Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

doktordan geldiiiiimmmmmmmmmm.... 15mm'lik 1 tane yumoşum varmış kızlaarrr.... başka görünmüyo dedii.... gün aşırı ilişki önerdi... bundan sonra 3 ay daha klomen kullan bana takibe gelmene gerek yok kendin kullanabilirsin yumurtalarının nasıl geliştiğini öğrenmiş olduk dedi... eğer gebelik elde edemezsek başka tedavilere başlıycaz dedi.. büyük ihtimal hsg felan isteyecek sanırım... bideee 22.gün duphastona başla dedi.. duphaston kullanan yada bu ilacı bilen varmı...???

evet canım benim hatırladım seni sonradan.benim eşimin varikoseli 2.dereceden sol taraftandı.10 ay uğraşmaktan sonra bebek olmayınca dr.gittik o zaman çıktı eşimde.6-7 asy ilaç kullandı beklenen değerlere ulaşamdık.ilaçla tedavi süresi bitti dr.agerielrmi dediğimizde takip lazım falan dedi.En garanti yolu ameliyat dedi.bizimde 1,5 ay falan oldu ameliyat olalı.bakalım kasım sonunda kontrolümüz var nasipse ne çıkacak.
işte oydu buydu derken 2 senedir bekliyorumdahada ne kadar bekleyeceğim bilemem.Cenab_ı mevlam yeterki bizlerden tevekkül etmemizi bırakmasın

kızlar,bu ay 7 sinde olması gereken adetim 4 ünde yani 25. günde geldi,bat tarihimin ortalamasını alacak olursam gene bu ayın 30-31 gibi en geç 1 kasımda regl i olmam gerekiyor.beni tekrar ekleyebilirmisiniz 30 ekim tarihine.

phia gelsin ekler cnm

kızlar utanıyorum ama bişey sorucam ovi testlerinde pozitif olan günleri yakaladık ve değerlendırdık artık testte ikinci çizgi çok silik çıkıyor değerlendirmeme gerek var mı bu durumda ? yumurtalama bitti sonuçta..

değerlendirme zorunluluğun yok tatlım
ister değerlendir istersen dinlen

Bizde öyle yaptık Ama 5 gün oldu hala testlerde çizgi var bende.8 Ekimden beri mesaideyiz.İlk gün pembemsi bi leke oldu ilişkiden sonra.Başka da olmadı.İlk gün kasıklarım ve belimde ağrıdı sabah kadar.Çizgi çok net olmadı bende hiç.Sadece belirginleşti.Hala da öyle.Bilmiyorum neler oluyor içimde?:44::44::44::44:

tşk ederim tuğracım oh bee özgürüm bebek delisi testlerde hala çizginin çıkması lh hormonunun vücudumuzda her zaman olmasından kaynaklanıyor diye biliyorum ben.. sadece yumurtlama donemınde yükselişe geçiyormuş..

Son düzenleme:

benimde bildiğim seninle aynı yönde canım sürekli vucudumuzda bulunuyo sadece belli dönemlerde artıyo ve testte cıkan cizginin rengi koyulaşıyo

:26: :26: :26: Anladım...Bilmiyordum yeni bişey öğrendim

evet mesela ovi testlerinin sabah ilk idrarla yapılmasını önermiyorlar ve testi yapmadan önce en az 2 saat sıvı almaman gerek,testin yalnız sonuç vermesıne sebep olabılıyormuş.. belki biliyorsundur bunları ama paylaşayım dedim

kızlar merhaba bende hasretle bebiş gelmesini bekleyenlerdenim. uzun zamandır ovulasyon testi kullandığım için yazmak istedim eger ovulasyon gününüzse sıvı almanız veya sabah akşam testi yapmanız sonucu etkilemiyor. internette öyle yazıyor ama ben yaklaşık 1 senedir yapıyorum bu testlerden.. her yöntemi denedim bu testlerle hamilede kaldım ( düşük oldu) ovulasyon günüzüse pat diye çizgi belirir endişe etmeyin

meraba canm
bakın kızlar daha tecrübelisi geldi gördünüzmü
saol hayatım bu konuda bizi aydınlattığın için

benimde bildiğim seninle aynı yönde canım sürekli vucudumuzda bulunuyo sadece belli dönemlerde artıyo ve testte cıkan cizginin rengi koyulaşıyo

bu benım ıcın neden farrklııı amaa 26 gun bat 15ı hala koyuu tugraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…