Kızlar cok teşekkür ederim cok sagolu n irmega nin dediği gibi ben cok karamsardim esim gebelik testi aldı onda cok cok silik cikti o yüzden biraz. Korkuyorum açıkcası Allahım tüm isteyenlere nasip etsin ilk algilayamadim ama bebeğimin benle oldugunu bilmek eşi benzeri olmayan bir duygu ... Allah bozmasın ...
merhaba cnm dün bana sormuşsun ben yeni gördüm batımız aynı inşlh sende güzel haber alacaksın bende testten bi kaç gün önce bi rüya görmüştüm aynı senin gibi bi kız çocugu gördüm. benim belirtilerim bu ay cok üşüdüm ben bide kasık agrısı falan cok oldu dünde yüzümde bi sürü sivilce cıktı bu da bi belirtiymş sanırım... inşlh sendede vardır bebiş rabbim gönlüne göre versin.
kızlar çok çok çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim.ne kadar sıcak bir ortam var.ayrıca çok sıcak karşılandım çok teşekkür ederim.hepinizi ayrı ayrı tanımak isterim.zamanla olur inşallah:))bende çok karamsarlaştım artık1.5 yıl oldu eşim de sorun var olmuyor bebeğimiz.inşallah burası uğurlu gelirde gelir bebişimiz.bu arada benim bat 30-31 ekim.
MFN canım bişey soracam sen ovu testlerim pozitifti diyosun ya yumurtlama gününden itibaren bugüne kadar mı hep pozitifti tam anlamıyla mı koyuyduu
Yok canim yumurtlamadan sonra biraz siliklesti ama 3 gündür hep T çizgisi daha koyuydu ama ben hiç tek cizgi gormedim
Mmlkk canım bak inşallah seninki de bu yüzdendiiirrr
Mmlkk ve ben çözemedik bi türlü bu ovu testini de
Bugün test yapacak kimse yok mu şimdi yaf
ahhh inşallah rose inşallah cnmmmhadi bklm 2-3 gun kaldı gelmesin kırmzıılarrr çözemedik ve çözemicezdee sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?