kızlar bende geldim bugün itibari ile kırmızıyı yedim ve ekime transfer oldum 2 buçuk gün geçti ve adet oldum ya
kızlar bende geldim bugün itibari ile kırmızıyı yedim ve ekime transfer oldum 2 buçuk gün geçti ve adet oldum ya
hoşgeldin canım üzülmeinşallah ekimde gebe olursun hepimiz olur
hoşbulduk kızlar inşallah ekim bizim ayımız olur bi an önce adetim bitsinde çalışmalara başlım bari
inşallah tatlım
çok sancılanıyorum ya bi an önce eve gidip yatmak istiyorum
içtim canım hafifletmedi bile normalde hemen keser ağrımıcanım sabret ağrı kesici iç bir tane
iyi akşamlar kızlar çıkıyorum ben..
hafta içi 5 gün müsaitim canım ben geliyorum demen yeterliayy heycanlandım şimdi bak inş çok isterim
ebsoonnn üzüldüm canım yaa..neyse bundada vardır bi hayır cnm...inşalah ekimde mucizen seninle olur...kızlar bende geldim bugün itibari ile kırmızıyı yedim ve ekime transfer oldum 2 buçuk gün geçti ve adet oldum ya
sen nerde çektirdin cnm devlet hastanesinde falanmı?
Yok canım ben de özel hastanede çektirdim.Doktorum da orda.Önce muayene oldum.HSG için randevu aldık.O gün gittiğimizde hem muayene hem de HSG için kayıt yaptırdık.Fatura da 50 tl gb tuttu.25 TL zaten muayene ücreti.Bu kadar bi para ödedim yani.Ben çalışıyorum,kendi sosyal güvencem var.
Senin için de inş. HSG ye gerek kalmadan hamiş haberini alırınız..
canım özele gittim ama orda rahim filmi çekilmiyor başka yere sevketti...en son 5 yıl önce düşük yaptım...eşimde öyle diyor gitme doktora falan gerek yok diyor..bilemedim bende...6-7 aydrı korunmuyoruz olmuyor..aklım karıştı..
ogittiğin hastane tamamen para tuzağı insanlara gereksiz yere bi sürü tetkik yaptırıyorlar dünyanın parasını alıyorlar ben özel hastanelerden korkuyorum devlette çok yoğun ilgilenemiorlar ama daha güvenli görüyorum tabii dr un insanlığıda önemli her işte olduğu gibi maalesef sağlıktada bilgisiz ve insaniyetsiz insanlar var allah hayırlı insanlarla karşılaştırsıncanım aslını söylemek gerekirse özelde daha iyi ilgileniyorlar devlete göre ama bazı özeller para kapma peşinde ben medicalparkta bi doktora gittim 1 yıllık evliyken 5 aydır korunmuyoduk bana hemen rahim filmi çekti sonrasında ilaç ve iğne tedavisine başladı 3 ay uyguladı sonra hemen aşılama dedi millet 5-10 senede çocuk olmayınca yaptırıyo yani doktorlarda bi acayip hepsi farklı şeyler söylüyor şimdi farklı bi doktora gittim bu iyi gibi aşılama için erken dedi ilaca devam etti ve diğer doktorun vermediği ilaçları verdi hamileliğe destek amaçlı bakalım nasip artık bundan sonrası o yüzden araştır iyice ona göre yap
canım spermiyoqramı nasıl yapılıyor? canım ben doktorumu deqiştirmiştim doktor hemen rahim filmi ve eşimden spermiyoqramı istedi... eşimde bizim böyle bir sorunumuz yok diye yaptırmak istemedi...evet 2 çocuqum var 2 de düşüqüm...
banada gellll olıvıumdayım
ha şimdi komşu çıkıcaz bende sümerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?