Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Krem tak.Asker yeşili koyu açmak lazım onu.Gümüş yada.Hoş durur gibi geldi.Kedi hamilelikte zararlı.Az uzak dur artık ondan
kızne zararlısı eskiden büyüklerimiz keidilerle beraber büyürdü neleri var şimdik ben gerekli tedbirlerimi aldım gerisi allah kerim...bende öyle düşündüm

altın sarısı hoş durmuş benim yeşil biraz daha acık bu kadar koyu değil

Haklısın aslında.Benim kuzendede vardı kedi.Hamile kalınca dr kediye bakım yapın demiş.Her ay iğne vurdurdular kediye.Bişey yok çok şükür kedide de bebekde de.Ne biliyim işte.Kedi-köpek-kuş dikkat etmek lazım diye düşünüyorum ben.Hastalık-sakatlık hep mikroptan oluşuyor bebeklerde Allahım korusun.

Sivilce diyorum.Belirti diyorum Nediy duymassınız beni

bnm yumurtlama dönemimde çıktı halada var canımcım :) sivilceye takılmayın belirtilere takılmayın öyle ağrılı sivilcelerim çıktıki çenemde adet belirtisi ve gebelik bi fark yok aynıı akıntınızı kontrol edin sadece bata yakın hala akıntınız varsa gebe olma ihtimalinizde var böle kremsi bi akıntı olması gerek :)

:44::44::44::44: İşte aradığım cevap buydu.Ortak belirti:Akıntı.... Ama şmdi benim iltihabımda var.Nasıl ayırt edeceğim.Her zaman olur bende yoğun bi şekilde akıntı.Şeffaf ama.Kremsi değil.Bi de wcde ona bakayım bari.Şeffaf ve uzayan akıntım olur benim hep.Çamaşırım hemen hemen hep ıslaktır.O yüzden de günlük ped vazgeçilmezimdir.:44::44:

niyetimiz öyle kedi beslemek değildi aslında bana göre evde kedi beslemek bir garip gelyir kediler özgür hayvanlar kendine has bir yapıları var köpek gibi deiller ama yolda gelirken eşimin ayağına dolanmış şirinlik yapınca bizimki dayanaamamş getirmiş şimdi aileden biri oldu havlusu tarağı şampuanı var penceresi acık istedi vakit dışarı cıkıyor 7 8 aydır bizimle bimi şımarmışım anlatamam size yemek seçiyor rsmen elimden yoğurt yiyor ama yemek kabına koydgumda yemiyor yoğurdu cok şiker cokkk....öyle işte

cnm bebekten önce keşke bi iltihap için tedavi olsaydın yada soğan kürü iltihabı döküo denedin mi bak ben bu ay soğan kürü yaptım gerçi iltihabım yoktu ama ne bilim yaptım.Uzayan akıntı azda olsa bndede var şuan ama yumurtlama akıntısı gbi değil snn ne kdr var adetine

Bel ağrın oldu mu? Bende var dünden beri. İlk defa oluyo erkenden. Akıntı iç çamaşırımda azıcık görüyorum. ama sürekli değil.

kremsi akıntı bende adete kadarzdevam ediyor aslına her kadının belirtisi farklı oluyr bünye meselesi sanırsam...

Dra göründüm gebeliği etkileyecek bi iltihabın yok dedi.Tedaviye gerek yok dedi.Adetim çok sancılı oluyor bu iltihap yüzünden.Soğan kürünü 1-2 kez denedim ama öğürmekten 1 bardak bile içemedim.Midem delinecek sandım.Nasıl içiyorsunuz onu vallaha takdir ediyorum hepinizi.

Bel ağrın oldu mu? Bende var dünden beri. İlk defa oluyo erkenden. Akıntı iç çamaşırımda azıcık görüyorum. ama sürekli değil.

bnm bel ağrım yumurtlama dönemimde ve onun takibindeki 4 gün oldu şuan yeni yeni var yoktu fazla ama bel ağrısıda belirti tabi cnm kimisinde oluyor bünyeyle alakalı bi durum

ben 15 gün içtim valla ama 2 kere değil akşamları aç karnına sadece :) limon sıkıodum azcık tadını deiştiriodu :) mecbur bebiş için katlanıon be cnm inş bebişin seninledir

ben 15 gün içtim valla ama 2 kere değil akşamları aç karnına sadece :) limon sıkıodum azcık tadını deiştiriodu :) mecbur bebiş için katlanıon be cnm inş bebişin seninledir

Teyzemde sabahları aç karnına içti 1 bardak.O ayda hamile kaldı ama E tabi çözümü oysa katlanır insan.Nelere katlanılmıyorki? Benimki bekarken ağrı geçsin diye bi hevesti.Bebek için değildi.İnşallah benimledir.Belirtilere takılmıyorum konuştuğum kadar.Çünkü belirtiler çok belirgin olmuyor duyduğum kadarıyla.Üşütmek,hastalanmak,adet görmek,sinirlenmek,mideyi bozmak bunların karışımı bişey gebelik belirtileri.O yüzden şundan olmuştur diye takmıyorum belirtiyi.Burada kızlar konuşunca bende de varmı diye düşünüyorum bi an sonra geçiyor heyecan.Daha ilk ayım.Bi sorun da görünmüyor dedi dr.İnşallah benimledir bebeğim.Adete 2 gün kalaya kadar da test yapmak istemiyorum.

Beklemedeyim canım hala.Ne gelen var ne giden.

Sessiz sakin bekliyorum bakalım.

Ya ben test yapmıştım ya geçen gün,bu testi illa sabahki ilk idrarında yapman mı lazım?
Ben hep akşam işten gelince yapıyodum....

Bence farketmiyo sabah akşam gvn arkadaşımız hatta sabah yanıltıyo demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…