aynen aynen
offf daha ne kadar cok zaman var bata:)
kızlar merhababen bu sabah idrar testi yaptım.bat 3 gün sonraydı.hafif silik ikinci çizgi çıktı.1 saat sonra adet sancım başladı ve kahverengi akıntım olmaya başladı.ben de adet oldum diye düşünüyorum.ama ilginç olan,öğlenden beri pedime hiç kırmızılar gelmedi.tuvalete gittiğimde affedersiniz peçeteme kahverengi akıntı geliyor o kadar.normalde kırmızı,pembemsidir adetim.sizce neden böyle oldu bu ay?bu arada adet sancısı dediğim de hafifledi ama az da olsa devam ediyor.
ayrıca, bat 25 ekim
Güzelim, bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir, ya da hamiş olup düşük tehlikesi nedeniyle olabilir Allah korusun. Yarın bir kan testi yaptır canım, o silik çizgi boşuna çıkmaz. Yarın kanda Beta Hcg yaptır, ona göre de gerekli önlemler için doktor seni yönlendirir... Ayyy hadi inşallah hamişsindir canım
ben yarınki durumuma göre bakıcam artık.teşekkür ederim cevabın için.
kimse yokmuş aaooo bende gidim bariik
Ovulasyon testini eczaneden bulamaz mıyım?İnternetden almaya üşeniyorum gündüz işteyim akşam evde ne zaman kargo gelir bilmiyorum en temizi kendim gidip alayım.
Bu arada Listede yesalp diye bir arkadaşı 2 defa göstermişsiniz , 12 ekimdeki benim sanırım
Hoşgeldin canım. Senin adetin bu ay kendiliğinden gelmesi soğan kürü sayesindedir, yanlış hatırlamıyorsam içiyordun sen değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?