Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Yok ilk yaptığımda, kaymak gibiydi, ikinci çizgi mizgi yoktu, bugün bu hale geldi. İrmegan gelince onun da yorumu olur mutlaka, testleri tanıyor ya ondan
Hadi bakalım sana akşam için kolay gelsin, ama benim şu paket olayını es geçtin haberin ola. Ayy şaka maka dolma canım istedi kız

ayh kıyamam canım benim yarın ben sarar paket yapar yollarım sana yeğenim istetiyor biliyorum

Eveeett Bak gör öylesin, yoksa o test silikleşmeye başladıktan sonra tekrar koyu çıkmazdı günler sonra. O forumda yazan kızların olduğu gibi seninki de hamilelik göstergesi bence de

inaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh phiammmm

slm kız kardeşlerimmm :) bebişimin sonucu yeni çıktı 114 çıktı değerim çok mutluyum adetime 1 gün kala değere yüksek demişler çoğul gebelk olabilirmiş :)

slm kız kardeşlerimmm :) bebişimin sonucu yeni çıktı 114 çıktı değerim çok mutluyum adetime 1 gün kala değere yüksek demişler çoğul gebelk olabilirmiş :)

ohhh inşallah maşallah maşllhh.............cnm yaaaa .....

KAn testimin sonucunu almış esım 0.100 gebelik yok.zaten regl oldum.hayırlısı olsun.

Hımm, anladım canım. Hayırlısı diyelim artık. Ama yine de tahlil yaptırdığına pişman olma canım, çünkü gerçekten leke ve ufak kanamalarla sorunlu gebelik geçirenler var, öyle olmayasın diye garantilemiş oldun böylece... Üzülme sakın, bu ay nasip değilmiş demek ki :26:

ayy kızlar kocam inanmıodu idrar testine adam bgn aptala bağladı halılarda takla atıo :s ya aklını kaçırırsa bu çok sağolun ikiz olsun tek olsun ne olursa rabbimden sağlıkla gelsin o kadar inş sizlerede bol bol dua ediyorum ovülasyon testi kullanmanızı öneriyorum onun sayesinde kaldım ben

Hoşgeldin canıımmmm Güzel haberle geldin hadi bakalım, bundan 2 gün sonraki sıçrayışa bakılması lazım çoğul gebeliğin konuşulması için, yoksa bu değer aslında norml, olası bir değer canım :13: Adetine yakın 1000 küsur değer görenler var çünkü, genelde o değerlere yakın oluyor çoğul gebelik

canım sevinçten ne yaptığını bilmiyordur zamanla düzelir eşin merak etme tabikide en önemlisi sağlık canım benim yoksa ikiz olmuş tek olmuş üçüz olmuş kız yada erkek hiç farketmez yazgısı güzel olsun hayırlı bir evlat olsun

............Mesaj Tekrarı...............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…