canım walla bekliyoruz işte ovulasyon testim 16.günüm silikleşti ve ondan sonra ilişkiyi bıraktık..yorulduk walla beklemedeyiz bakalım 7 gün var..
senin durumlar nasıl??
Benim de silikleşti iyice ovu testim benim de 10 günüm var 4 gündür de felaket göğüs ağrım var ya çok rahatsız ediyo
Benim de silikleşti iyice ovu testim benim de 10 günüm var 4 gündür de felaket göğüs ağrım var ya çok rahatsız ediyo
Bence farketmiyo sabah akşam gvn arkadaşımız hatta sabah yanıltıyo demişti
inşallah bebişlerimiz bizimledir bakalım..benimde göğüslerim çok hafiften sızlıyor sadece o kadar.. bekleyip görücez hayırlısıyla...
Sorma ya aynen bende de çok fena ağrı var.Bi ara azaldı gibi hissetmiştim ama yine başladı şiş ve dokunulmuyo hiç
Eşim yazık başını bile yaslayamıyo adam.Doktora gidelim ya bu ne böyle dedi akşam.
Geçer dedim ben de artık..
İnşallah canım...Belirti için bana erken geliyo başka bişey olmasa da ağrısı
Sorma ya aynen bende de çok fena ağrı var.Bi ara azaldı gibi hissetmiştim ama yine başladı şiş ve dokunulmuyo hiç
Eşim yazık başını bile yaslayamıyo adam.Doktora gidelim ya bu ne böyle dedi akşam.
Geçer dedim ben de artık..
kızlar sakın ovü testini ilk idrarla yapmayın olmaz öyle bu hcg değilki biriksin sabah erken uyanın wcye gidin snra uyuyosanız uyuyun ben öle ediodum kalkınca testi yapın
canlarım nasılsınız ne yapıyosunuz işlerim anca bitti de girebildim çok yoruldum yahu orası burası derken baya bi iş yapmışım
Canım ovü testi değil benim sormak istediğim gebelik testi.
Ben işten gelirken alıyorum eczaneden,eve gelince de yapıyorum hep.
Acaba dedim sabah yapmak daha mı doğrudur diye merak ettim.
ohh ohhh maaşallah dinlen artık bakalım birazda..valla günlerimiz az kaldı ya artık onunla ilgili konuşuyoruz işte beklemedeyiz canım...
canım senin göğüslerdeki şişlik belki bebiştendir..5 gün geçti galiba deme daha önce adetin geciktiği oldumu peki?
yok cnm yok illa sabah yapmadım ben phia falan biz burda hep akşamları yaptım öğlen yaptık sen bilirsin yinede ama varsa akşam sabah farketmio belirio orda 2. çizgi
benden geçti bu ay inşallah sizin olur kızlar. dinlenmeye vakit yokki canım kocişin arkadaşıyla eşi gelecekmiş pasta börek yapacam bişeler işte ilk defa gelecekler bakalım nasıl geçecek akşam ???
hayırlısı olsun canım inşallah önümüz aya bebişin seninle olur hayırlısıyla..batım bebişten dolayı gelmez inşallah..senin baya işin var o zaman desene..kolay şeyler yap canım sende zaten yorulmuşun da..senin gibi can bir arkadaşsa o da bence gayet keyifli geçer..hoş sohbetler bakalım size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?