Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

herzaman beklerız sohbete canımsın...ben 27 yasındayım canım 1 yılı gectı evlenelı...ıkı üc aydırda bebek istiyoruz canım..sen kac yıllık evlısın canım

bende 29 yaşındayım..bebek için çok olmamış başlayalı çalışmalara..inşallah en kısa zamanda gelir bebiş...bende ocakta 6 bitip 7 seneye giricem hayırlısyla...

bende 29 yaşındayım..bebek için çok olmamış başlayalı çalışmalara..inşallah en kısa zamanda gelir bebiş...bende ocakta 6 bitip 7 seneye giricem hayırlısyla...

masallah nice 7 yıllara insallah canım...insallah gelır gelmesını cok istiyoruz....hislerım olumlu ama bakalım iste...sabri ogrendık bu bır kac ayda esımle beraber ::

tatlı bekleyişler bunlar..Allahım aratmasın inşallah..

amin canım..allah eksıklıgını göstermesın...zor bır durum oldugunu düsünüyorum...saglıklı dogum iyi yetismesı nasıp olur ınsallah...müge anlı izleye izleye depresyona gırıyorum arada bır yok bebegım olmasın yazıktır dıyorum ama yok kalbıme yenik düsüyorum :: bıldı bak

canım öyle düşünürsek hiç yaşamamak lazım..ben izlemiyorum insanın içini karartıyor..Allah gönlüne göre versin inşallah...

hayırlısı dıyelım...sen bıdaha nezaman geleceksın canım sohbete devam edelım....

ben her gün giriyorum zaten canım ama saati belli olmuo malum çocuk,koca derken kapatmak zorunda kalıom..katılamıom pek..online olduğum zaman atlarım zaten sohbete konuşuruk canım benim...

ben her gün giriyorum zaten canım ama saati belli olmuo malum çocuk,koca derken kapatmak zorunda kalıom..katılamıom pek..online olduğum zaman atlarım zaten sohbete konuşuruk canım benim...

tamam canım bunu söz olarak sayıyorum canım...ben müsadenı istim..benım kocısle ılgılenım bırazcık :: iyi gecelerın olsun tatlı rüyalar ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…