Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

hoşbulduk cnmmm
nasılsın iyimisin?

iyi olmaya çalışıyorum yarın doktor randevum var tedirginimmm :18: bu ay kesin yumoş olmadı ama hissedebiliyorum doktora ilk gittiğimdede öyle düşünüyodummm...

Canlarımm yaa, çok sağolun ama gelişme falan yok maalesef Dünkü negatiften sonra yapmadım bir daha. 2. test odada duruyor, korkuyorum, elim varmıyor, BAT'a kaldı 4 gün :26:

oyyyy kıyamammm ben sanaaaaa kuzuuuu sen öbür testi regl gününe sakla bence... bideee dünkü son yaptığın testte diğeri gibi sonradan pembeleştimiii...???

Çok fenasın ya...
Acele edip de hüsrana uğramak istemiyorum.
Pazartesiye inşallah (kırmızılar gelmezse tabii) test yapcam hayırlısıyla.

Pazartesi mazartesi dinlemem ben, bilir kızlar, kalk git bakayım hadi naş naaşşşş

4 gün olmuş geçeli ama ama ama tamam karışmıyom

AAA öyle salya sümük olunmaz ki canım hemen.Şakasına takılıyoruz :)

Aslında benim regl dönemim geçen ay normalden 7-8 gün önce geldi.Yani adet döngüm normalde ayın 18 ile 20si arası oluyordu.Ama geçen ay nedense ayın 10unda geldi hem de hiç anlamadım geleceğini.
Şimdi de gecikmesinin nedeni tekrar eski gününe dönme ihtimalinden olabilir diye düşünüyorum.O yüzden pek bi ümidim yok.

Hiç hamilelik belirtim de yok.

Hayırlısı canlarım ya hepimiz için inşallah.

çıkıyorum kızlar dua edin bana gelince görüşürüz

güle güle canım. dualarımız seninle..

saçmalamakta üstüne yok bunların.. benimkinin yağtığını duysanız komedi aslında. ama yansımaları çok üzdü beni. ama asla annemin evine gitmem. birinin gitmesi gerekecek birşey olursa bir gün o ben değilim. ben 7 yıl bekledim eşimi. hiçbir sıkıntıda kaçmadım. alışkınım zorluklara. maddi manevi bugün geldiği noktada emeğim var. bugün yaşadığımız evin alınmasından evdeki iğneye kadar aklına gelecek herşeyde hem emeğim hem param var. 8 yıl birlikte çalıştık. son birkaç aydır herşeyi benden beklemeye başladığı için eve çektim kendimi. ofiste yaptığım işi evde yapıyorum. bu nedenle de evde yatıyorsun muamelesi yapıyor bana. evet yatıyorum ama yattığım yerden kazanıyorum.(yanlış anlamayın ha, namusumla avukatlık yapıyorum ) işi bilicen işe gitmiycen mantığı. biraz böyle idare edip kendime bir ofis açıcam. benim tevekkülüm onda sorumsuzluk, umursamazlık algısı yaratıyor nedense. ama Rabbim bildiği için en sıkıştığım anda yoluma bir ışık tutuyor.

velhasılı kelam, şimdiye kadar kimseye hakkımı yedirmedim, bundan sonra da yedirmem. duygusalım ama aynı zamanda garantici ve gerçekçiyim.

mesleki deneyimlerimle sana da tavsiyem sakın annenin evine gitmek gibi bir blöf yapma. bir daha asla eskisi gibi olamassınız öyle birşey yaptığında. bırak kol kırılsın yen içinde kalsın. Rabbim göstermesin kimseye ama gittiğin gün ancak ve ancak dönmeyeceğin gün olmalı.

bu arada bu mesajı yazarken aradı. akşama toplantı var biliyorsun di mi dedi. ben de biliyorum ben de seni arayıp hatırlatacaktım dedim. sesi gayet iyi geliyordu.. çok fevri olduğu için hemen parlar hemen söner ama ben kırılanları hemen toparlayamıyorum.

oyyyy kıyamammm ben sanaaaaa kuzuuuu sen öbür testi regl gününe sakla bence... bideee dünkü son yaptığın testte diğeri gibi sonradan pembeleştimiii...???

Sağol canımcım yaa, son yaptığım testte de bi garip görünüm var ama bilemedim :26:

maşallah maşallahhhh
çok güzel bir tablo...
inşallah yarın yine 36.6 görürüz.36.7 görsek zaten dadından yenmez
her sabah aynı saatteki gerçek sonuçtur güzelim.
8.25 de de yüksek çıkmış ama asıl izlememiz gereken 6.20 deki ölçümlerin...
güzel haberlerini alıcaz inşallahhhhhhh

canım ümitsizliğe kapılmak yok.daha 22.gündesin kuzu yaa...
bu iniş çıkışlar çok normal.
sen onlara şu an takılma.adetine 4-5 gün kala çok önemli.
ama şu an bile sabitlenmiş gibi görünüyor ki bu çok güzel.
herkezin bünyesi farklıdır.
kiminin normal ateşi 35 civarıdır kiminin 36
bakalım yarın kaç çıkıcak
ama 36.4 çıkarsa ümit kesmicen tamam?
daha çok erken çünkii

canım hoşgeldin bu sana gelen misafirleri bizede bulaştırdın cane yarın akşamda bana geliyor misafircikler

hehehhh olsun olsun misafir iyidir.
sadece hazırlık aşaması zor oluyor ama Allah rızası için olunca bereketi de geliyor çok şükürrrr..

İşteyim ben şuan.Test yapma ihtimalim yok.Test yok zaten,git al demeyin,alma şansım sıfır.

Çünkü burası toptancı ve bulunduğumuz yer sanayi.Burda eczane de yok.

Kader kısmet artık.Sabredelim biraz daha.

Kızlar daha eşim bile bilmiyor günümün geçtiğini.Garibanım herşeyden habersiz :)))

Son adet tarihim 11 Eylül.30 32 günde bir regl oluyrm

Ben tam bilemeyeceğim ama iyi gibi görünüyor canım seninki de, ama dediğin gibi yarın sabah önemli senin için

yok kıs biliom ben sana kıyamamki sende bana kıyamassınki

Son adet tarihim 11 Eylül.30 32 günde bir regl oluyrm

Belimde ve karnımda agrım başladı hafif.ama hala idrar sıklığı yasıyorum.

Eğer önceleri hiç kahverengi lekelenme yaşamadıysan ciddiye al, garantile kendini, çünkü yoksa ne diyorum Allah korusun ama düşük yaşıyor olmayasın, bak Tubiş de bilir, ona da danış istersen, o da düşük yaşadı çünkü...

tubişim mapusluk bitti geldimm şkürrr
zor olmaz olurmu dışardan bak bak
içim kıyıldı vallaa
sen napıosun bakimm_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…