Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Demek kiii kafaya taktığımız için olmuyor bizim kii

beyinde bitiyormuş zaten eşimde bana diyor daha önceden kafan rahattı bak nasıl oldu şimdi olsun diye düşünüyorsun bu yüzden olmaz diyor rahat bırak diyor da gelde bizim beyinciklerimize sor:) düşünmeden ediyormu önceden olmasına bende hayret ediyom o ara yeni ev almıştık çalışıyorduk telaşımız vardı o an bebek aklımızda yoktu ama şimdi istiyorum annelik duygusu fena sardı beni ama rabbim en hayırlısını bilir ne zaman olursa o zaman ya nasip...

Sonuç öyle olcak gibi gözüküyor :))

en azından mali müşavir yanında çalışıyorum evde dursam hepten kaybetmiştim kendimi :))

2 görümcemde doğuracaklar şimdi biri ekimde biri kasımda gelde o bebekleri görde çıldırma annelik duygusu kabarmasında napsın dimi ama:)

Selam kızlaarr

günaydın kızlarrrr
zeytinburnu ahalisi nirrdesinizz el kaldırın bakemm

Ben burdayım. İşe gittiiim, çalıştım, geldiiimm

Canım, sakın bırakma folik asiti. O gebelik kolaylaşın diye olan bir ilaç değil, gebelik planlandığı an başlanması gereken, bebeğin gelişimi için depolanıp hazırda olması gereken bir takviye, sakın ha bırakma, devam...

kızlar adetime 10 gün kaldı bugün fena halde karnım şiş patlıcak gibi hiç böyle olmamıştım yaaa acep neyin belirtisi bu ???

Güzelim, daha önce hiç bu denlisini yaşamamışsan, vücudunu tanıyor ve gerçekten farklı bir şişkinlik bu diyorsan hamiş olma ihtimali yüksek. Ben de hamiş olduğum ay öyle hissetmiştim (düşük yaptım ama), kuru bir gaz şişkinliği hatta pantolonlarıma bile girememiştim o hafta hep etek giymiştim fermuarları yarı açık halde Bir de hiç olmayan bir sırt ağrısı çok şiddetli, benim belirtilerim bunlardı canım :13: Bunlara göre, yine de kendini kaptırma ama ihtimal var canım

Son düzenleme:
Kızlar bende 1 senedir deniyordum..Herkes stres yapıyorsun ondan olmuyor diyip bütün yükü üstüme bindiriyorlardı..Sinir oluyordum..Eğer rahim filmi çektirmediyseniz bence önce ondan başlamalısınız..Ben rahim filmi çekildiğim 2. ay hamile kaldım..Tabi bunlar bir vesile aslında biliyorum..Allahım ol dedi oldu diye düşünüyorum..Çünkü bu ayda olmıcak diye stres yapıyordum..Sadece size şu tavsiyede bulunmak istiyorum..Bu ayda olmazsa "hayatımın sonu değil ya" diyin kendi kendinize sadece bunu yapın..Yumurtlama günlerini takip edin..Oldu mu tuttmu diye endişelenin ama içinizden sürekli hayatınızın sonu olmadığını düşünün ..bu bir süre sonra rahatlatıyor..Ben şuan hamileyim ama sanki o süreci hiç yaşamamışım her gün her saniye içimde o hisleri beslememişim gibi ..Hiç o süreç yaşanmamış gibi..

Kızlar Kanal A'yı açın, canlı yayında gebelik ve gebelik sürecini anlatıyor bayan profesör...

sağ tarfın ilkkez mi ağrıyor her ovulasyondamı ağrır

canım geçişli oluyor genelde sağ ama gecen ayda 2gun sag agrıdı 1gun sol sonra yıne sag agrım oldu bı oncekı ayda oldugu ıcın gecen ay takıldım baya bı agrıya ondan ıyı hatırlıyorum.hep devamlı olan bısy degıl anlamadım dün gece nefesım kesılıodu deneme sırasında derın nefes alınca gecıo ay hyaırlısı allhtan bacagımdandır belkı bu agrı bkım bu aydan 5 gun devamederse gıtcm dr ilginc taraf yumurtlama tarıhıne denk gelmesı

Kız ben de muhasebeciyim aaaaa
Ben 8 aylık evliyim ve eşimin akrabalarından 4 kişi hamile.Şimdi herkes gözünü bana dikti.Ne diceğimi ne yapcağımı şaşırıyorum.

Psikolojik olarak aynı pozisyondayız güzelim ya.

Hayırlısı yaradanımdan beklentimiz...

Kızlar şaşırıyorum ben şimdi yaa ilk geceden hamile kalana kaza ile oldu diyenee

düşünüyorumda evlenelı 3 bucuga gelıck nerdyse o kadar korkardım hemen cocuk olcak dıye bu kadar mesakatlı ıs oldugunu bılsem 1yıl onceden bırakırdım korunmayı .şaka gibi filmlerde gorurduk tek gecede hamıle:))

canım sen daha yenisin gene ben evleneli 12 sene oldu canım düşün artık gerisini ve hiç çocuğum yok yaşımda 30 şuan

Evlilik yeni ama yaş 28 benim de

surat asmak yok rabbim kimseyi evlatsız bırakmaz herşey olcağına varır diyorum
bazen eşime diyorum çocuğumuz hiç olmazsa diye evlatlık alırız hem sevgiye muhtac bir çocuğa bakmakdan daha güzel ne olabilirki diyor tabi insanın kendi çocuğu gibi olmaz ama sevgiye muhtac bir çocuğada bakmamazlık olmaz

sol tarfın ağrıdığında bacağında sıkıntı oluyormu peki

Rabbim bilir canım herşeyin en güzelini,en iyisini,en hayırlısını.Ben de diyorum eşime;bebeğimiz olmazsa sen benim bebeğimsin ben de senin bebeğinim diye.Birbirimize bakcaz işte bebek bakar gibi.

Tabi evlatlık almayı ben de düşünürüm.

kızlar bu testler gayet güzel işliyorr bakın kanıtı kademe kademe koyulasıyorr cok ılgınc ..heralde yarın yada dıer gun tam koyuyu gorurum sağ tarafında nokta olan kitlerin gununde ilişkioldu ..ne dıyorsunuz kızlar ne durumda sızce yumoş:))))) belkıde agrım bu nedenle dıe dusunmeye basladım

Eklentiler

• $IMG_5608.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 44

Al benden de o kadar bi kaç öncesine kadar adetim gecikmişti de hamilemiyim diye çok korkmuştum keşke olsaymışım o zaman..
Filmi geç benim tanıdıklarım var öle ilk gece kalan hatta nişanlı iken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…