Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

De nasıl bakacaz)Gidim fındık mındık bişeyler alım da gelim
Keçiboynuzunu kaytanan var mı kızlar aranız da

Valla ne bulursam tıkıyorumm ağzına sağolsun yemeyi seviyo hiç yokta demiyooo...
tıkıştır tıkıştırr adam kaç kilo aldıı bilmiyorumm ..=)

Valla ne bulursam tıkıyorumm ağzına sağolsun yemeyi seviyo hiç yokta demiyooo...
tıkıştır tıkıştırr adam kaç kilo aldıı bilmiyorumm ..=)

Bu gidişle kocalarınız yağ bağlıcak kızlar.Benim eşim sevmiyo fazla yemeyi.Hemen rejime başlar göbeğim çıkıyo diye.Ben yedirmedim hiç bişey.

Bu gidişle kocalarınız yağ bağlıcak kızlar.Benim eşim sevmiyo fazla yemeyi.Hemen rejime başlar göbeğim çıkıyo diye.Ben yedirmedim hiç bişey.

aman bağlasın hemen iki hafta diikkat etsin ne aldıysa veriyoo bişicik olmaz ona
madem bebek için cabalarımız oda accukk fedakarlık yapıcakk kusura bakmasın...

aman bağlasın hemen iki hafta diikkat etsin ne aldıysa veriyoo bişicik olmaz ona

Demi amaa çocuk için ben bile çörekotu karışımı yiyorum da o da yiyecek bakacaz bu dönem de kendine

Demi amaa çocuk için ben bile çörekotu karışımı yiyorum da o da yiyecek bakacaz bu dönem de kendine

O diilde ben biras vereydim iyiydi zaten evlendikten sonra kilo aldımm...
dikkat ediyorum ama bi işe yaramıyo malesef...

Son düzenleme:
7 aydir deniyoruz hayirlisi walla bu ay cok ilginc birsey oldu spermler hep disari cikardi bu sefer hic disari cikmamaya basladi acaba bu no isaretmi he he :)

İlişki esnasında da popişinizin altına yastık, kırlenti (silindir kırlenti çok rahat oluyor) v.b. koyun kızlar, ve birleşmeden sonra 45 dk. veya durabilirseniz 1 saat o vaziyette bacaklarınızı havada bekletin, popiş altında kırlenti ile beraber tabi. Sonra da sağ-sol kasık hangisinde hafif ağrı/sancı hissediyorsanız o yöne doğru yatıp uyuyun. Çünkü yumurta o sancı hissettiğiniz tarafta oluyormuş

Kız asıl onlar yapıyor fedakarlığı.Adam bana belli etmemeye çalışıyo ama her ay kırmızılar geldiğinde ne kadar üzüldüğünüz farkındayım...

De nasıl bakacaz)Gidim fındık mındık bişeyler alım da gelim
Keçiboynuzunu kaytanan var mı kızlar aranız da

Evet, canım biz kaynatıyoruz, bugün 3. günümüz... Pekmezinin işe yaramadığını söylüyor SARAÇOĞLU, çünkü onda şeker çokmuş ve doğal yolla pekmez haline getirilmiyormuş falan. O yüzden kendisini kaynatmak kesin takviye

kızlar merhabalar..ben de ovulasyon testi aldım bu ay ilk defa kullanıcam ama ne zaman başlıcağıma karar veremedim ben şu anda 26 günde adet oluyorum ama düşükten sonra da 23 günde gelmişti şimdi ben hangisini baz alarak başlıcam bir sorum daha çift çizgi koyulaştıktan sonra her günmü ilişki olması gerekiyor?

Ben yapıyorum onuda öfff sıkıntı geliyoo bana bide 1-1bucuk saat öle kalın gibi seyler yazmışlardı biyerlerde dedim öle nasıl duruyım ben 1 saat beee

Kız asıl onlar yapıyor fedakarlığı.Adam bana belli etmemeye çalışıyo ama her ay kırmızılar geldiğinde ne kadar üzüldüğünüz farkındayım...

evet gecen ay ben farkettim nasıl üzüldüğünü bide ben üzülünce teselli etmeye calıştı yazık kıyamamm yaaa valla onlarında işi zor.:26:

O diilde ben biras vereydim iyiydi zaten evlendikten sonra kilo aldımm...
dikkat ediyorum ama bi işe yaramıyo malesef...

Bende öle valla canım geçen ay vermiştim tekrar aldım veriyorum alıyorum.şuan için de çörekotu bal karışımı yiyorum diye belki daha çok kilo alırım diye diyette gibi bişeyim.
Çok kolay alıyorum ben ya belki de evde oturduğum için

Yumurtlama günü son adet gününden geriye doğru 14 gün sayılarak hesaplanır. Yani 28 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama günü son adet tarihinden (SAT) itibaren 14. gündür, ancak 35 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günü son adet tarihinden itibaren 21. gündür (35 - 14 = 21). 23 günde bir adet gören kadının yumurtlama günü 23 - 14 = 9, yani SAT itibaren 9. gündür.
ALINTIDIR.

YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA:)

selam bayanlarrr
keciboynuzun pekmezi mi gerekliymş gecmişi okumadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…