Kızlar şaşırıyorum ben şimdi yaa ilk geceden hamile kalana kaza ile oldu diyenee
benim önceki düşükle sonuçlanan gebeliğim korunurken olmuştu geri çekilme yöntemini kullanıyorduk kısmet nasip şimdide istiyoruz ya olmaz
Bende düşündümde üşüttüm mü diye ama sanmıyorum ya olabilirde bakcez artık nasip :)
o değilde bebek diye diye biz üşütmesek bari:)))
Demek kiii kafaya taktığımız için olmuyor bizim kii
Sonuç öyle olcak gibi gözüküyor :))
günaydın kızlarrrr
zeytinburnu ahalisi nirrdesinizz el kaldırın bakemm
kızlar folik asit kullanıyomusunuz hamile kalmak isteyenler önceden kullanmaya başlaması gerekiyormuş dr. söyledi banada uzun süre önce başlamıştım baktık gördükki hamile fln kalmıyorum bıraktım1 ay kadar oldu şimdi tekrar başladım
kızlar adetime 10 gün kaldı bugün fena halde karnım şiş patlıcak gibi hiç böyle olmamıştım yaaa acep neyin belirtisi bu ???
sağ tarfın ilkkez mi ağrıyor her ovulasyondamı ağrır
en azından mali müşavir yanında çalışıyorum evde dursam hepten kaybetmiştim kendimi :))
2 görümcemde doğuracaklar şimdi biri ekimde biri kasımda gelde o bebekleri görde çıldırma annelik duygusu kabarmasında napsın dimi ama:)
geçmiş olsun canım ihmal etme bence bi dr. görsün bide hamiş kalırsan daha kötü olmasın
Demek kiii kafaya taktığımız için olmuyor bizim kii
Kızlar şaşırıyorum ben şimdi yaa ilk geceden hamile kalana kaza ile oldu diyenee
Kız ben de muhasebeciyim aaaaa
Ben 8 aylık evliyim ve eşimin akrabalarından 4 kişi hamile.Şimdi herkes gözünü bana dikti.Ne diceğimi ne yapcağımı şaşırıyorum.
Psikolojik olarak aynı pozisyondayız güzelim ya.
Hayırlısı yaradanımdan beklentimiz...
canım sen daha yenisin gene ben evleneli 12 sene oldu canım düşün artık gerisini ve hiç çocuğum yok yaşımda 30 şuan
Evlilik yeni ama yaş 28 benim de
canım geçişli oluyor genelde sağ ama gecen ayda 2gun sag agrıdı 1gun sol sonra yıne sag agrım oldu bı oncekı ayda oldugu ıcın gecen ay takıldım baya bı agrıya ondan ıyı hatırlıyorum.hep devamlı olan bısy degıl anlamadım dün gece nefesım kesılıodu deneme sırasında derın nefes alınca gecıo ay hyaırlısı allhtan bacagımdandır belkı bu agrı bkım bu aydan 5 gun devamederse gıtcm dr ilginc taraf yumurtlama tarıhıne denk gelmesı
surat asmak yok rabbim kimseyi evlatsız bırakmaz herşey olcağına varır diyorum
bazen eşime diyorum çocuğumuz hiç olmazsa diye evlatlık alırız hem sevgiye muhtac bir çocuğa bakmakdan daha güzel ne olabilirki diyor tabi insanın kendi çocuğu gibi olmaz ama sevgiye muhtac bir çocuğada bakmamazlık olmaz
düşünüyorumda evlenelı 3 bucuga gelıck nerdyse o kadar korkardım hemen cocuk olcak dıye bu kadar mesakatlı ıs oldugunu bılsem 1yıl onceden bırakırdım korunmayı .şaka gibi filmlerde gorurduk tek gecede hamıle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?