Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

rahim filmini doktorlar kendimi istediğinde cekiliyor yoksa ben desemki rahim filmi cektirmek istiyrum desem çekerler mi aceb devlet hastanesine gitsem

rahim filmini doktorlar kendimi istediğinde cekiliyor yoksa ben desemki rahim filmi cektirmek istiyrum desem çekerler mi aceb devlet hastanesine gitsem

Canım, hastanede çekileceksen eğer doktor istemeli diye düşünüyorum. Ama dışarıda çektireceksen gerek yok. Eğer İstanbul'daysan sana bir yer önerebilirim, sıfır acı, sıfır korku valla...

Canım, hastanede çekileceksen eğer doktor istemeli diye düşünüyorum. Ama dışarıda çektireceksen gerek yok. Eğer İstanbul'daysan sana bir yer önerebilirim, sıfır acı, sıfır korku valla...

giresunda oturuyorum canım ben sen kaça cektirdin ben sorduydum 150 tl ymş ama özelde cektirme şansım yok

giresunda oturuyorum canım ben sen kaça cektirdin ben sorduydum 150 tl ymş ama özelde cektirme şansım yok

Ben 370 liraya çektirdim güzelim... Cihaz çok gelişmiş, teknolojik bir cihazmış. Dedim ya ağrı sancı olmadı hiç. Üstelik anestezisiz yapıldı...

Hoşgeldin canım. BAT yaklaştı, durumlar nasıl? Test falan yaptın mı?

Kızlar kaldı 3 gün ama henüz adet olma belirtilerim yok.Normalde bugünlerde belirtiler ortaya çıkardı. Bakalım ne olacak:)

Ben 370 liraya çektirdim güzelim... Cihaz çok gelişmiş, teknolojik bir cihazmış. Dedim ya ağrı sancı olmadı hiç. Üstelik anestezisiz yapıldı...

ne anestezimi ne yani anestezi ile mi yapılıyor zaten çatala yatmak bana zulum işkence gibi geliyorr biz pazartesi ssperm testi vermeye gitcz ondan sonra hastalık mastalık çıkmazsa oluruna bırakmaya karar verdik hayırlısı ben bal cörek tarcın karışımı yiycem her ay düzenli olarak inşallah

sperm vermeye mi gitceksiniz? ben de kararsız kaldım o konuda.bugün kırmızılar gelince bizimki ayaklandı.üroloğa gidiyorum ben diye..ben de kıyamadım,biraz daha bekleyelim dedim.öncesinde gidip konuştunuz mu ürologla? neler söyledi?

rümeysacım hoşgeldin nasılsın sende mi ekime transfer oldun. rahim filmi bende çekindim anestezi ile ama canlı cesaret edemedim valla ben 3 ay önce anesteziyle brlikte 500e çektrdim medicalparkta. devlet hastanelerinde hemen yapmıyorlar 1-2 sene fln geçmesini bekliyorlar siz ne zamandır bebek çalışmalarına başladınız ??

rahim filmi çekindim bende 3 ay önce çok şükür temiz çıktı kocişin spermiyogramıda çok iyi çıktı bana serephone verdi sonrasındada yumurta takibi yaptı doktor belirli büyüklüğe gelincede ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. 1senedir bebek düşünüyoruz 7 ay normal korunmasız ilişki sonrasında olm ayınca doktora gittik 4 aydırda doktor kontrolündeyim her ay bi ümit bekliyorum bakalım Rabbim hepimize nasip eder inşallah en yakın ve hayırlı zamanda.

Canım, işte ben de diyorum ki anesteziye falan gerek yok yani en azından benim gittiğim yerde anestezi tamamen gereksiz, ben uyanıkken oldum. Hem orada çatal falan da yoktu, bildiğin hastane yatağı gibi, yani öyle stres yapacak bir ortam yoktu. Ama kesinlikle rahim filmini çektirmekte fayda var, en azından durumunu öğreniyorsun, Allah korusun olumsuz bir durum varsa da vakit kaybetmemiş olacaksın... /I]

Amin canım inşallah hepimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Rabbim... Bakalım, herhalde doktor bana da yumurta takibine başlayıp bir yol çizecek...

Amin canım inşallah hepimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Rabbim... Bakalım, herhalde doktor bana da yumurta takibine başlayıp bir yol çizecek...

beklemek çok zor canım Rabbim hepimizin yüzüne güler inşallah bu ayda haykıra haykıra söyleriz burda hamileyiiiizzz die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…