Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım benim 35.9 35.8 35.7 35.8 hep bu civarlarda çıkıyo ateşim ve kulaktan ölçüyorum ben
ben 2 gün kala ögrendim canım istersen ilk idrarınla yap

selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız bakalım anca şimdi girebildim özledim valla sizleri ben yokken ne var ne yoktu bakalım

yap bence zaten beklemek zor ama çift çizgi görmeyince üzülmek yok tammammı

canım benim 35.9 35.8 35.7 35.8 hep bu civarlarda çıkıyo ateşim ve kulaktan ölçüyorum ben
ben 2 gün kala ögrendim canım istersen ilk idrarınla yap

kızlar salı günü (öğleden sonra idrarıyla) negatif çıkmıştı

ama bence ben hamile falan değilim göğsümün ağrısı dışında hiçbir belirti yok(( bence o da adet belirtim işte....

sabah ilk idrarla yapıcam ok bakalım ne çıkıcak..

üzülmem diyemiyorum ama yıkılmam merak etme:)))

Son düzenleme:

tatlıcım herkeste belirtş olmuyooo

yap canım belirtiye de takılma benim gögüs agrım bile yoktu

tatlıcım herkeste belirtş olmuyooo

yap canım belirtiye de takılma benim gögüs agrım bile yoktu
tamam kızlar belirtilere takılmıycam yapıcam ama inanın ben hamile değilim bugün de eczaneden 2 testi ne akla hizmet aldım bilmiyorum.. çünkü yumoş döneminde bu ay toplam 3 ilişki oldu ama zaten biri de günü tutmuyo yani 2 kezcik ama yine de test yapıcam bile bile

sunbalcım sende durum ne tatlım?

Son düzenleme:

bende bu ay hiçbişi yok ovulasyon testim 12.gün koyulaşırdı nu sefer 16. ve 17.gün koyulaştı nolduğunu bilmiorum yani içimden bi ses hamilesin diyor ma ben hiç bişi bilmiyorum zaten suan kilo vermeye odaklandım bu yüzden çok takılmıyorum bu duruma sende takılma emi

kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm mevlüttennn baya yoruldumm... ve bır suru kısıden tahmın ettıgım gibi yap artık cocuk sende laflarını duyup geldımmmm

bu aradaa sivilcem teşrif etti anlıma konduu inşallahh regl olmammmmmmm ey kurban oldugum duy sesımızııııı....

kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm mevlüttennn baya yoruldumm... ve bır suru kısıden tahmın ettıgım gibi yap artık cocuk sende laflarını duyup geldımmmm

ağlama değmez hayat bu göz yaşlarıana salla gitsin tatlım millet için üzülmeye değermi canım benim kurban olsunlar göz yasına

ahhh o ses benim de içimden birşeyler diyo canım yaa... her ay yoğun çalışma olurdu ve bu duyguyu hissetmemiştim ama şimdi 2 gün çalışmayla acaba mı diyorum... Rabbim bilir artık en iyisini... hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

kilon fazla mı ki okadar.. ben de 58 kiloyum

ağlama değmez hayat bu göz yaşlarıana salla gitsin tatlım millet için üzülmeye değermi canım benim kurban olsunlar göz yasına

şuan aglıorumm sinirlerim bozukk..çokmu kötü bişey ıstıozz sanki nıe ıstemeyene hemen verıoo kurban oldugum da bız bebek atesıyle yanerken bekletııoo kımısıne verıo çope oraya buraya atıo mınıcık yavrularınıı nasıl vıcdanları varrrrrr bu ınsan denen yartıkların .......

ben 12 yasındayken 52 kiloydum düşün yani şuan fazlam var görünüşte göze acayip batmasada tartıda var diyet spor yapıyorum işte sağlık bakanlığıkafamı yıyoo ver ver diye

bana bısıler oluo tutamıorum suan goz yaslarımı.............piskolojım alt ust olduuuuuuuuuuuuuu evdede kımse yok hıckıra hıckıraa

insanlar kendilerinde olunca karşı taafı anlamıyorlar hem kötü niyetlide olmayabilirler nebildinler senin bbeiş istediğini hep kötü düşünmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…