regl olmazsam olucak inşallahhh:)

işte canım 7-8-9-9gece11 de yaptıgım testler bugun saat 3te yapıcam sanırım bunlar negatıf oluyor değilmi??? hıc bır sey anlamadım

Eklentiler

• $IMG_5603.webp
    22 KB · Görüntüleme: 29
kızlar benide ekleyin 7 ekime.

bu arada beklenmeyen adet tarihi güzelmiş

işte canım 7-8-9-9gece11 de yaptıgım testler bugun saat 3te yapıcam sanırım bunlar negatıf oluyor değilmi??? hıc bır sey anlamadım

canım testi akşam 8 den sonra uygulama yalnış çıkar hegün aynı saatte uygula ve yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kısıtla suan lh seviyesi yüksekdeğil dha var demek oluyor testlerinin sonucu benimde aynı mereketme koyu çizgiyi göreceksin

işyerindeyim çalışıyorum ben bi tane büyük bardağım var 10 bardak içiyorum evdede keza öyle valla 8 ekimde regl olmazsam olucak inşallahhh:)

şuan gebelikle ilgili bi durum yok ozaman diyet yapıyormusun bide kansızlık varmı bi kandeğerlerine baktır aile hekimine git danış bnce

inşallah bakalım cnm ...hergün 3te yapyorum12den sonra sıvı tuketmıyorum hatta bısye yıyıp ıcmıyorum 12den sonra laboquık kullanıyorumformlarda okuyorum hıc kımse ole koyu cızgı gormedıgını yazıyorr moralım bozuldu o yuzden rıske atmıcm ısımı gun asırı denıycem cnm ..testıde guya yumurtlama gunu kadr yorgunluk olmasın dıe aldım ama guvenemıyorum..bu ayıdabo gecırmek ıstemdıgım ıcın ısımı rıske atmıcm cnm:/

bende onu kullanıyorum görücez baklaım tabiki riske atmıcaz test sonuçta yanılma payı elbeette olabilir ama testide yapmaya devam

şuan gebelikle ilgili bi durum yok ozaman diyet yapıyormusun bide kansızlık varmı bi kandeğerlerine baktır aile hekimine git danış bnce
d

diyet yapmıyorum ama aileden gelen kalıtsal kansızlık var hadi ona bağlı olsun diyelim kansız olmamda yeni bir şey değilki önceden de kansızdım yani. İşyerinden izin almam zor böyle devam ederse tansiyonum mutlak bir doktora görünmem şart cumartesileri çalışmıyorum özele giderim en kötü ihtimal

bende onu kullanıyorum görücez baklaım tabiki riske atmıcaz test sonuçta yanılma payı elbeette olabilir ama testide yapmaya devam

inşallah hepimiz için hayırlısı olur canımm güzel haberlerimizi paylaşırız burdaa bu aydan cok umutluyumm benım 3 ayım korunmasız..

en iyisi hem içinde rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…