Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

selam kızlarrr benim bata bir hafta kala karnım şişer ve mide bulantılarım başlar bu ayda şiştim ve bulantılarım var bu ay da tutmadı sanırsam oy oyy

yumurtta çatlayıp döllenme gerçekleştikten 12 gun sonra gebelik belli oluyormuş adeta daha 10 gun var yazmışsın bence birşey söylemek için çok erken sabırla beklemek lazım

:44::44: Peki sakinim o zaman.Beklemedeyim.Hiç de sevmem amma yapacak da bişey yok.Örgüye başlayım bari akşama ip alayım eve.Kolayca bi hırka öreyim kendime. Boğazdan başlamalı indiriveririm 2 günde.Bu stresle sabah biter

selam kızlarrr benim bata bir hafta kala karnım şişer ve mide bulantılarım başlar bu ayda şiştim ve bulantılarım var bu ay da tutmadı sanırsam oy oyy

Yok öyle bişey yok.Sen yanlış hissediyorsun.Ben burdan hissedemedim adet olacağını senin.Psikolojik kesin.Yok valla.Herşey yolunda güzel güzel bekleyecez batlarımızı.Hadi sende al gel örgünü.Hırkamı başlıyorum ben.

Benim de stresten iştahım açılır yaa çok kötüüü şimdi markete gidecem ben galibaa

hahaha koptum ya söylediklerine bu site neden anne adaylarını böyle etkisi altına alıyo bende manyağa döndüm bir aydır sabırsızlık had safhada:97::97: seninle birlikte sabırla bekleyeceğiz başka yolu yok neyse hepinizi öpüyorum ben markete alışveriş yapmaya gidiyorum yemek yapmam lazım

nirde kuzum nirdeee 1 senedir her ay aynı şeyi yaşıyorum o yüzden heyecana kapılmadan bekliyrum kırmızılarımı olsun bunada şükür...yüce rabbim nezman izin verirse ozman gleir bebişlerimiz...benim bugün tembelik günüm yatıyorum yatağımda kedimle beraber...bat 19 ekim
asker yeşili bir abiyem var onun üstüne hangi renk türban takabilirim onu düşünüyrummm

Krem tak.Asker yeşili koyu açmak lazım onu.Gümüş yada.Hoş durur gibi geldi.Kedi hamilelikte zararlı.Az uzak dur artık ondan

bunlar nasıl ?

Değilmi ya? Hay ağzını öpeyim kardeş.Kesin ondan.Çereze fındığa çikolataya tatlıya dayandık bu hafta.Malum mesaideydik
Ben örgüye başlayım akşama.Olmayacak büüülee

kuzu aynen öyle. Sen antalyada mı yaşıosun ? benmde kocişim antalyalı. Oraya gelin geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…