Dün kendime pijama bakarken lohusa takımlarına da göz attım.180-200 arası fiyatlar.Çok tatlı şeyler var :) 5.aya gireyim hemen alacam.Belki de daha önce alırım dayanamam
Tulum istiyorum en çok.Kot tulumlar.Bir de uzun jilelerde gözüm var.Bahara gelecek 5-9.aylar rahat rahat hevesimi alırımyaaaa çok güzel şeyler var dimiiii.... bende ne zaman görsem muhakkak bakarım hamiş kıyafetlerine... Rabbim nasip ederde hamiş olursam fazla kıyafet ihtiyacım olmıcak sanırım çünkü ben kapalıyım hep tunik tarzı giyiyorum ve bir çoğuda hamileliğe uygunayyyy o günler gelsedeeeee dolu dolu alsakta giysekkk....
ayyyyhhhhh ben geldimde doktordaaannnşeyyy ben geçer sefer hocanın 11.5 mm dediğini 1.5 anlamışımdaaaa çok utandım hocaya sordum 1.5 değilmiydi diye yok 11.5 dedim dedi her neyse hoca kasıklardan bakıyo ultrasonla bende tam sıkışık değildim 1 saate kadar tekrar gidicem... bide niye kimse yok buralarda beaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa bende çok karşıyım tartışma olduğunda anne evine gidilmesine ama ben gidiyorum bi daha dönmem anlamında değilde annemleri özledim bu akşam orda kalıyorum diye haber vericektim... iş yerindeki arkadaşlar ve ablam hoş olmaz dediler... sinirim geçince banada mantıksız geldi... ama yine de ona tepki olsun diye akşam eltimle arkadaşımızın kafesine gidip 1-2 saat oturucaz... evlilik gerçekten çok zormuşş... bizim olayda şöyle oldu sabah biraz geç uyandık işe de kayınbabamlarla aynı arabayla gidiyoruz... geç uyanınca o hemen hazırlandı pantolon gömlek giy çık misali bende yatağı kapattım üstümü giyindim diyene kadar o hazırlandı.. eşarbımı bağlıcam sonra çıkıcaz babamlar gelmişler hadi dedi tamam hazırlanıyorum dedim bekliyolar aşağıda dedi tekrar e sen git o zaman dedim hiçbişey demeden çıktı gittii.. kalakaldım öylee evdende işe gitmek biraz sıkıntılı otobüs metro felan bide geç kalmışım zaten... arar diye bekledim sabahtan beri hiç aramadı... ortada herhangi bir tartışma yok ama bu hareketi beni çok üzdü ben sonuçta çalışmak zorunda değilim ama evimize katkı olsun daha rahat bi yaşamımız olsun diye çalışıyorum maaşımı aldığım gün eşime teslim ediyorum ama bugün ne kadar aptal olduğumu anladım... hayat müşteresekse ödemeleri paylaşırız herkes üstüne düşeni öder... ama eşimin şunu kafasına sokması lazım benim çalışma gibi bir zorunluluğum yokk bunuda ona nasıl öğretirim yada nasıl anlatarım bilemiyorum.. durum bu işte ne kadar saçma değilmiiiii ama eşim beni arayıp nasıl gittin işe deme zahmetinde bulunmuyo...:
kızlar çok çok çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim.ne kadar sıcak bir ortam var.ayrıca çok sıcak karşılandım çok teşekkür ederim.hepinizi ayrı ayrı tanımak isterim.zamanla olur inşallah:))bende çok karamsarlaştım artık1.5 yıl oldu eşim de sorun var olmuyor bebeğimiz.inşallah burası uğurlu gelirde gelir bebişimiz.bu arada benim bat 30-31 ekim.
slm kız kardeşlerimmm :)bebişimin sonucu yeni çıktı 114 çıktı değerim çok mutluyum adetime 1 gün kala değere yüksek demişler çoğul gebelk olabilirmiş :)
merhaba arkadaşlar.
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyenlerede müjdeli haber almalarını diliyorum.
Bende yolu yarılamış 1 evlat sahibi bir ablanızım geçen yıl yaz bebek düşünüyordum bir kaç ay denedim olmayınca ertelemiştim şimdi yeniden çalışmalara başladım ama bu sefer arı sütü bal polen vs. kullanmaya başlıyorum bu aydan umutlu değilim ama aralık i ocak gibi inşAllah bende bu mutluluğu tadarım benide aranıza alırsanız sevinirim.Bu süreci bu heyecanları siiznle yaşamak isterim.
kızlar doktora gittim hamilelik yok malesef ilaçlara tekrar devam bu ayda.
ayyyyhhhhh ben geldimde doktordaaannnşeyyy ben geçer sefer hocanın 11.5 mm dediğini 1.5 anlamışımdaaaa çok utandım hocaya sordum 1.5 değilmiydi diye yok 11.5 dedim dedi her neyse hoca kasıklardan bakıyo ultrasonla bende tam sıkışık değildim 1 saate kadar tekrar gidicem... bide niye kimse yok buralarda beaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaaa çok güzel şeyler var dimiiii.... bende ne zaman görsem muhakkak bakarım hamiş kıyafetlerine... Rabbim nasip ederde hamiş olursam fazla kıyafet ihtiyacım olmıcak sanırım çünkü ben kapalıyım hep tunik tarzı giyiyorum ve bir çoğuda hamileliğe uygunayyyy o günler gelsedeeeee dolu dolu alsakta giysekkk....
Günaydınn dedim kimsecikler bana günaydın demedi. Çok küstüm. Davos Bitmiştir daha da gelmem
günaydın kuzu...
neden küsüyon amaaa..
GÜÜÜÜNAAAYDIIINNNN
nasılsınız fıstıklaarrr???
hepinizi çok özlediiimmm...
ayyy sendemi kapalısın ve benim gibi tunik tarzı giyiniyorsun?
benim de kıyafetlerin çogu hamişlikte giyilebilir diye seviniyordum.ama ilerleyen aylarda olmuyor be kuzu...
bak bu oğlumda 27. haftamdaki resmim.standart tunikler olmuyordu.bide aynı bu tunikle 35.hafta resmim var ama görmek istemezsinrezillik...
Eki Görüntüle 532232
ayy rabbim versin de kıyafet kolay yaa dimi :)
rabbim herkeze yaşatsın inşallahhh
Tulum istiyorum en çok.Kot tulumlar.Bir de uzun jilelerde gözüm var.Bahara gelecek 5-9.aylar rahat rahat hevesimi alırım
Tişörtleri pek sevmiyorum ben.Bol kıyafet hamileyi daha şeker gösteriyor.Hele bazıları dapdar giyiniyor.Göbek deliğine kadar belli oluyor.Bozmasalar olmaz o şirin görünümüBaksana şuna Çok şeker kurdelası
Geçmiş olsun.Evet kimseler yok.Bende kendi kendime yaşıyorum yaşama sevincimi
burdayız beaaaa
Günaydınn dedim kimsecikler bana günaydın demedi. Çok küstüm. Davos Bitmiştir daha da gelmem
ben yapiıveriym kimse yoksa
phiam bat 14-15 ekim bende yapimmi
ama ben 3 çizgi çıkarcam
bu arada kızlar kusura bakmayın gelemiyorum bugün sık sık...
mercimek çorbası,tavuklu sebzeli güveç,dolma,pilav yaptım salata da yapıcam.
çaya da susamlı simit kurabiye ve fındıklı tarçınlı kek yaptım.yeterlimidir sizce?
agır misafir değiller.arkadaşlarımız...
şunu da yap diyebileceginiz bişeyler varmıdır??
Bende istiyorum banane banane yaaaaaaaaaaÇok imrendim vallahi. Allah ım bizlerede nasip et. beklemek çok zor. hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum artık. Allah ım bizlere nasip et anneliği..
Dolu dolu alacam acısını çıkartacam.
Allaaahhhııım sensiz davosu yapamayız bebeğimmmmm bizi bırakma hep gel davosa hep gell nüffeeennnnn
kuzum rabbim sana da nasip edicek emin ol...sadece zamanı var o zamanı beklemek lazım.
ben bu hale gelebilmek için 5 yıl bekledim dile kolay.
rabbim sizi daha fazla bekletmeden göbüşlerinizi şişirsin inşallahhhhhhhh
ne hamileler var koskoca 9 ayı 2-3 lıyafetle geçiriolar.
olurmu öle yaaaa
her gün farklı giycen
hatta bazen 1 günde 2 farklı
her gün hamiş olmuoz ya
GUNAYDINNNNNNNNNNN
HANIMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
yuhhh daha ne yapcakmışsın acepp senn heee
dunyayı mı yicekler gelenlerr
yeter bu kadarr
bu arada o resimlerine de hastayımm heee
senin buluzleri bana yolla ben onları elbise niyetine giyerimm anamm
boydann az kısayım yaa..=))
günaydın yafrimmmmmmmmm
nassın guzzuuuuuuuuu
oyhh okadar yemek yapmıştım ki meloşum bunlar yenmez demiştim.ama maşallah yendi.
artık önümüzdeki maçlara bakacagız
sıradaki misafirlere ne yapsam aceba
oooooo yollamammı kuzuuuu
o resimdeki az kısaydı
orta boy olanlar var sana diz altı olur ohh mis mis giyersin
ben mağazalarda elbise reyonlarından alıyorum kıyafetlerimi.
diz hizası yada diz üstü oluyor.pantolonla giyyorum
bak mesela bu lcw den bir elbise ama ben tunik olarak giyyorum
Eki Görüntüle 532236
Kızlar sizlere bişi soracam.
ben geçen ay 17 sinde adet oldum. 21 nde olmam gerekirken. Yani 27. gün adetim geldi. Ama genellikle 30 gün de bir gelirdi. Ben neye göre hesaplıcam. 27. gündebir dersem 14 ekim bat. Öbür türlüde 17 oluyo. Püff yaaaaaaaaaaaaaa.
kuzum rabbim sana da nasip edicek emin ol...sadece zamanı var o zamanı beklemek lazım.
ben bu hale gelebilmek için 5 yıl bekledim dile kolay.
rabbim sizi daha fazla bekletmeden göbüşlerinizi şişirsin inşallahhhhhhhh
ne hamileler var koskoca 9 ayı 2-3 lıyafetle geçiriolar.
olurmu öle yaaaa
her gün farklı giycen
hatta bazen 1 günde 2 farklı
her gün hamiş olmuoz ya
Pekiii tamam barıştımmm davosa devam
günaydın yafrimmmmmmmmm
nassın guzzuuuuuuuuu
oyhh okadar yemek yapmıştım ki meloşum bunlar yenmez demiştim.ama maşallah yendi.
artık önümüzdeki maçlara bakacagız
sıradaki misafirlere ne yapsam aceba
oooooo yollamammı kuzuuuu
o resimdeki az kısaydı
orta boy olanlar var sana diz altı olur ohh mis mis giyersin
ben mağazalarda elbise reyonlarından alıyorum kıyafetlerimi.
diz hizası yada diz üstü oluyor.pantolonla giyyorum
bak mesela bu lcw den bir elbise ama ben tunik olarak giyyorum
Eki Görüntüle 532236
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?