Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım z.burnu avrasyada gamze hanım var 4/4 lük....heryerden gelen var ona..sgklı ücreti 30 tl....hem banada gelirsin kısss yakınım oraya

hımmm... ben de zeytinburnuluyum.. akraba mıyız yoksa

bir kaç yıl önce akrabalardan bir gamze hanım adı duymuştum ama işim olmadığı için sormamıştım.. onlar da memnun anlatıyorlardı.. büyük ihtimal o gamze bu gamze dir. ilk fırsatta gideyim o zaman...

sağol canımm..

inşallah canım tez zamanda kavuşur herkes bebişlerine :)
oo sen bana göre çok yenisin inşallah benim kadar uzamaz sizin çalışmalar :)

kızlarrrrrrrrr acaba bu ay kımler hamışş kalmak ıcın farklı yontemler denıycekkk yada basladı bn corek otu bal karısımı yıyorum 1kasık her sbh ınşallah faydası olurr:////

taydin geçmiş olsun avrasya has bende biliyorum gidenlerin çogu memnun şimdi tüp bebk merkezinide kurdular ama ben hiç gitmedim

bugün ovulasyon testimde silik 2. çizgiyi gördüm takipteyim

banada gellll olıvıumdayım

kızlarrrrrrrrr acaba bu ay kımler hamışş kalmak ıcın farklı yontemler denıycekkk yada basladı bn corek otu bal karısımı yıyorum 1kasık her sbh ınşallah faydası olurr:////

canım ben keçiboynuzu pekmezini duymuştum eşine her sabah 1 tatlı kaşıyı yedirtiyorsun ve hamile kalmaya karar verdikten sonra öğünlerimiz düzenli olmalıymış iyi beslenmeliymişiz eşimiz ve biz hayırlısı bakalım :)

canım bende bugün başlayacam çörek otuna. çörek otunu öğütülmüş olarak mı kullanıyosun

bende eşime keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirecem dur bakalım içebilirse kendimede çörekotu

evet hayatım hem bebiş topiqinde hem diyet topiqinde beraberiz hemde ikiside benim topiqim kan çekiyor demekki

ben epeydir forumu misafir olarak takip ediodum sonra senin eylül topiğini gördüm üye oluyorum dedim nasip işte olsun çok isabetli davranmışım inş görüşürüz yeni arkadaşlar edinmek tanımak çok keyifli

kesinlikle canım....gel tanışalım ne zaman istersen...

canım bende bugün başlayacam çörek otuna. çörek otunu öğütülmüş olarak mı kullanıyosun

hadı hayırlısı cnm..çörek otunu oldugu sekılde karıstırdım her gun sabah aksam bı kasık çiğneyerek eziyorum ,yutuyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…