Günaydın hanımlar.
Değerli anne aday adayları nasılsınız?
benim kırmızılar geldi.ekime kaldım
Günaydın hanımlar.
Değerli anne aday adayları nasılsınız?
kızlar bişey sorucam sıze, bugun 11.gunum reglı ilk günden bu yana, benım her 10 ve 15 gun arasında bu sağ yada sol kasıgım dan bırı her ay ağrıyor bole gaz sancısı gıbı kasıgımdan bacagımı cekemıyorum,batıyor.sımdı sağ kasıgıma bastırıyorum ağrıyı hıssedıyorum..hatta dun çalışma sırsaındada nefesımı kestı bu ağrı 3 aydır denıyoruz 3aydır bu agrı dıkkatımı cekıyor daha oncelerıde oluyordu sanırım ama bu kadar dıkkatımı cekmemıstı, 4 ay öncede dr gıttımm cocuk dusunuyoruz ön muayne olcam dedım muayne oldum,rahmın guzel hersey temız demıstı anlayamıyorum yumurtlama sırasında bu kadar barız ağrı hissedilirmi bacak cekemıyecek kadar ? suan sandalyede oturuyorum sağ bacagımı kaldırıyorum batıo kasıgım??? anlamadım gıttı sızlerde bole bısey yasayan varmı
kızlar bişey sorucam sıze, bugun 11.gunum reglı ilk günden bu yana, benım her 10 ve 15 gun arasında bu sağ yada sol kasıgım dan bırı her ay ağrıyor bole gaz sancısı gıbı kasıgımdan bacagımı cekemıyorum,batıyor.sımdı sağ kasıgıma bastırıyorum ağrıyı hıssedıyorum..hatta dun çalışma sırsaındada nefesımı kestı bu ağrı 3 aydır denıyoruz 3aydır bu agrı dıkkatımı cekıyor daha oncelerıde oluyordu sanırım ama bu kadar dıkkatımı cekmemıstı, 4 ay öncede dr gıttımm cocuk dusunuyoruz ön muayne olcam dedım muayne oldum,rahmın guzel hersey temız demıstı anlayamıyorum yumurtlama sırasında bu kadar barız ağrı hissedilirmi bacak cekemıyecek kadar ? suan sandalyede oturuyorum sağ bacagımı kaldırıyorum batıo kasıgım??? anlamadım gıttı sızlerde bole bısey yasayan varmı
geçmiş olsun canım bana da bacağındanmış gibi geldi bel ağrında oluyomu pekii
kızlar folik asit kullanıyomusunuz hamile kalmak isteyenler önceden kullanmaya başlaması gerekiyormuş dr. söyledi banada uzun süre önce başlamıştım baktık gördükki hamile fln kalmıyorum bıraktım1 ay kadar oldu şimdi tekrar başladım
canım oluyor bel agrım ama oyle barız bır agrı yok..bacak agrısı kasıga vururmu cnm ılk defa duydum :/ bıde gecen ay 5gun cektım bu agrıyı yazmıstım hatta burdada anlamadım gıttı kızlarr valaa.. kıst fln bu skılde agrı yaparmı ama dr gıttıgımde 4ay once sorun yok demıstı 3aydırda dıkat edıyorum her ay bu argrı ara ara oldu her ayda kıst olmaskı reglıle atıo dıe bılıyorum anlamadım gitti valaa yumurta catlarsa bu kadar agrı hıssetdımlez değlmi?
Sagol canım iyiz şükür. Ekimi bekliyoruz çalışmak için şuan için boş oturuyoruz
Sen ne yapıyosun bakem?
canım oluyor bel agrım ama oyle barız bır agrı yok..bacak agrısı kasıga vururmu cnm ılk defa duydum :/ bıde gecen ay 5gun cektım bu agrıyı yazmıstım hatta burdada anlamadım gıttı kızlarr valaa.. kıst fln bu skılde agrı yaparmı ama dr gıttıgımde 4ay once sorun yok demıstı 3aydırda dıkat edıyorum her ay bu argrı ara ara oldu her ayda kıst olmaskı reglıle atıo dıe bılıyorum anlamadım gitti valaa yumurta catlarsa bu kadar agrı hıssetdımlez değlmi?
kızlar adetime 10 gün kaldı bugün fena halde karnım şiş patlıcak gibi hiç böyle olmamıştım yaaa acep neyin belirtisi bu ???
Sağol canım,ben de iyiyim hamdolsun.Biz çalışmaları yaptık bekliyoruz bakalım nolcak diye.
Hoş,bişey olmasa dahi ben hamile gibi hissediyorum kendimi.Neden böyle oluyo ki?Vücuttaki herhangi bi değişikliği hemen bebek var herhalde diye yorumluyorum ama o bizi bekletiyor hala.
Neyse hayırlısı herşeyin.Kısmette ne zamansa o zaman olur inş.
Aynı soun bende de var.Karnım çok fena şiş.Bi de sık sık idrar çıkma var.Normalde hiç olmazdı böyle ama ben üşütmeye bağlıyorum bunu.
Her olan biteni hamileliğe bağlarsak yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?