Evet canım, bu yeni test. Negatif, çizginin ç si bile yok maalesef. Ama bakalım bu da diğeri gibi sonradan pembeleşecek mi? Şuan onu merak ediyorum.
Phia Buda mı erken gebelik testi kızlar ya korkuyorum test yapmaya gunüm 2-3 gun geçsin öyle yapmayı dusunuyorum
Hepiniz desteğiniz için sağolun canlarım, sevinçler sizlerle çoğalıyor, üzüntüler de sizlerle azalıyor, eksik olmayın
Üzülme canım ya daha günün varmış senin.Benim günüm geçti ve yaptığım test aynen senin test gb çıktı.Kısmet işte hala bekliyorum bakalım.
Üzülmek yok hayırlısıyla gelcek inşallah o bebekler...
ya kızlar bu bebek işleri ne zormuş evlenmeden önce hemen olur sanıyordum
Merhaba kızlar bugun acayip akıntım var sabah kocaman bisey geldi şimdi ise su gibi bel ve diz ağrım var göğüslerim hiç bir belirti yok ama dun gece fitil kullanmadım niyeyse kendimi hamile hissediyorum
kızlarrr ya ben size dedim beni ümitlendirmeyin die adet oldum bugün
Phia benim bata daha var bat 14ekim
Aaaa, e peki o kandaki 4 küsurlük değer neydi yaa? Tam olarak adet mi oldun yani yoksa hafif mi kanaman? Bak sen yine de yarın kan tahliline git canım, ama aynı yerde yaptır tahlilini, belki gebelikteki ara lekelenme falan gibidir?
bende anlamadım canım vallahı ümitlenmek istemedim ama içten içede heveslenmiştim baya şok oldum bugün valla öyle çok akmıyo ama genelde 1.gün öyle olurum ve farklı olan rengi çok koyu ve küçük küçük parçalar geliyo arada
bende anlamadım canım vallahı ümitlenmek istemedim ama içten içede heveslenmiştim baya şok oldum bugün valla öyle çok akmıyo ama genelde 1.gün öyle olurum ve farklı olan rengi çok koyu ve küçük küçük parçalar geliyo arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?