rose29 ne zaman geldin canım ya görmemişim gözümde kör oldu eyice eee yaşlılık tabebittimi süpürme işi
ben çıkıyorum kızlar, hazırlanmam lazım. iyi bakın kendinize...
Ovu testim yok benim canım yaa...
Bitti bitti canım mis gibi oldu insan kendini ayrı bi mutlu hissediyo yaf
maşallah maşallahhhh
çok güzel bir tablo...
inşallah yarın yine 36.6 görürüz.36.7 görsek zaten dadından yenmez
her sabah aynı saatteki gerçek sonuçtur güzelim.
8.25 de de yüksek çıkmış ama asıl izlememiz gereken 6.20 deki ölçümlerin...
güzel haberlerini alıcaz inşallahhhhhhh
canım ümitsizliğe kapılmak yok.daha 22.gündesin kuzu yaa...
bu iniş çıkışlar çok normal.
sen onlara şu an takılma.adetine 4-5 gün kala çok önemli.
ama şu an bile sabitlenmiş gibi görünüyor ki bu çok güzel.
herkezin bünyesi farklıdır.
kiminin normal ateşi 35 civarıdır kiminin 36
bakalım yarın kaç çıkıcak
ama 36.4 çıkarsa ümit kesmicen tamam?
daha çok erken çünkii
hehehhh olsun olsun misafir iyidir.
sadece hazırlık aşaması zor oluyor ama Allah rızası için olunca bereketi de geliyor çok şükürrrr..
yarında benim haldır haldır işim var evde sağı solu sil süpür toz al yemek yap çayın yanına bişiler hazırla felan vs. ütüleride pazar gününe bırakıcam (ütülerin kaderi ertelenmek) RABBİM bana güç kuvvet ver
yarında benim haldır haldır işim var evde sağı solu sil süpür toz al yemek yap çayın yanına bişiler hazırla felan vs. ütüleride pazar gününe bırakıcam (ütülerin kaderi ertelenmek) RABBİM bana güç kuvvet ver
kızlarrr bende cıkıyorum az işim
akşama yokum haberiniz olaa daha da cok özleyin beni
phia m gec vakit burda olursan görüşrüs tatlım
tubişimm öpüyorum seni de mapıslık günleerimin kadim ortağı hahhaha
kendinize cok iyi bakın bata soon 5 bendeee hopppaaaa
güle güle canım. dualarımız seninle..
saçmalamakta üstüne yok bunların.. benimkinin yağtığını duysanız komedi aslında. ama yansımaları çok üzdü beni. ama asla annemin evine gitmem. birinin gitmesi gerekecek birşey olursa bir gün o ben değilim. ben 7 yıl bekledim eşimi. hiçbir sıkıntıda kaçmadım. alışkınım zorluklara. maddi manevi bugün geldiği noktada emeğim var. bugün yaşadığımız evin alınmasından evdeki iğneye kadar aklına gelecek herşeyde hem emeğim hem param var. 8 yıl birlikte çalıştık. son birkaç aydır herşeyi benden beklemeye başladığı için eve çektim kendimi. ofiste yaptığım işi evde yapıyorum. bu nedenle de evde yatıyorsun muamelesi yapıyor bana. evet yatıyorum ama yattığım yerden kazanıyorum.(yanlış anlamayın ha, namusumla avukatlık yapıyorum) işi bilicen işe gitmiycen mantığı. biraz böyle idare edip kendime bir ofis açıcam. benim tevekkülüm onda sorumsuzluk, umursamazlık algısı yaratıyor nedense. ama Rabbim bildiği için en sıkıştığım anda yoluma bir ışık tutuyor.
velhasılı kelam, şimdiye kadar kimseye hakkımı yedirmedim, bundan sonra da yedirmem. duygusalım ama aynı zamanda garantici ve gerçekçiyim.
mesleki deneyimlerimle sana da tavsiyem sakın annenin evine gitmek gibi bir blöf yapma. bir daha asla eskisi gibi olamassınız öyle birşey yaptığında. bırak kol kırılsın yen içinde kalsın. Rabbim göstermesin kimseye ama gittiğin gün ancak ve ancak dönmeyeceğin gün olmalı.
bu arada bu mesajı yazarken aradı. akşama toplantı var biliyorsun di mi dedi. ben de biliyorum ben de seni arayıp hatırlatacaktım dedim. sesi gayet iyi geliyordu.. çok fevri olduğu için hemen parlar hemen söner ama ben kırılanları hemen toparlayamıyorum.
Sağol canımcım yaa, son yaptığım testte de bi garip görünüm var ama bilemedim :26:
Bide hasta hasta yapacan bütün bunlarıı:2:
Çayın yanına buldun mu değişik bişeyler
yaaa kuzum ben seni pek ümitlendirmek istemiyorum ama 2. testte sanki azıcık bi pembelik gördüm gibi... İnşallah öyledir ve bebişin habercileridir bu belirsizlikler....
Ayyy, inşallah öyledir canım ya, dur ben de bakayım bi dünkü fotoğrafa. Ya şu an o test elimde de bi yayılma var gibi ama neden bilmiyorum, yani çizgi gibi de değil ama :44:
Burda ovu yüzünden kafayı bozmuş iki arkadaş varız mmlkk ve ben yükle sen
Esimi aradım kan verip geldik.2satte çıkacak.ama eve geldim başladı reglim kırmızıya dondü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?