gördüm bende saçlardan belli zeki bu çocuk...
herzaman beklerız sohbete canımsın...ben 27 yasındayım canım 1 yılı gectı evlenelı...ıkı üc aydırda bebek istiyoruz canım..sen kac yıllık evlısın canım
bende 29 yaşındayım..bebek için çok olmamış başlayalı çalışmalara..inşallah en kısa zamanda gelir bebiş...bende ocakta 6 bitip 7 seneye giricem hayırlısyla...
zeka fıskırıyor her yerınden bu cucugun.....selda bagcan deseneeeee[/QU
bu soruyu kesin bilir bu çocuk haa..bende tarih 0
zeka fıskırıyor her yerınden bu cucugun.....selda bagcan deseneeeee[/QU
bu soruyu kesin bilir bu çocuk haa..bende tarih 0
bende aynen parayı alır gıderdım bu sorunda valla ::
masallah nice 7 yıllara insallah canım...insallah gelır gelmesını cok istiyoruz....hislerım olumlu ama bakalım iste...sabri ogrendık bu bır kac ayda esımle beraber ::
bende aynen parayı alır gıderdım bu sorunda valla ::
anam kaptı walla 30000 yaaaaa..zeki zaten tipten belli çocuğun..
tatlı bekleyişler bunlar..Allahım aratmasın inşallah..
canlarım arkadaslarım benım ben kacar ayakta duramıyorum bende daha....sıze ıyı geceler öpüldünüz kızlaaarr
anam kaptı walla 30000 yaaaaa..zeki zaten tipten belli çocuğun..
zeka zekaaa masallah...hak edıyo cocuk yaaa..ögrencıymıs hıc parası yokmus ::
anam uykun mu geldi kızzz kaç kaç sende kaç bakalım..herkesin uykusu geldi yaaaa..benim uyku nerdeeeee??????
amin canım..allah eksıklıgını göstermesın...zor bır durum oldugunu düsünüyorum...saglıklı dogum iyi yetismesı nasıp olur ınsallah...müge anlı izleye izleye depresyona gırıyorum arada bır yok bebegım olmasın yazıktır dıyorum ama yok kalbıme yenik düsüyorum :: bıldı bak
canım öyle düşünürsek hiç yaşamamak lazım..ben izlemiyorum insanın içini karartıyor..Allah gönlüne göre versin inşallah...
cagır gelsın...nenni söyleyelım burdan ::
yok kız benim ninniyle olacak şey değil..içtim çayı içtim bugün uykum kaçtı işte yaaaa...
hayırlısı dıyelım...sen bıdaha nezaman geleceksın canım sohbete devam edelım....
eeee tatlım ozaman uykunun sucu yok..caylar gırmıs kanına ::
ben her gün giriyorum zaten canım ama saati belli olmuo malum çocuk,koca derken kapatmak zorunda kalıom..katılamıom pek..online olduğum zaman atlarım zaten sohbete konuşuruk canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?