- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
saol cnm.evet deniyeceğim bu ayda ovilasyon testı 3gunu sıparış verıcem tekrrdan başlıyıcm 7gunu bakalım dıer ay nasılolacak sonuçları..acaba dr gıtsemmı cnm bu ay yumurta gelısımı ıcın yoksa olurunamı bıraksam bu ayda ne dersin gvncim ? :/ bizlerde sana yetişşek hep bır hamış olsak allhın ıznıyle ,sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın allhım yavrunu cnmm maşşllh sıze..
batıma 2 gün var sabırsızlanıyorum acaba test alıp yapsammı yoksa günümün geçmesini mi beklesem
cnm bata 2 gün kala çıkabilir hadi bi test yap bizede söle
Canım, koyu gördükten sonraki ilk silik gördüğün günü ve 2-3 günü de değerlendirsen iyi olur. Çünkü o koyu gördüğün an olmuyor yumurtlama olayı, o koyu çizgiden sonraki 24-36 saat içinde oluyor, yani sen silikliği ilk gördüğün an, anla ki yumurtan çatlamış ve hormon düşüşe geçmiş. Dolayısıyle çatladıktan sonraki 24-36 saat de çok önemli, ihmal etme o günleri sakın
phia geçmişi okurken bu msjı gördüm birden panik yaptım şöyle bir hesap yaptım
10 ekim ovi testi pozitif
11 ekim ovi testi pozitif
12 ekim ovi testi silikleşmişbayağı hemde
bu 3 günüde değerlendirdik yakalayabilmişmiyizdir sence
bak ben hep korkuodum ya bnm çocuğum olmazsa die 4. ayımdayım evleneli hiç korunmadıkta bu ay ovülasyonla hazırlandım 29 eylül yumoş çatladı ilişki oldu.Çift çizgiyi yakaladıysan yumurtan gayet güzel büyüo ve çatlıyodur endişe etme incir ye bol bol idrar yolu enfeksiyonun varsa eğer soğan suyu iç aç karnına ben bu ay ekim topiğinde yazmıştım ki hssediorum bu ay çok hamiş olucak beklemekte sabırdır hiç bu kdr net olmamışdım şmdi hamileyim.Ovü testine adetin bitince başla günde 1 tane yap 14. gün çatlarsın tahminimce sabah ilişkiye gir 3,4 gün boyuncaa devam et ben gün aşırı yapmadım hergün çarptım adamı önemli olan çatladığı an ben çatladığı gün gebe kaldım 29 eylül bgn 14 ekim düşün yani stres yapma bişilerle uğraş hep testlerini yapıp sakla resmlerini çek insan çok mtlu oluo o zaman eminim kasım ayında hamile olucaksın hatta ekim btmeden ön hazırlığın biticek cnm
İcin rahat olsun bence dogru zamanlama
kızlar ben kırmıızıları gördümmmmpeçeteye pembe pembe geldi:S akşama dogru ıyce cugalırr ,bu ay hersyı yaptım nerdeyse hergun çalışma ,çörek otu bal tarcın karısımı,ovı testı ,eşime yarım kavonoz keçiboynuzu pkmez...denemedıgım kalmadı olmadı hersey nasıp kısmet demek olmayınca olmuyorr bolelıkle 4aya geçmiş bulunucam
napıosunn tatlım sen sesin soluğun cıkmıyoo???
umut2013 seni tanıyor olabılırmıyım içimden bir his evet diyor da
ahaha nese kızlar periodun 1.gününü atlatmış bulunuyoruzgeri kaldı 26 gün
inşallah canım inşallah ekimde hamiş olurum allahın izniyle.kocaman bır ağlama krızınden sorna geldim tekrar 27 gunde bir regl oluyorum cnm geçen ay 11-12 gunlertam cızgı gordum ama gecen ay nerdyse en rısklı gunelrde 5gun arka arkaya degrlendırdık ,bal taçın çörek otu yemıstım hergun aç karnına bır tatlı kaşıgı yıne devam etcem...aklımı karıstıran bısey var 3aydır bu ay 3gun fecı kasık agrısı cekmıstım oncekı ayda 5gun cektım bu agrıyı çalışma sırasında nefesımı kesıodu hatta bunun için doktora gıtsemmı acba bilemedimki..
kızlar selambatım dündü garanti olsun diye bi gün fazla söylemiştim bugün de henüz yoklar ama belirti de yok ... hamile değilim bence.. neden gelmediler halen beklemekteyim kendilerini
çokmu meraklısın kız kırmızıya bnm dün gelmedi mtluyuminş snnde gelmez kuzum patlatıverirsin müjdeyi
ah canım yaa keşke hamiş olsam ama nerdeee... umudum yok emin gibiyim çünkü hiç belirtim yok..az önce sıcak suyla güzel bi banyo yaptım belki gelmesini hızlandırır..
bekleme gelmicekler :) bnmde adet belirtilerim vardı cnm bi test yapsana yaptınmı yoksamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?