Güzelim sen yarın ihmal etme tahlile git, adet oldum falan deme, hafif geldi de, farklı bir kanamaydı de. Allah korusun ama düşük falan yapıyor olmayasın, öyleyse de önlem alınır belki
bol bol dinlen canım istiyosan acilede başvurabilirsin
merhabalar işleri bitirip geldim dercede aldım sonunda
Ohhh, hoşgeldin canım, sonunda aldın dereceniAferin Şimdi ölç bakem dil altından kaç çıkacak?
korkuyorum
:18:
Neyden korkuyon, korkma kız acıtmıycakÖlç bak ben de ölçcem şimdi
Kim önce ölçecek bakalım
ölçtüm 36.5 canım bata 5 gün var dil altı ölçtüm
BAT'larımız aynı canım. Ben de dil altı ölçtüm, canım gel akşam bi daha ölçek :13:
ya kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum ya sürekli çişim geliyor çok fazla su bile içmiyorum of yakında laptopumu alıp tuvaletin önünde çalışam
ya kızlar ben çok sık tuvalete gidiyorum ya sürekli çişim geliyor çok fazla su bile içmiyorum of yakında laptopumu alıp tuvaletin önünde çalışam
tamam yapalım kaç olması lazımmış
bende kulaktan ölçüyorum canım benimkide öle çıkıyo bende adete 4 gün kkala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı kırmızılar gelmeden ümitsizliğe kapılma canım
canım ben ateş ölçme yöntemini bilmiyorum ama bu dereceyle hamile olmam mümkün değil diye düşünüyorum... eğer hamile olsaydım daha yüksek çıkmalıydısen hamilesin ve senin kaç çıkıyo,ordan bir karşılaştırma yapayım bari..
bu arada ilk negatif çıkanda çizgi var gibi geldi bana sonra kayboldu sinirimden çöpe attım.. bugün de 2 tane farklı marka test aldım yarın sabah bata 2 kala yapsam mı acaba:44:
bende anlamadım canım vallahı ümitlenmek istemedim ama içten içede heveslenmiştim baya şok oldum bugün valla öyle çok akmıyo ama genelde 1.gün öyle olurum ve farklı olan rengi çok koyu ve küçük küçük parçalar geliyo arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?