seninde oğluşundaki şaşı etti beni resmen
ama bişi diim mi phia da bukadar net ve buyuk yollamasa ben yıne göremedim
senin ilki gibi çokkk ama cok silik inşallah ilerki gunlerde daha da koyulaşcak o cizgi Rabbim in izniyle
ahahhaha kahve ayağa kaldırdı adamı resmenn güldürme kız beni ghahhahaha
ewet doğrudur bi arkadaşımız bu işlerle uğraşıyoo hafta sonlarıı en yoğun gunler ordan biliyorum
benimkide gitii bugun
Haydi kızlar, ben kaçıyorum, akşama görüşürüz inşallah
nan tıkla resim büyür.o zaman şaşı olmana gerek yok.net görebilirsin
phia nın çizgisi de görünür derecede.
inşallah güzel sonuçlar alırız...
heee ne gahveymiş dimi
ne yesek ? :44:
canım makarna istiyo benim şöle güzelde bi makarna sosu yapım yanına
valla bak ağzımın suyu aktı resmennn
vışşşşş
Teşekkür ederim kızlar...
BAT dündü..Az önce testi yaptım çok net çıktı..Şükürler olsun bende hamileyim...
Darısı sizlerin başına son BATlarınızı beklersiniz inşallah
ohh afiyet olsun yap de ye kuzuu :)
bende çimdi çıkıyorum.eşim aradı geliomuş.bişiler hazırliim.
kendine çok çok iyi bak öptümmmm
Teşekkür ederim kızlar...
BAT dündü..Az önce testi yaptım çok net çıktı..Şükürler olsun bende hamileyim...
Darısı sizlerin başına son BATlarınızı beklersiniz inşallah
çok ümitlenmiştim ama olsun artık birdaha ki ay çok çalışıp sonuç alıcaz inşallahzaten daha 4.5 aylık evliyiz ama hemen istiyoruz bakalım denemeye devam ne olur sizlerde dua edin özellikle hamileler onların duaları kabul olur bütün kürleride denemeyi düşünüyorum canım sen en çok hangisinden sonuç aldıysan yazabilirimisin bende onu deneyeyim
Şimdi kızlaarrr, ben dün eve gelince test yaptım, baktım birşey yoktu yine. Ama gece börek yapmaya kalkmıştım ya hani, o zaman o teste bir daha baktım yani birkaç saat sonrasıydı, testim böyle görünüyordu, yani ben mi birşey görüyorum, bana mı öyle geliyor yoksa var mı birşey diye soracağım size, ay nolur bakın bi yaaa, off çıkamadaım işin içinden, çatladım gece gece;
ben de ekim ayından umudu olanlardanım.bat 24 ekim.arefe günü.bu bayrama daha heyecanlı giricem sanki.inşallah daha da mutlu
32 yasindayim.denemelerde bu 3.ayımız ama 5,5yıldır evliyiz.listedeki hamisleri gördüm okadar mutlu oldum ki hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.hayırlı olsun.insallah daha cok hamis görürüz ay sonuna kadar
hadi bakalım umutlarımız müjdeli haberlere dönüşssün çifte bayram yaşayalım hoşgeldin
batıma 2 gün var sabırsızlanıyorum acaba test alıp yapsammı yoksa günümün geçmesini mi beklesem
batıma 2 gün var sabırsızlanıyorum acaba test alıp yapsammı yoksa günümün geçmesini mi beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?