Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım hiç bi fikrim yok aslında doktor ne derse onu uyguluyoruz eşimde eczanede çalışıyo az çok oda tedavi gidişatını biliyor o yüzden bişe diyemiyor doktorun dediğini uygulamaktan başka

maaşallah maaşallah benim arkadaşıma tez zamanda bebişin gelir inşallah..

evet az kaldı gelde bana sor :) evde test var ama yapmıcam :))) bugün gaz başladı :)):26:
ayaklarımda sızlıyor ayy dellenecem :)

canım hiç bi fikrim yok aslında doktor ne derse onu uyguluyoruz eşimde eczanede çalışıyo az çok oda tedavi gidişatını biliyor o yüzden bişe diyemiyor doktorun dediğini uygulamaktan başka

anladım canım..tabı doktorun tavsiyelerını dınlemekte fayda var...ümitsizlıge kapılmadan hersey yoluna gırer ınsallah canım

keşke yapabilsem eşimde çok kızıyor olmuyosada bu yüzden olmuyordur die söyleniyor bana sürekli

evet haklısın canım..ınsanın elınde olmuyor..ınsan kafasının ıcındekini kontrol edemıyor bazen...zaten düsünmim derken bıle düsünüyorsun o yüzden hayatın gıdıs hattına bırak kendını baska seylerle oyalamaya calıssan daha iyi gecırırsın bu süreyı sanırsam

anladım canım..tabı doktorun tavsiyelerını dınlemekte fayda var...ümitsizlıge kapılmadan hersey yoluna gırer ınsallah canım

inşallah canım ya vallahi inanın sizleride o kadar benimsedimki her duamda sizler içinde dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin tez zamanda

evdeyim hep çalışmıyorum düşünmemek için kendimi uykuya veriyorum bu seferde günüm uyumakla geçiyo ne yapsam bende bilemedim ki

inşallah canım ya vallahi inanın sizleride o kadar benimsedimki her duamda sizler içinde dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin tez zamanda

amin canım ınsallah..bız burada aynı dertlerı paylasıyoruz bazen gırgır bazen hüzünn..herkezın gönlüne göre olsun insallah canım

vallahamı..kız bendede bugün gaz basladı..ayaklarımda bı tuhaf..dılım damagım kuruyor..neler oluyor bızeeeeeeeeeeeeee
hee valla kızz :) üşüttüm desem yok çünkü sabahtan beri battaniye altındayım ayagımda patik var :)) üşütmiyim die akşama doğru gaz başladı hala devam edior :) ayaklarım 2-3 gündğr sızım sızım :) kız hadi inşalalhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…