inşallah kızlarrrr tek umudum ovılerın bole cıkmassııı dun koymustum resmını ztnn,gordunuzmu bılmıyorum bazı bayanlar oyle anlamsılarr okudum bı kactane ole olanı evet 15i bat tarıhım korkuyorum test yapmayaa:18: kotu sonuc cıkıcak dıye..evede 4tane test vardı son gunler yapmıyım moralım bozulmasın dıye 10 gun kala 8 gun kala fln yaptım bıtırdım testlerı
Ahanda heyecan.Yap yap yap yap yap yap
san nassın bebeğmmm:)))??
hoşgeldinn gülümmm
napıonn bakemmm??
Allah seni hamiş etsin emii
ne bırakmadın bi tane beee
son 2 gunun esas şmdi lazımdı onlar sana
deli kızz yaaa
Adres ver göndereyim sana hemen :))
Nasıl gidiyo canım hamişlik
kız esas sımdı lazım olcgını bılcegım ıcın bıtırdımmnegattıf cıkmasın dıeyee sankı kırmızıları gorunce aynı seyı yaşamıckmısım gibii ,bu ay bende ınat ettım yapmıcm testt kendımı ne kadar tutabılırım bılmıyorummm ...hııııııııı bu arada eşimi kandırdım 3 gun once falan..sorup duruodu dedımm erken regloldum ay bı uzuldu ama bellı etmedı hadı ya fln dedi gunluk pedle dolastım nese dunde gercgı dedım şaka yaptım bn sana ay bı gorsenızzz varya umudum gerı geldı dıe agzından kacırdı hadı cnm hadı cnm yaa dedı:) ınanamadı sankı cocuk haberı aldı adam:)) kız kıyamam ben bunlara yaa yazık demek onlar bızdn daha cok uzluo bellı etmıolarr
Hoşbuldum hayatım iyim şükür sen nassın bakem test ne zaman yapıyon
Çok şükür iyim tatlım pazar da iki tur attım geldim
Sen nassın datlum
inşallah kızlarrrr tek umudum ovılerın bole cıkmassııı dun koymustum resmını ztnn,gordunuzmu bılmıyorum bazı bayanlar oyle anlamsılarr okudum bı kactane ole olanı evet 15i bat tarıhım korkuyorum test yapmayaa:18: kotu sonuc cıkıcak dıye..evede 4tane test vardı son gunler yapmıyım moralım bozulmasın dıye 10 gun kala 8 gun kala fln yaptım bıtırdım testlerı
çatlak kızz:))) hehe.. saol kuzummmm
bende ııym cnmm napım aynı valla:) kahvaltı mahvaltı derkn saatı 2 yapmısız bızde
Bana kuzumm dedi bana kuzum dediBende bu sayfanın bi kuzusu mu oldum şimdi
Dün falan yapmamıştım gidim de bi ovu testi yapım bakem aynı mıı
rosee sende resım koyyovı tıryakısı var burda ılle bı test gorcem hergun fena alıskanlık yaptı bıraz wcmı tutorum bırazdn son testımı yapcam napcam testlerım bıterseee sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?