nolmuş nan buna
çizgi vardı da kaydımııııı yoktu da test mi bozuuuuk :44:
şaştım kaldım.
neyse bembeyaz değil en azından
tekrarlarsın günün az daha yaklaşınca kuzu...
bebişin seninledr inşallah
ayde ben kaçtım güzelim.çok sağol ekledigin için.
mucxxxxx
Yok ilk yaptığımda, kaymak gibiydi, ikinci çizgi mizgi yoktu, bugün bu hale geldi. İrmegan gelince onun da yorumu olur mutlaka, testleri tanıyor ya ondan
Hadi bakalım sana akşam için kolay gelsin, ama benim şu paket olayını es geçtin haberin ola. Ayy şaka maka dolma canım istedi kız
ayh kıyamam canım benim yarın ben sarar paket yapar yollarım sana yeğenim istetiyor biliyorum
tamam yolla canım
KAn testimin sonucunu almış esım 0.100 gebelik yok.zaten regl oldum.hayırlısı olsun.
EveeettBak gör öylesin, yoksa o test silikleşmeye başladıktan sonra tekrar koyu çıkmazdı günler sonra. O forumda yazan kızların olduğu gibi seninki de hamilelik göstergesi bence de
slm kız kardeşlerimmm :)bebişimin sonucu yeni çıktı 114 çıktı değerim çok mutluyum adetime 1 gün kala değere yüksek demişler çoğul gebelk olabilirmiş :)
slm kız kardeşlerimmm :)bebişimin sonucu yeni çıktı 114 çıktı değerim çok mutluyum adetime 1 gün kala değere yüksek demişler çoğul gebelk olabilirmiş :)
KAn testimin sonucunu almış esım 0.100 gebelik yok.zaten regl oldum.hayırlısı olsun.
ayy kızlar kocam inanmıodu idrar testine adam bgn aptala bağladı halılarda takla atıo :s ya aklını kaçırırsa bu çok sağolun ikiz olsun tek olsun ne olursa rabbimden sağlıkla gelsin o kadar inş sizlerede bol bol dua ediyorum ovülasyon testi kullanmanızı öneriyorum onun sayesinde kaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?