Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

nan tıkla resim büyür.o zaman şaşı olmana gerek yok.net görebilirsin
phia nın çizgisi de görünür derecede.
inşallah güzel sonuçlar alırız...

heee ne gahveymiş dimi

Son düzenleme:
nan tıkla resim büyür.o zaman şaşı olmana gerek yok.net görebilirsin
phia nın çizgisi de görünür derecede.
inşallah güzel sonuçlar alırız...

heee ne gahveymiş dimi

artık kahvede ne varsa bilemicem artık
hahahahhaha
artık doğurmuşun cocuk gelmiş 2 yaşına şimdi onun testine mi baktırtcan beni kızz Allah iyiliğini versin emi
Phia m yaaa ewet baktım döne dönee gayet görünüyoo valla cok sevindim

canım makarna istiyo benim şöle güzelde bi makarna sosu yapım yanına
valla bak ağzımın suyu aktı resmennn
vışşşşş

ohh afiyet olsun yap de ye kuzuu :)
bende çimdi çıkıyorum.eşim aradı geliomuş.bişiler hazırliim.
kendine çok çok iyi bak öptümmmm

Teşekkür ederim kızlar...

BAT dündü..Az önce testi yaptım çok net çıktı..Şükürler olsun bende hamileyim...

Darısı sizlerin başına son BATlarınızı beklersiniz inşallah

tebrik ederim canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim

phiacım bebişin umarım seninledir testten birkaç saat sonra çıkan çizginin kuruma çizgisi olduğunu söyleyenler var ama dilerim seninkisi öyle değildir bebişin ayak sesleridir

Teşekkür ederim kızlar...

BAT dündü..Az önce testi yaptım çok net çıktı..Şükürler olsun bende hamileyim...

Darısı sizlerin başına son BATlarınızı beklersiniz inşallah

ayyy cnm hayırlı olsun aynıyız bnmde bat 13 ekimde ama ben 4 gün önce öğrendim brlkte doğuma gidios hadi hayırlısı sağlıkla kucağına almanı dilerim

valla cnm kürle alakalımıdır bilmem ama soğan kürü yapmştım idrar yolu enfeksiyonum olmamasına rağmen ovülasyon testiyle hazırlanmışdım ben öneririm egens marka ovülation test strip yazıo üstünde bnde yeni evliyim 4. ayıma ayın 17sinde gircem inş tez zamanda gebe kalırsın sende cnm :) haberdar et bizi

anem ateşinde yüksek :) testindede o çizgi var görüyorum bence bebişin senle hadi bize daha iyi haberler ver

ben de ekim ayından umudu olanlardanım.bat 24 ekim.arefe günü.bu bayrama daha heyecanlı giricem sanki.inşallah daha da mutlu
32 yasindayim.denemelerde bu 3.ayımız ama 5,5yıldır evliyiz.listedeki hamisleri gördüm okadar mutlu oldum ki hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.hayırlı olsun.insallah daha cok hamis görürüz ay sonuna kadar

hadi bakalım umutlarımız müjdeli haberlere dönüşssün çifte bayram yaşayalım hoşgeldin

batıma 2 gün var sabırsızlanıyorum acaba test alıp yapsammı yoksa günümün geçmesini mi beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…