Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

phiacım bende gördüm çizgiyi çok sevindim eger bişi olmasaydı hiç çizgi çıkmazdı.. benimde test sonradan belirmiştii.. :))) inşlh hamişsin :))

belirtiler nelerdi kuzum

Canım işin garibi öyle bi belirti yok, sadece boynumun sağında birkaç sivilce çıkmıştı ve akıntım var... Bilemiyorum ki, bana değilim gibi geliyor ama, şu ateş takibi biraz beni ümitlendiriyor açıkçası :26:

bu mesajı okumak bile heycan yaratıyor

ooo ateşin 37 mi canım
yok yok kırmızılar gelmiyor rahat olabilirsin..
alışverişten ne zaman geliceksin?
çok gezme haaa tamam mı

Başka yerlere takılmazsak birkaç saate geliriz heralde canım, bilemiyorum yani

phiacım bende gördüm çizgiyi çok sevindim eger bişi olmasaydı hiç çizgi çıkmazdı.. benimde test sonradan belirmiştii.. :))) inşlh hamişsin :))

Ayy, inşallah canım yaa, senin de mi aynı böyleydi yani

ZKYNL sana bisi sorucam batindan kac gun once test yaptin ve ogrendin gebe oldugunu bide kan mi idrar mi?

canım ben idrar testini bata 5 gün kala yaptım silik cıktı bi gün sonra kan testi yptırdım kanda da cıktı hcg 41 cıkmıstı yani ben baya erken ögrendim.

Ayy, inşallah canım yaa, senin de mi aynı böyleydi yani

evet canım ben ilk testi yaptım acil işim çıktı yarım saat bi saat falan bakamadım sonra baktıgmda silik vardı sonra bi tane daha yaptım o daha da zor görünüyodu sonra belirginleşti :))) seninde aynısı oluyodur umarım canım...

çok ümitlenmiştim ama olsun artık birdaha ki ay çok çalışıp sonuç alıcaz inşallah zaten daha 4.5 aylık evliyiz ama hemen istiyoruz bakalım denemeye devam ne olur sizlerde dua edin özellikle hamileler onların duaları kabul olur bütün kürleride denemeyi düşünüyorum canım sen en çok hangisinden sonuç aldıysan yazabilirimisin bende onu deneyeyim

tamam canımcım beklemedeyiz
akıntı olması iyi.
hatırlıyomusun geçen ay erginsena bana demişti,adet oldum hisi veren,bazen yoğun bazen daha az ama sürekli akıntın varsa kesin hamişsin demişti sende de öyleyse süper

ateşin zaten ayrı bir olay.
bende ateşinden dolayı çok ümitliyim. hayırlısı allah tan
inşallah meleğin bu ay gelmiştirrr

Haydi kızlar görüşürüz, ben şimdi listemizi güncelleyip çıkıyorum, hepinizi öpüyorum kocaman

kızlar buda benden

BİLİYORDUUUUUMMMMM BİLİYORDUUUUMMMMMMM

hayırlı olsun tatlımmmmmmmmmmmm
ayyyyy çok sevindim kuzu yaaaa
maşallah çizgin süper...
darısı tüm isteyenlere inşallahhh

sağlıklı bir gebelik geçirip sağ salim kucagına alırsın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…