Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

hoşbuldum canlar napıyonuz bakimmm bende şimdi ovi testi yaptım ikinci çizgi orta koyulukta çıktı bide afedersiniz misket büyüklüğünde sarımtırak koyu kıvamda bi akıntı geldi anlamadım gittiii

hoşbuldum canlar napıyonuz bakimmm bende şimdi ovi testi yaptım ikinci çizgi orta koyulukta çıktı bide afedersiniz misket büyüklüğünde sarımtırak koyu kıvamda bi akıntı geldi anlamadım gittiii

yumurtlaman çok yakındır sunbal teste devam .

kızlar wc em gelsın bıraz ayoll nasıl yapcm yoksa ıyce sıyırdım otomatıge bağladım ya hergun hergun

Ben ölçtüm 36.8 çıktı canım...

Dün tam bu saatte ölçtüğüm ve yukarıda yazdığım ateşim bugün yine aynı saatte 37.3 çıktı... Acep gündüz aynı saatte olunca da takip sağlıklı yorumlanabilir mi ki? :26:

ilahı rosee gebelık testımı yapıcam dedın senn:)

Selam kızlar bu arada ekime acayip umut bağladım ben rabbim güzel haberleri vermeyi nasip eder inşallah..

Son düzenleme:
Bugün test yapacak kimse yok mu şimdi yaf

kızlar wc em gelsın bıraz ayoll nasıl yapcm yoksa ıyce sıyırdım otomatıge bağladım ya hergun hergun

ayy sizi 2 dk boş bırakmaya gelmiyooo kızlarrr
hemen contoları balataları yakıyosunu yaaa
accık sabredin behhhh
ne bu acele
test kriziniz geldimi
eller ayalar titiriyo hepinizdee
hııııııı kızıyorumm sakin olun gununuzu bekleyin bundan sonra battan 1 gun öncesinden daha önce test yapmayı yasaklıyorum sizee

kuzularımmmm moralleriniz bozuluyo kıyamıyorumm yaaa yoksamm nie böle diimmm
üzmeyin kendinizi istiyorum güle oynaya bat tarihleriniz gelsin istiyorum:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…