Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Allah seni hamiş etsin emii
ne bırakmadın bi tane beee
son 2 gunun esas şmdi lazımdı onlar sana
deli kızz yaaa

Allah seni hamiş etsin emii
ne bırakmadın bi tane beee
son 2 gunun esas şmdi lazımdı onlar sana
deli kızz yaaa

kız esas sımdı lazım olcgını bılcegım ıcın bıtırdımm negattıf cıkmasın dıeyee sankı kırmızıları gorunce aynı seyı yaşamıckmısım gibii ,bu ay bende ınat ettım yapmıcm testt kendımı ne kadar tutabılırım bılmıyorummm ...hııııııııı bu arada eşimi kandırdım 3 gun once falan..sorup duruodu dedımm erken regloldum ay bı uzuldu ama bellı etmedı hadı ya fln dedi gunluk pedle dolastım nese dunde gercgı dedım şaka yaptım bn sana ay bı gorsenızzz varya umudum gerı geldı dıe agzından kacırdı hadı cnm hadı cnm yaa dedı:) ınanamadı sankı cocuk haberı aldı adam:)) kız kıyamam ben bunlara yaa yazık demek onlar bızdn daha cok uzluo bellı etmıolarr

ayyy yazık beee
benimkide gecen aydan sonra hiçbişi sormuyoo bana
gecen ay cok sordu cok konuituk o yuzden bu ay hiç bişe demiyoo
valla gecen sefer oda gun sayıyodu benle birlikte
yazık adamlarda en azbizim kadar hırpalanıyo
Hoşbuldum hayatım iyim şükür sen nassın bakem test ne zaman yapıyon

benim batıma daha 4 gun var anca bat gunu yaparım
ben bu topicin entırsağıyım testkonusunda öğrenemedinmi güzelim benim
hahahahha tırım tırıs tırsakkkk

çatlak kızz:))) hehe.. saol kuzummmm

Bana kuzumm dedi bana kuzum dedi Bende bu sayfanın bi kuzusu mu oldum şimdi

Bana kuzumm dedi bana kuzum dedi Bende bu sayfanın bi kuzusu mu oldum şimdi

bu bu sayfanın sende kuzusu ol cnm bu topıkın kuzusu sekerparesı tatlısı bebegı ahududusu dolu maşşallah hepımızeee sevıyorum herkesı burdakı

Adete daha 10 gün var bu sivilceler nerden geldi yahu? Çıkarmı gebelik öncesi? Bilginiz varmı ?:44::44::44::44:
Anaaaamm bende size benzeyip giderim yavaş yavaş noluyor yahuuuu:44::44::44::44::44::44::44:

Dün falan yapmamıştım gidim de bi ovu testi yapım bakem aynı mıı

rosee sende resım koyy ovı tıryakısı var burda ılle bı test gorcem hergun fena alıskanlık yaptı bıraz wcmı tutorum bırazdn son testımı yapcam napcam testlerım bıterseee sımdı

kızlar ben cıkıyorum biras işlerim var sonra görüşürüs
öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın hatunlar
byeeee

ben bu ay kesinlikle batı beklicem test yapmak için. sabırsız kocam yine başımın etini yicek yap yap diye ama batı beklicem ısrarlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…