hoşbulduk cnmmm
nasılsın iyimisin?
Canlarımm yaa, çok sağolun ama gelişme falan yok maalesefDünkü negatiften sonra yapmadım bir daha. 2. test odada duruyor, korkuyorum, elim varmıyor, BAT'a kaldı 4 gün :26:
Çok fenasın ya...
Acele edip de hüsrana uğramak istemiyorum.
Pazartesiye inşallah (kırmızılar gelmezse tabii) test yapcam hayırlısıyla.
4 gün olmuş geçeli ama ama amatamam karışmıyom
çıkıyorum kızlar dua edin bana gelince görüşürüz
canım benimde eşimle sorunlarım var bende 1 yıllık evliyim... ama bazen illallah ettiriyo sabah durup dururken saçmaladı işte akşamda annemlere gidecektim arkadaşlar vazgeçirdi... Ya Rabbim biz bebek diye bu kadar aşkla yanarken şu kocaların yaptığı hakmı revamı....
oyyyy kıyamammm ben sanaaaaa kuzuuuu sen öbür testi regl gününe sakla bence... bideee dünkü son yaptığın testte diğeri gibi sonradan pembeleştimiii...???
Tamam canım, bakalım diğer günlerin nasıl olacak, takip edelim...
Canım yazayım bak şimdi;
ÖLÇÜM SAATİ 6.20
20. Gün ---> 36.5
21. Gün ---> 36.6
22. Gün ---> 36.5
23. Gün ---> 36.6
23. Gün Yine Yataktan Kalkmadan Saat 8.25'te ---> 36.8
canım senin gayet güzel gidiyor.
benim 20.gün 36.6
21.gün 36,5
22.gün 36,5 çıktı
eğer yarın sabah 36,4 yada daha düşük görürsem ümidi keseceğim.Sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum
canım hoşgeldin bu sana gelen misafirleri bizede bulaştırdın cane yarın akşamda bana geliyor misafircikler
Canım, bak senin test yapman lazım, adetin geçmiş, Allah korusun bu lekelenmeler düşük belirtisi olabiliyor, git bir an önce kan testi mi yaptırırsın idrar mı yaptırırsın bilemiyorum ama yaptır ve doktora göster güzelim. Son Adet Tarihin neydi ve kaç günde oluyorsun onu da bir yazar mısın bana?
canım senin gayet güzel gidiyor.
benim 20.gün 36.6
21.gün 36,5
22.gün 36,5 çıktı
eğer yarın sabah 36,4 yada daha düşük görürsem ümidi keseceğim.Sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum
AAA öyle salya sümük olunmaz ki canım hemen.Şakasına takılıyoruz :)
Aslında benim regl dönemim geçen ay normalden 7-8 gün önce geldi.Yani adet döngüm normalde ayın 18 ile 20si arası oluyordu.Ama geçen ay nedense ayın 10unda geldi hem de hiç anlamadım geleceğini.
Şimdi de gecikmesinin nedeni tekrar eski gününe dönme ihtimalinden olabilir diye düşünüyorum.O yüzden pek bi ümidim yok.
Hiç hamilelik belirtim de yok.
Hayırlısı canlarım ya hepimiz için inşallah.
Ovulasyon testi yapın bencee
Son adet tarihim 11 Eylül.30 32 günde bir regl oluyrm
Belimde ve karnımda agrım başladı hafif.ama hala idrar sıklığı yasıyorum.
Ovulasyon testi yapın bencee
ben çıkıyorum kızlar, hazırlanmam lazım. iyi bakın kendinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?