De nasıl bakacaz)Gidim fındık mındık bişeyler alım da gelim
Keçiboynuzunu kaytanan var mı kızlar aranız da
tamam:))))) bütün çabalarımız bebişimizin bize gelmesi:))
Valla ne bulursam tıkıyorumm ağzına sağolsun yemeyi seviyo hiç yokta demiyooo...
tıkıştır tıkıştırr adam kaç kilo aldıı bilmiyorumm ..=)
Valla ne bulursam tıkıyorumm ağzına sağolsun yemeyi seviyo hiç yokta demiyooo...
tıkıştır tıkıştırr adam kaç kilo aldıı bilmiyorumm ..=)
)Ne kadar güldüm öle yaa
Bu gidişle kocalarınız yağ bağlıcak kızlar.Benim eşim sevmiyo fazla yemeyi.Hemen rejime başlar göbeğim çıkıyo diye.Ben yedirmedim hiç bişey.
gülelim tabiside:) moralimiz hep yerinde olsun
benim eş formunu koruyor valla fındık mındığı geç yemek bile az yiyor:)) sanki diyette:)
aman bağlasın hemen iki hafta diikkat etsin ne aldıysa veriyoo bişicik olmaz ona
madem bebek için cabalarımız oda accukk fedakarlık yapıcakk kusura bakmasın...
Yalnız bizim iş güç falan gitti.Forumu takip etcem diye işe falan baktığımız yok alminasu
Demi amaa çocuk için ben bile çörekotu karışımı yiyorum da o da yiyecek bakacaz bu dönem de kendine
7 aydir deniyoruz hayirlisi walla bu ay cok ilginc birsey oldu spermler hep disari cikardi bu sefer hic disari cikmamaya basladi acaba bu no isaretmi he he :)
aman bağlasın hemen iki hafta diikkat etsin ne aldıysa veriyoo bişicik olmaz ona
madem bebek için cabalarımız oda accukk fedakarlık yapıcakk kusura bakmasın...
De nasıl bakacaz)Gidim fındık mındık bişeyler alım da gelim
Keçiboynuzunu kaytanan var mı kızlar aranız da
İlişki esnasında da popişinizin altına yastık, kırlenti (silindir kırlenti çok rahat oluyor) v.b. koyun kızlar, ve birleşmeden sonra 45 dk. veya durabilirseniz 1 saat o vaziyette bacaklarınızı havada bekletin, popiş altında kırlenti ile beraber tabi. Sonra da sağ-sol kasık hangisinde hafif ağrı/sancı hissediyorsanız o yöne doğru yatıp uyuyun. Çünkü yumurta o sancı hissettiğiniz tarafta oluyormuş
Kız asıl onlar yapıyor fedakarlığı.Adam bana belli etmemeye çalışıyo ama her ay kırmızılar geldiğinde ne kadar üzüldüğünüz farkındayım...
O diilde ben biras vereydim iyiydi zaten evlendikten sonra kilo aldımm...
dikkat ediyorum ama bi işe yaramıyo malesef...
kızlar merhabalar..ben de ovulasyon testi aldım bu ay ilk defa kullanıcam ama ne zaman başlıcağıma karar veremedim ben şu anda 26 günde adet oluyorum ama düşükten sonra da 23 günde gelmişti şimdi ben hangisini baz alarak başlıcam bir sorum daha çift çizgi koyulaştıktan sonra her günmü ilişki olması gerekiyor?
Evet, canım biz kaynatıyoruz, bugün 3. günümüz... Pekmezinin işe yaramadığını söylüyor SARAÇOĞLU, çünkü onda şeker çokmuş ve doğal yolla pekmez haline getirilmiyormuş falan. O yüzden kendisini kaynatmak kesin takviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?