inşallah canım kavuşursunuz inşallah hayırlısıyla bu ay hepiniz bebişlerinize. sağol canım bakalım tanışalımda bi anlarızkeşke sizlerlede tanışma fırsatımız olsa böyle oturmalara gidip gelseydik canlı canlı paylaşırdık sıkıntılarımızı.
Kızlar bi de şeyi düşünüyorum ben,yalancı gebelik varmış.
Bebek isteyen anneler kendilerini iyice kaptırıyorlar,gebelik olmadığı halde hamile gibi hissedebiliyorlarmış.
Bu belirtilere adet gecikmesi,bulantı,kokulara hassaslık vs. eklenebiliyormuş.
Gebelik yok ama kadın kendini öyle bi kaptırmış ki vücudunu bile buna inandırmış ve vücut sanki gebelik var gibi belirtiler göstermeye başlıyomuş.
Ben adet gecikmemi ona bağlıycam herhalde.
Tamamen psikolojik de olabilir yani
..o kadar da olan varmıdır bilmiyorum ama olabilir de.. sen bir kan tahlili yaptır istersen en azından soru işartelerin gider en azından canım..
ahh keşke be tatlım yakın olsaydık walla ne iyi olurdu..insan çevresindekilere zaten hiçbişey anlatamıor ki hepsi dost görünen düşman en iyi dostluk hep yabancılardan oluyor inan..ben izmirdeyim canım yaaa..sen nerde oturuyorsun bakalım..
Oluyomuş canım böyle şeyler.Karın bile şişmeye başlıyomuş.Doktor kontrolünde anlaşılıyomuş yalancı gebelik olduğu.
Kan testi için de pazartesi ya da salı inşallah giderim.
Çalışıyorum ben ve işyerim şehir merkezine uzak,git gel sıkıntı oluyo bazen.
Kırmızılar gelmezse o güne kadar inşallah giderim.
Bu arada senin çocuğun var mı?
Testte çıkmıştı falan yazmışın da,yanlış mı anladım acaba...
bende samsundayım canım keşke yakın olsaydık
var canım 1 kızım var..bir de düşüğüm var 4 ay önce..
Oluyomuş canım böyle şeyler.Karın bile şişmeye başlıyomuş.Doktor kontrolünde anlaşılıyomuş yalancı gebelik olduğu.
Kan testi için de pazartesi ya da salı inşallah giderim.
Çalışıyorum ben ve işyerim şehir merkezine uzak,git gel sıkıntı oluyo bazen.
Kırmızılar gelmezse o güne kadar inşallah giderim.
Bu arada senin çocuğun var mı?
Testte çıkmıştı falan yazmışın da,yanlış mı anladım acaba...
Allah(c.c.) bağışlasın canım.
Darısı isteyenlerin başına inşallah...
evet canım olsun artık napalım gönüllerimiz bir.. bak bizde burda yanyana gibi sohbet ediyoruz...
inşallah gelmez kırmızılar da kan tahlilinde de gebelik çıkar ümitlerin boşa gitmez hayırlısıyla..
bizim diğer kızlar hafta sonu ya geziyorlar herhalde..benim koca yok ki gezeyim.. çalışıo aradım hemide çeşmedeymiş yaaaaaaaa...
aynen canım ya..bende düşükten sonra girmeye başladım buraya..iyi geldi bana da..insana terapi oluyor burası walla..umarım hamile kalsak ta ayrılmayıp burada her günümüzü paylaşırız inşallah..öyle tabi napalım burası da olmasa hepten kötü olurdum
Evet bugün kimse yok pek.
Bizde de tam tersi,ben çalışıyorum,eşim evde :)
İnşallah canım hepimizin ümitleri boşa gitmez.
Bu arada İzmir sıcaktır şimdi,Konya epey soğudu artık.
hadi ya..öyle daha kötü benimde eskiden öyle oluyordu sinir oluyordum bende..ne iş yapıyorsun güzelim?
ahh keşke be tatlım yakın olsaydık walla ne iyi olurdu..insan çevresindekilere zaten hiçbişey anlatamıor ki hepsi dost görünen düşman en iyi dostluk hep yabancılardan oluyor inan..ben izmirdeyim canım yaaa..sen nerde oturuyorsun bakalım..
merbaha kızlar,
sizden fikir almak istiyorum.benim sat 18 eylüldü.ben dayanamayıp 11 ekimde kandan baktırdım ama 0,10 çıktı (negatif).fakat hemşirelere bat bugün diye yalan söyledim
yoksa tahlil yapmıyorlar.eşim diyorki biz enson 5 ekimde beraber olduk.bu beraberlikten bir bebiş olacaksa 11 ekimde o belli olmazmış.işyeri hekimine sormuş.o böyle söylemiş.sizce bu ayla ilgili hiç ümit beslemelimiyim.bat tarihim 16-18 eylül arası.
cevap verirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?