Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Dün kendime pijama bakarken lohusa takımlarına da göz attım.180-200 arası fiyatlar.Çok tatlı şeyler var :) 5.aya gireyim hemen alacam.Belki de daha önce alırım dayanamam

yaaaa çok güzel şeyler var dimiiii.... bende ne zaman görsem muhakkak bakarım hamiş kıyafetlerine... Rabbim nasip ederde hamiş olursam fazla kıyafet ihtiyacım olmıcak sanırım çünkü ben kapalıyım hep tunik tarzı giyiyorum ve bir çoğuda hamileliğe uygun ayyyy o günler gelsedeeeee dolu dolu alsakta giysekkk....

Son düzenleme:
Tulum istiyorum en çok.Kot tulumlar.Bir de uzun jilelerde gözüm var.Bahara gelecek 5-9.aylar rahat rahat hevesimi alırım
Tişörtleri pek sevmiyorum ben.Bol kıyafet hamileyi daha şeker gösteriyor.Hele bazıları dapdar giyiniyor.Göbek deliğine kadar belli oluyor.Bozmasalar olmaz o şirin görünümü Baksana şuna Çok şeker kurdelası

Geçmiş olsun.Evet kimseler yok.Bende kendi kendime yaşıyorum yaşama sevincimi

yok canım ya iyi yapmışsın arkadaşlarını ve ablanı dinlemekle. ben eşim şehir dışındayken bile gitmedim anneme.
senin yaşadığını ben o kadar çok yaşadım ki.. bırakır giderler, akıllarına bile gelmez. bazen bırakıp giderken paran var mı der
benim paramın hesabını bilmez... en çok maddi olarak sıkıştığında bana sarar evlendiğimizden beri evin faturalarını ben, ofisinkileri o öder. ofisten ayrıldığımdan beri evin taksidini ve alışverişini ben ödüyorum. geçen ay sıkıştı ofisin kirasını da ben ödedim atıp tutmaya gelince bütün yük üzerimde der geçen ay bana iş bulmaya kalktı evde yatıyorum ya hesapta...
geçen akşam burda sizinle takılıyordum, geç oldu sabah kalkmıyorsun dedi. tamam yatıyorum dedim. ama o da tv seyrediyordu. hatta ben yattıktan sonra seyre devam etti. sabah bi kalktım bilgisayarı ve vını götürmüş yanında. krize girdim resmen. bir sürü yapacak işim varken bilgisayarım ve internetim yokk.. aradım. vın da benim bilgisayarda dedi. o an koptuğum andır. giyindim büroya gittim bilgisayarındaki evraklarımı yedekledim. gelirken de kendime vın aldım. kendi bilgisayarım yavaşladığı için onun hiç kullanmadığı laptopunu kullanıyordum.
gece nette takılıp sabah kalkıp kalkıp kahvaltı hazırlamıyor muşum....... işin olunca sabah kalkıp gidiyorsun dedi. evet dedim işim olunca seni uyandırmadan, kendimi taşıtmadan, otobüsüme binip gidiyorum. sen de işin olunca kalk git işte ne güzel söyledin dedim. bu arada 10 gün hazırlarım, yemeden gider 2 gün kalkamam ve bu kriz kopar..

yaşanan olay komik, hele de 39 yaşında bir adam 30 yaşında bir kadın arasında yaşandığında koskomik. ama bencilliği ve düşüncesizliği beni çileden çıkardı. beni bu şekilde terbiye edeceğini mi sanıyorsun dedim..

dün gayet iyiydik. bugün de kalkmış, kahvaltısını etmiş, kapıdan çıkarken kalktım ben.. güle güle gittii..

ağladığım, üzüldüğüm, kırıldığımla kaldım. sonuçta yeni bir vınım oldu. ilk fırsatta bilgisayarımı da değiştiricem.. böyle yaptıkça ona muhtaç olma imkan ve ihtimalimi gittikçe azaltıyor paşam..

neyse kapatıyorum muhabbeti bebik topiğini amacı dışında kullanmaya başladımm...

hoş geldin canım. benim de bat 31 ekim. birlikte bekleyelim bebişlerimizi.

slm kız kardeşlerimmm :) bebişimin sonucu yeni çıktı 114 çıktı değerim çok mutluyum adetime 1 gün kala değere yüksek demişler çoğul gebelk olabilirmiş :)

hiiii .. inşallah ikizdir. ne güzel.. tebrik ediyorum canımm..

kaç yaşındasın ki?? 38 de 40 da doğum yapan çok tanıdığım var. hayata geç başlıyoruz artık. 30 yaşında 1 yıllık evli olarak ilkini bekliyorum ben de.

kızlar doktora gittim hamilelik yok malesef ilaçlara tekrar devam bu ayda.

dottoru dinle cicim.. üzme kendini sakın..

burdayız beaaaa

Günaydınn dedim kimsecikler bana günaydın demedi. Çok küstüm. Davos Bitmiştir daha da gelmem

GÜÜÜÜNAAAYDIIINNNN

nasılsınız fıstıklaarrr???
hepinizi çok özlediiimmm...

ayyy sendemi kapalısın ve benim gibi tunik tarzı giyiniyorsun?
benim de kıyafetlerin çogu hamişlikte giyilebilir diye seviniyordum.ama ilerleyen aylarda olmuyor be kuzu...
bak bu oğlumda 27. haftamdaki resmim.standart tunikler olmuyordu.bide aynı bu tunikle 35.hafta resmim var ama görmek istemezsin rezillik...

ayy rabbim versin de kıyafet kolay yaa dimi :)
rabbim herkeze yaşatsın inşallahhh

Bende istiyorum banane banane yaaaaaaaaaa Çok imrendim vallahi. Allah ım bizlerede nasip et. beklemek çok zor. hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum artık. Allah ım bizlere nasip et anneliği..

Dolu dolu alacam acısını çıkartacam.

ayyyyyy hamiş olsaaakkkkk hep birlikte yine aynı topikte olsak ne kadan güzel oluuur herşeyimizi paylaşırııızzz.... benim şimdiden alasım var zor tutuyorum kendimi vallaaa

burdayız beaaaa

amaaaannn erkek milleti bebeğimmm napcan işteeeeee dediğin gibi kırıldığımızla kalıyoruz.. ama onları deli eden ne biliyomusun onlara muhtaç değiliz kendi paramızı kazanıyoruz... ellerine de bakmıyoruzz para diyeee ohhhh missss valla iyiki çalışıyorum evde olsam kafayı yedirtir bana deli adammm ... yine de her ne olursa olsun rabbim eşlerimizi de başımızdan eksik etmesin... ama azıcık da insan olsunlarr yaafff.....

Günaydınn dedim kimsecikler bana günaydın demedi. Çok küstüm. Davos Bitmiştir daha da gelmem

Allaaahhhııım sensiz davosu yapamayız bebeğimmmmm bizi bırakma hep gel davosa hep gell nüffeeennnnn

tubiloosshhhhhh kuzum o ne tatlı göbişmiş öyle yaaaaaaaa Rabbim hepimize tatdırsın bu duyguyuuu... dediğin gibi son aylarda hamilelik şart olurrr.... dar giyinmeyi bende hiç sevmiyorumm boool booool tunikler alırım herhal.. ayy bi olsa ya rabbiiimm....

kızlaaarrr benim çok şişim geldiii..... doktora gidiyorum benn Allahtan iş yerinin yanındaki binaaaa

GUNAYDINNNNNNNNNNN
HANIMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

yuhhh daha ne yapcakmışsın acepp senn heee
dunyayı mı yicekler gelenlerr
yeter bu kadarr

bu arada o resimlerine de hastayımm heee

kuzum rabbim sana da nasip edicek emin ol...sadece zamanı var o zamanı beklemek lazım.
ben bu hale gelebilmek için 5 yıl bekledim dile kolay.
rabbim sizi daha fazla bekletmeden göbüşlerinizi şişirsin inşallahhhhhhhh

ne hamileler var koskoca 9 ayı 2-3 lıyafetle geçiriolar.
olurmu öle yaaaa

her gün farklı giycen
hatta bazen 1 günde 2 farklı
her gün hamiş olmuoz ya

senin buluzleri bana yolla ben onları elbise niyetine giyerimm anamm
boydann az kısayım yaa..=))

Kızlar sizlere bişi soracam.

ben geçen ay 17 sinde adet oldum. 21 nde olmam gerekirken. Yani 27. gün adetim geldi. Ama genellikle 30 gün de bir gelirdi. Ben neye göre hesaplıcam. 27. gündebir dersem 14 ekim bat. Öbür türlüde 17 oluyo. Püff yaaaaaaaaaaaaaa.

GUNAYDINNNNNNNNNNN
HANIMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

yuhhh daha ne yapcakmışsın acepp senn heee
dunyayı mı yicekler gelenlerr
yeter bu kadarr

bu arada o resimlerine de hastayımm heee

günaydın yafrimmmmmmmmm
nassın guzzuuuuuuuuu

oyhh okadar yemek yapmıştım ki meloşum bunlar yenmez demiştim.ama maşallah yendi.
artık önümüzdeki maçlara bakacagız
sıradaki misafirlere ne yapsam aceba

senin buluzleri bana yolla ben onları elbise niyetine giyerimm anamm
boydann az kısayım yaa..=))

oooooo yollamammı kuzuuuu
o resimdeki az kısaydı
orta boy olanlar var sana diz altı olur ohh mis mis giyersin
ben mağazalarda elbise reyonlarından alıyorum kıyafetlerimi.
diz hizası yada diz üstü oluyor.pantolonla giyyorum

bak mesela bu lcw den bir elbise ama ben tunik olarak giyyorum

ahahah tamam dırr kesinn hepsi elbise bama onlarınn
ohh efill efilll giyer giyerrr gezerimmm
hahahah

napıosun yawrumm sen adet ne zaman olcan ne zaman başlıcan calışmalara sabırsızlıkla bekliyorumm

bence en güzeli senin birebir talip etmen canm ya ateşini ölçüceksin yada ovulasyın testi
cunku arada gun farkı fazla hesaplayarak bulmak zor olabilir

aynen yaaaa bende çeşit çeşit giyinmek isterim vallaaa hamişkenn... Rabbim nasip etsindee giyelimm İnşallah....

Pekiii tamam barıştımmm davosa devam

oyyyyyyyyyyyyyyy bal yanakkkkkk.....

tubiş sende benim gibisin aynııı bende hep elbiselerden tunik yapıyom napalım bize uygun bişiyler diksinler ozmaaaannnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…