Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

mmlk ve sunbal sanırım aynı zamanlarda yumurtluyoruz bat 25-27 ekim benim sizin kaç ?

Yok canım, bizim Mmlkk hormonları tavan yaptı, gıdaklayalı çok oldu onun, BAT 15 Ekim, şu anki koyu çizgileri hamişlikten çıkıyor onun

mmlk ve sunbal sanırım aynı zamanlarda yumurtluyoruz bat 25-27 ekim benim sizin kaç ?

Yok canım, bizim Mmlkk hormonları tavan yaptı, gıdaklayalı çok oldu onun, BAT 15 Ekim, şu anki koyu çizgileri hamişlikten çıkıyor onun

Bugün test yapacak kimse yok mu şimdi yaf

ben yapiıveriym kimse yoksa

Biri test mi dedi ne

Haydi kızlar teste 13-14 Ekim'ciler yapsınlar hadi

phiam bat 14-15 ekim bende yapimmi
ama ben 3 çizgi çıkarcam

bu arada kızlar kusura bakmayın gelemiyorum bugün sık sık...
mercimek çorbası,tavuklu sebzeli güveç,dolma,pilav yaptım salata da yapıcam.
çaya da susamlı simit kurabiye ve fındıklı tarçınlı kek yaptım.yeterlimidir sizce?
agır misafir değiller.arkadaşlarımız...
şunu da yap diyebileceginiz bişeyler varmıdır??

Hemen yap ekle testini güzelim

Hamarat kadın, ne ara yaptın kız bunları sen yaaa? Ne çabuk :44: Daha ne olsun, yeter bu kadar çeşit yahu Bana da yolla azcık, yada ben gelip alayım, sen paket yap hemen, hazır olsun

arada gelip bakiom size sonra hemen kaçiom :)
nan şaka yaptım test yapsam bende control çizgisi bile çıkmaz o derece yani
ama eglencesine diosan yarın sakin kafayla eglencesine yaparız :)
misafir telaşım olmaz hiç olmazsa olmamı

O dediğini yüklüyorum bak hazır mısın?

phiaabebegım sen benı hamışmı yazdın,,, bı an ben hamıleyımde haberımmı yok dedım ahahahah allah soyletmıs olsun cnmm...inşş:) ama ben varyaa gıdaklıyark gezdım maşllh bu ay saka maka

Ekliyoruuummmm şu üzerinden 1 gün geçen testimi

nolmuş nan buna
çizgi vardı da kaydımııııı yoktu da test mi bozuuuuk :44:
şaştım kaldım.
neyse bembeyaz değil en azından
tekrarlarsın günün az daha yaklaşınca kuzu...
bebişin seninledr inşallah

ayde ben kaçtım güzelim.çok sağol ekledigin için.
mucxxxxx

phiaabebegım sen benı hamışmı yazdın,,, bı an ben hamıleyımde haberımmı yok dedım ahahahah allah soyletmıs olsun cnmm...inşş:) ama ben varyaa gıdaklıyark gezdım maşllh bu ay saka maka

Eveeett Bak gör öylesin, yoksa o test silikleşmeye başladıktan sonra tekrar koyu çıkmazdı günler sonra. O forumda yazan kızların olduğu gibi seninki de hamilelik göstergesi bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…