Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Güzelim sen yarın ihmal etme tahlile git, adet oldum falan deme, hafif geldi de, farklı bir kanamaydı de. Allah korusun ama düşük falan yapıyor olmayasın, öyleyse de önlem alınır belki

sabah gitcem canım bakalım hayırlısı yerimde duramıyorum korku endişe duygularım karmakarışık

ya kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum ya sürekli çişim geliyor çok fazla su bile içmiyorum of yakında laptopumu alıp tuvaletin önünde çalışam

ya kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum ya sürekli çişim geliyor çok fazla su bile içmiyorum of yakında laptopumu alıp tuvaletin önünde çalışam

Niyedir bilmem ki canım yaa, üşüttün falan mı yoksa :26:

tamam yapalım kaç olması lazımmış

Canım, herkesin değişkenlik gösterir ateşi. Normalde bu takip sabah erken aynı saatlerde yapılıyormuş. Mesela ben saat 6.20'de yapıyorum hep ve not alıyorum. Öğlen ve akşamları da eğlence olsun diye yapıyorum ama içten içe de takip etmiş oluyorum Mesela dün akşam 37.2 mi 3 mü ne çıkmıştı, bugün akşam yine bakarım işte laf olsun

Hamileliğin ilk başlarında da sık tuvalete çıkma olayı oluyormuş.

Hadi inşallah hayırlısıyla ateşlerinizi de ölçün bakalım akşam...

Hamileliğin ilk başlarında da sık tuvalete çıkma olayı oluyormuş.

Hadi inşallah hayırlısıyla ateşlerinizi de ölçün bakalım akşam...

bende kulaktan ölçüyorum canım benimkide öle çıkıyo bende adete 4 gün kkala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı kırmızılar gelmeden ümitsizliğe kapılma canım

canım ben ateş ölçme yöntemini bilmiyorum ama bu dereceyle hamile olmam mümkün değil diye düşünüyorum... eğer hamile olsaydım daha yüksek çıkmalıydı sen hamilesin ve senin kaç çıkıyo,ordan bir karşılaştırma yapayım bari..

bu arada ilk negatif çıkanda çizgi var gibi geldi bana sonra kayboldu sinirimden çöpe attım.. bugün de 2 tane farklı marka test aldım yarın sabah bata 2 kala yapsam mı acaba:44:

kırmızılar gelmeden ümit kesmek yokkk tammmıı

bazen döllenio ama gelişmeden o şekilde kalıyor sonradan da adet kanamasıyla gidiyor arkadaşım işte farkında olmadığımız düşükler bu şekilde olabiliyor o yüzden dr. lar bir önceki adet tarihini geçmeden test yapmayın diyorlar seninki de öyle olabilir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…