Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bak ben hep korkuodum ya bnm çocuğum olmazsa die 4. ayımdayım evleneli hiç korunmadıkta bu ay ovülasyonla hazırlandım 29 eylül yumoş çatladı ilişki oldu.Çift çizgiyi yakaladıysan yumurtan gayet güzel büyüo ve çatlıyodur endişe etme incir ye bol bol idrar yolu enfeksiyonun varsa eğer soğan suyu iç aç karnına ben bu ay ekim topiğinde yazmıştım ki hssediorum bu ay çok hamiş olucak beklemekte sabırdır hiç bu kdr net olmamışdım şmdi hamileyim.Ovü testine adetin bitince başla günde 1 tane yap 14. gün çatlarsın tahminimce sabah ilişkiye gir 3,4 gün boyuncaa devam et ben gün aşırı yapmadım hergün çarptım adamı önemli olan çatladığı an ben çatladığı gün gebe kaldım 29 eylül bgn 14 ekim düşün yani stres yapma bişilerle uğraş hep testlerini yapıp sakla resmlerini çek insan çok mtlu oluo o zaman eminim kasım ayında hamile olucaksın hatta ekim btmeden ön hazırlığın biticek cnm

phia geçmişi okurken bu msjı gördüm birden panik yaptım şöyle bir hesap yaptım

10 ekim ovi testi pozitif
11 ekim ovi testi pozitif
12 ekim ovi testi silikleşmişbayağı hemde
bu 3 günüde değerlendirdik yakalayabilmişmiyizdir sence

inşallah canım inşallah ekimde hamiş olurum allahın izniyle.kocaman bır ağlama krızınden sorna geldim tekrar 27 gunde bir regl oluyorum cnm geçen ay 11-12 gunlertam cızgı gordum ama gecen ay nerdyse en rısklı gunelrde 5gun arka arkaya degrlendırdık ,bal taçın çörek otu yemıstım hergun aç karnına bır tatlı kaşıgı yıne devam etcem...aklımı karıstıran bısey var 3aydır bu ay 3gun fecı kasık agrısı cekmıstım oncekı ayda 5gun cektım bu agrıyı çalışma sırasında nefesımı kesıodu hatta bunun için doktora gıtsemmı acba bilemedimki..

kızlar buda benden

hayırlı olsun çok sevindim inş bizde yakın zamanda böyle güzel haberler alırız

hayırlısı olsun canım üzülme inş olacaktır ben bu ay adet olursam hiç bişi yapmıcam artık oluruna bırakıcam

napıosunn tatlım sen sesin soluğun cıkmıyoo???

ayy canım napim test yaptım bugün negatif çıktı biraz bozuldumm ama benim ovulasyon bu ay 18.gün veya 19.güne sarktı belki geç döllenmedir umut hala devam ediyor bugün periyodun 26.günü

ahaha nese kızlar periodun 1.gününü atlatmış bulunuyoruz geri kaldı 26 gün

kızlar selam batım dündü garanti olsun diye bi gün fazla söylemiştim bugün de henüz yoklar ama belirti de yok ... hamile değilim bence.. neden gelmediler halen beklemekteyim kendilerini

ilişki sırasında ağrı oluosa ihmal etme cnm mtlaka git idrar yollarında enfeksiyon olanlarda oluor genelde bak buda engeller çocuğu gtmeni öneriirm

kızlar selam batım dündü garanti olsun diye bi gün fazla söylemiştim bugün de henüz yoklar ama belirti de yok ... hamile değilim bence.. neden gelmediler halen beklemekteyim kendilerini

çokmu meraklısın kız kırmızıya bnm dün gelmedi mtluyum inş snnde gelmez kuzum patlatıverirsin müjdeyi

çokmu meraklısın kız kırmızıya bnm dün gelmedi mtluyum inş snnde gelmez kuzum patlatıverirsin müjdeyi

ah canım yaa keşke hamiş olsam ama nerdeee... umudum yok emin gibiyim çünkü hiç belirtim yok..az önce sıcak suyla güzel bi banyo yaptım belki gelmesini hızlandırır..

ah canım yaa keşke hamiş olsam ama nerdeee... umudum yok emin gibiyim çünkü hiç belirtim yok..az önce sıcak suyla güzel bi banyo yaptım belki gelmesini hızlandırır..

bekleme gelmicekler :) bnmde adet belirtilerim vardı cnm bi test yapsana yaptınmı yoksamm

bekleme gelmicekler :) bnmde adet belirtilerim vardı cnm bi test yapsana yaptınmı yoksamm

tatlım test yaptım perşembe sabah negatiftiiii... yoook... geliceklerrrrrrrrr ve enteresandır hiiiç üzgün değilim bu ay gelsinler korkum yok bir kaç gün önceki moral bozukluğum da yok... kısmet napalım:) adet belirtilerim de yok bu arada.. çok sıcakla yıkandım gelsin diye.. olacaksam da zamanında olayım bari düzenim de bozulmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…