canım z.burnu avrasyada gamze hanım var 4/4 lük....heryerden gelen var ona..sgklı ücreti 30 tl....hem banada gelirsin kısss yakınım oraya
üşütmüşüm, 4-5 gündür yatıyorum soğuk algınlığından. antibiyotik kullanıyorum, ondan bahsetmiştim. 4-5 aydır deniyoruz biz de. çok uzun zaman olmadı. dr.a gittim birkaç ay önce genel muayene için. ultrasonla baktı , yumurta var görüyorum, gebeliğe engel bir durum yok dedi. anlayacağın daha yeniyiz, Allah'a şükür şimdilik problem yok gibi gözüküyor. Tamamen bizim beceriksizliğimiz
burda toplanıp bildiklerimizi paylaşmak, güzel haberleri birlikte beklemek oldukça güzel..
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlerimize...
hımmm... ben de zeytinburnuluyum.. akraba mıyız yoksa
bir kaç yıl önce akrabalardan bir gamze hanım adı duymuştum ama işim olmadığı için sormamıştım.. onlar da memnun anlatıyorlardı.. büyük ihtimal o gamze bu gamze dir. ilk fırsatta gideyim o zaman...
sağol canımm..
banada gellll olıvıumdayım
taydin geçmiş olsun avrasya has bende biliyorum gidenlerin çogu memnun şimdi tüp bebk merkezinide kurdular ama ben hiç gitmedim
bugün ovulasyon testimde silik 2. çizgiyi gördüm takipteyim
ha şimdi komşu çıkıcaz bende sümerde
kızlarrrrrrrrr acaba bu ay kımler hamışş kalmak ıcın farklı yontemler denıycekkk yada basladı bn corek otu bal karısımı yıyorum 1kasık her sbh ınşallah faydası olurr:////
aaaaaaaaaaaaaaaaaa.............
o zaman yarın bana çaya geliyosun
kızlarrrrrrrrr acaba bu ay kımler hamışş kalmak ıcın farklı yontemler denıycekkk yada basladı bn corek otu bal karısımı yıyorum 1kasık her sbh ınşallah faydası olurr:////
canım ben keçiboynuzu pekmezini duymuştum eşine her sabah 1 tatlı kaşıyı yedirtiyorsun ve hamile kalmaya karar verdikten sonra öğünlerimiz düzenli olmalıymış iyi beslenmeliymişiz eşimiz ve biz hayırlısı bakalım :)
valla dünya küçük diye boşa demiorlar o kar kocamn büyük internet sitesinden ilk sizin topiğe yazdım sizde bize yakınmışsınız şaka gibi
evet hayatım hem bebiş topiqinde hem diyet topiqinde beraberiz hemde ikiside benim topiqimkan çekiyor demekki
ben epeydir forumu misafir olarak takip ediodum sonra senin eylül topiğini gördüm üye oluyorum dedim nasip işte olsun çok isabetli davranmışım inş görüşürüz yeni arkadaşlar edinmektanımak çok keyifli
bende eşime keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirecem dur bakalım içebilirse kendimede çörekotu
ben denedim keçiboynuzunu kaynattım tadı değişikti ıyyyy umarım içer
bende deniyim çörek otunu işe yarar umarım :)
canım bende bugün başlayacam çörek otuna. çörek otunu öğütülmüş olarak mı kullanıyosun
kesinlikle canım....gel tanışalım ne zaman istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?