Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

tamam canım bunu söz olarak sayıyorum canım...ben müsadenı istim..benım kocısle ılgılenım bırazcık :: iyi gecelerın olsun tatlı rüyalar ınsallah

ayyyy ayy ilgilen tabi şekerim..:))hadi iyi geceler canım...görüşmek üzere öpüldün..muck muckk..

gunaydın kızlar.....ee bebiş haberleri yokmu kimsede?

Günaydın cevodileksu

Günaydın hanımlar.
Nasılsınız bugün?

Günaydııınnn angels42 Ben gayet hoşum Midem yanıyor biraz,stresli bi hafta geçirdim ondandır.Halsizlik var,grip olacağım ondandır.Akıntım çok fazla,üşüttüm ondandır. Hiçbir belirti yok anlayacağın.

günaydın kızlar....bol bebişli bir gün olsun inşallah:)beende işe gitmedim bugün izinliyim.evde mesai yapıcam.temizlik var bugün.dolap raf içlerini halledicem.yarın temizliğe bayan gelecek.2 gün durmak yok.ben arada gelirim.

günaydınnnnnnnnnnnnn ballı çöreklerrrr yerim sizi hammmmmmm

kuzuuuuuuuuuum sen hamilesin bence yaaaaaaaaaa bak valla içimde sana kabaran bişeyler var phiaaaaa şaka bi yana da ben görüyorum hafif çizgileri... İnşallah doğrudurrr ve bebişin göbişindedir tatlımmm....

kızlaaarrr ben doktora gidiyorumm bakalım 1,5 mm'lik yumoş kaç olmuşşş hiiiiiç umudum yokkkk büyüdüğüne ama Rabbim neylerse güzel eyler.. hiç üzülmüyorumda kısmette ne zaman varsa o zaman gelir minnaklarımızzzzz dua edin kızlarr öptümm byeeeeeee

Kuzular günaydın...

Belim ağırıyor. İlk defa. Çünkü adet olacagım gün ağırırdı. 4 gün var batıma. Bir umutla bekliyorum kızlar. Göğüslerimde şişti acıyo...

Kuzular günaydın...

Belim ağırıyor. İlk defa. Çünkü adet olacagım gün ağırırdı. 4 gün var batıma. Bir umutla bekliyorum kızlar. Göğüslerimde şişti acıyo...

İnşallah güzel haberlerin belirtisidir bu ağrılar.Bende göğüs şişmesi hiç olmaz adet dönemlerinde.En büyük umudum bu belirti :)

Dün kendime pijama bakarken lohusa takımlarına da göz attım.180-200 arası fiyatlar.Çok tatlı şeyler var :) 5.aya gireyim hemen alacam.Belki de daha önce alırım dayanamam

ayyyyhhhhh ben geldimde doktordaaannn şeyyy ben geçer sefer hocanın 11.5 mm dediğini 1.5 anlamışımdaaaa çok utandım hocaya sordum 1.5 değilmiydi diye yok 11.5 dedim dedi her neyse hoca kasıklardan bakıyo ultrasonla bende tam sıkışık değildim 1 saate kadar tekrar gidicem... bide niye kimse yok buralarda beaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…