Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Amin canım amin...Darısı da bizlere inşallah

MFN canım bişey soracam sen ovu testlerim pozitifti diyosun ya yumurtlama gününden itibaren bugüne kadar mı hep pozitifti tam anlamıyla mı koyuyduu

kızlar çok çok çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim.ne kadar sıcak bir ortam var.ayrıca çok sıcak karşılandım çok teşekkür ederim.hepinizi ayrı ayrı tanımak isterim.zamanla olur inşallah:))bende çok karamsarlaştım artık1.5 yıl oldu eşim de sorun var olmuyor bebeğimiz.inşallah burası uğurlu gelirde gelir bebişimiz.bu arada benim bat 30-31 ekim.

merhaba cnmm..inşallah dedıgın gıbı guzel haber alırım allahın ıznıyle belim cok agrıyor suan sankı hastancakmısım gııb 1-2saattır bole oldum sırdıma vuran bır agrı ınsallah hastalanmam çörek otu bal tarcın yedım bu ay ıns onun etkısıyle erkende olmam :S inş bebıs vardırr..bu arada evet bende bugun ruyamda kız cocugu dogruyordum sedyede gobek bagını fln koparıyordu dr kan gormedım yuzu cok guzeldı ama kurban oldugum ıns bekletmeden hepımıze yasatır bu duyguyu...senınde bebısını sana bagıslasın kurban oldugum analı babalı ınss..

canım eşinle ilgili sıkıntınız ne.benimde sıkıntım olduğu için direk ilgi alanıma girdin

MFN canım bişey soracam sen ovu testlerim pozitifti diyosun ya yumurtlama gününden itibaren bugüne kadar mı hep pozitifti tam anlamıyla mı koyuyduu

Yok canim yumurtlamadan sonra biraz siliklesti ama 3 gündür hep T çizgisi daha koyuydu ama ben hiç tek cizgi gormedim

Kızlar bide sunu soyluyeyim elinizdeyse hiç kendinizi üzmeyin er Yada geç bakın Allahım cok şükür nasip ediyor bakın herkese olmuyo olmuyo diyenler ben gibi bı bakıyoruz hamileyim diyo İnsallah sizinkilerinde duyacağız

mrb benımde ole bı sorunum var 3 yıl oldu esımde sorun varmıs tup bebek yapcam ama cok ıyı bıyer secmem lazm allah hemıze versın ınsallah dua edın

Mmlkk canım bak inşallah seninki de bu yüzdendiiirrr

Mmlkk ve ben çözemedik bi türlü bu ovu testini de

ahhh inşallah rose inşallah cnmmm hadi bklm 2-3 gun kaldı gelmesin kırmzıılarrr çözemedik ve çözemicezdee sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…