cnm benim eşimin sperm sonuçları ml 12 milyon-19 milyon-20 milyon du doktora gittik klomen ve proxeed plus verdi.6.ayın sonunda 4.2 milyon sonraki 1.ayda 8 milyon çıktı.bizde anlamadık.doktor stresten vb şeylerden dir dedi.bizim sayımız 20 milyonmuş.hareketlilik ilk başlarda düşüktü.a+b % 20 idi.6.ayın sonunda % 40 a çıktı.morfoloji 2 ve 3 olmak üzere değişiyor.yani değerler ii değil hamilelikte gerçekleşmiyor bir türlü.ilk 6-7 ay bilmeden bekledik olmadı.tedaviye başlayalı da 9-10 ay falan oluyor.bilemiyorum artık bebişler normal yoldan geliceklermi?sizin sorun neydi cnm?ben sanki seni diğer sayfalardan hatırlıyorum.konuştuk galiba senle cnm.birde eşimin 1.dereceden biraz fazla varikoseli var.ameliyat konusunda kararsızız.doktorlar çok etki etmez diyorlar ama sanırım bayram sonu olucaz...allahım yardımcı olsun hepimize.geliversin bebişlerimiz.bu topik uğurlu gelsin inşallah...:))
kızlar,bu ay 7 sinde olması gereken adetim 4 ünde yani 25. günde geldi,bat tarihimin ortalamasını alacak olursam gene bu ayın 30-31 gibi en geç 1 kasımda regl i olmam gerekiyor.beni tekrar ekleyebilirmisiniz 30 ekim tarihine.
dun regl oldum...ümidim kasıma kaldı.30 gun var daha bat 12 ekim.hayırlısı olsun...
hayırlısı olsun canımm sıkma canını... reglin bitince hızlı bir şekildeee çalışmalara başlarsın...
kızlar utanıyorum ama bişey sorucam ovi testlerinde pozitif olan günleri yakaladık ve değerlendırdık artık testte ikinci çizgi çok silik çıkıyor değerlendirmeme gerek var mı bu durumda ? yumurtalama bitti sonuçta..
kızlar utanıyorum ama bişey sorucam ovi testlerinde pozitif olan günleri yakaladık ve değerlendırdık artık testte ikinci çizgi çok silik çıkıyor değerlendirmeme gerek var mı bu durumda ? yumurtalama bitti sonuçta..
tşk ederim tuğracım oh bee özgürümbebek delisi testlerde hala çizginin çıkması lh hormonunun vücudumuzda her zaman olmasından kaynaklanıyor diye biliyorum ben.. sadece yumurtlama donemınde yükselişe geçiyormuş..
tşk ederim tuğracım oh bee özgürümbebek delisi testlerde hala çizginin çıkması lh hormonunun vücudumuzda her zaman olmasından kaynaklanıyor diye biliyorum ben.. sadece yumurtlama donemınde yükselişe geçiyormuş..
:26: :26: :26: Anladım...Bilmiyordum yeni bişey öğrendim
kızlar merhaba bende hasretle bebiş gelmesini bekleyenlerdenim. uzun zamandır ovulasyon testi kullandığım için yazmak istedim eger ovulasyon gününüzse sıvı almanız veya sabah akşam testi yapmanız sonucu etkilemiyor. internette öyle yazıyor ama ben yaklaşık 1 senedir yapıyorum bu testlerden.. her yöntemi denedim bu testlerle hamilede kaldım ( düşük oldu) ovulasyon günüzüse pat diye çizgi belirir endişe etmeyin
benimde bildiğim seninle aynı yönde canım sürekli vucudumuzda bulunuyo sadece belli dönemlerde artıyo ve testte cıkan cizginin rengi koyulaşıyo
bu benım ıcın neden farrklııı amaa 26 gun bat 15ı hala koyuutugraaaa
bu benım ıcın neden farrklııı amaa 26 gun bat 15ı hala koyuutugraaaa
adet günün ne zaman 15 ekimse bu testler hamileliğide gösteriyor hamile olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?