:))) benimkide yapıyorum diye başımın etini yiyor.
kızne zararlısı eskiden büyüklerimiz keidilerle beraber büyürdü neleri var şimdik ben gerekli tedbirlerimi aldım gerisi allah kerim...bende öyle düşündümKrem tak.Asker yeşili koyu açmak lazım onu.Gümüş yada.Hoş durur gibi geldi.Kedi hamilelikte zararlı.Az uzak dur artık ondan
kızne zararlısı eskiden büyüklerimiz keidilerle beraber büyürdü neleri var şimdik ben gerekli tedbirlerimi aldım gerisi allah kerim...bende öyle düşündüm
altın sarısı hoş durmuş benim yeşil biraz daha acık bu kadar koyu değil
Sivilce diyorum.Belirti diyorum Nediy duymassınız beni
bnm yumurtlama dönemimde çıktı halada var canımcım :) sivilceye takılmayın belirtilere takılmayın öyle ağrılı sivilcelerim çıktıki çenemde adet belirtisi ve gebelik bi fark yok aynıı akıntınızı kontrol edin sadece bata yakın hala akıntınız varsa gebe olma ihtimalinizde var böle kremsi bi akıntı olması gerek :)
Haklısın aslında.Benim kuzendede vardı kedi.Hamile kalınca dr kediye bakım yapın demiş.Her ay iğne vurdurdular kediye.Bişey yok çok şükür kedide de bebekde de.Ne biliyim işte.Kedi-köpek-kuş dikkat etmek lazım diye düşünüyorum ben.Hastalık-sakatlık hep mikroptan oluşuyor bebeklerde Allahım korusun.
:44::44::44::44: İşte aradığım cevap buydu.Ortak belirti:Akıntı.... Ama şmdi benim iltihabımda var.Nasıl ayırt edeceğim.Her zaman olur bende yoğun bi şekilde akıntı.Şeffaf ama.Kremsi değil.Bi de wcde ona bakayım bari.Şeffaf ve uzayan akıntım olur benim hep.Çamaşırım hemen hemen hep ıslaktır.O yüzden de günlük ped vazgeçilmezimdir.:44::44:
bnm yumurtlama dönemimde çıktı halada var canımcım :) sivilceye takılmayın belirtilere takılmayın öyle ağrılı sivilcelerim çıktıki çenemde adet belirtisi ve gebelik bi fark yok aynıı akıntınızı kontrol edin sadece bata yakın hala akıntınız varsa gebe olma ihtimalinizde var böle kremsi bi akıntı olması gerek :)
cnm bebekten önce keşke bi iltihap için tedavi olsaydın yada soğan kürü iltihabı döküo denedin mi bak ben bu ay soğan kürü yaptım gerçi iltihabım yoktu ama ne bilim yaptım.Uzayan akıntı azda olsa bndede var şuan ama yumurtlama akıntısı gbi değil snn ne kdr var adetine
Bel ağrın oldu mu? Bende var dünden beri. İlk defa oluyo erkenden. Akıntı iç çamaşırımda azıcık görüyorum. ama sürekli değil.
Dra göründüm gebeliği etkileyecek bi iltihabın yok dedi.Tedaviye gerek yok dedi.Adetim çok sancılı oluyor bu iltihap yüzünden.Soğan kürünü 1-2 kez denedim ama öğürmekten 1 bardak bile içemedim.Midem delinecek sandım.Nasıl içiyorsunuz onu vallaha takdir ediyorum hepinizi.
ben 15 gün içtim valla ama 2 kere değil akşamları aç karnına sadece :) limon sıkıodum azcık tadını deiştiriodu :) mecbur bebiş için katlanıon be cnm inş bebişin seninledir
Angels canım ne yaptın peki sen sevoo
Beklemedeyim canım hala.Ne gelen var ne giden.
Sessiz sakin bekliyorum bakalım.
Ya ben test yapmıştım ya geçen gün,bu testi illa sabahki ilk idrarında yapman mı lazım?
Ben hep akşam işten gelince yapıyodum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?