sen ovi testi yapmıştın dimi canım ona göre yumurtlaman hangi gündü biliosun benimde ilkgün gece 36.6 mıydı neydi şimdi 36.9 test negatif yani bilmiorum ilişkilendirmek doğru olurmu
ateşin de epey yüksek çıkmış canım..valla dediklerinin hepsi olabilir ama önce sen bi sakinleş, rahat ol. o bebek dünyaya gelecekse kimse engel olamaz.
ama yine de doktora git de için de kafan da rahat etsin güselim
Canım ya , gittiğim eczanedeki testte yazmıyordu. Yalnız geçen gün alırken şunu farkettim, erken gebelik testi olan o meşhur testte de hcg 20 diyordu, hatta dedim ki kendi kendime e 3 liralık testte de 20 oluyor. 15 lik falan olanı bir denk getiremedim burada :44:
ii geceler canımmkızlar ben de çıkıyorum, sohbete doyum olmuyor ama yarın erken kalkacağım, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
Allaha emanet olun...
Bu ay yapmamıştım canım, önceki ay yapmıştımŞuan hiçbirşey bilmiyorum, düşünemiyorum, korkuyorum hem de çok. Bu kahverengi leke implantasyon lekesi mi bilemiyorum. Önceden olmazdı kahverengi lekelenmem, direk regl günümde adet olurdum. Şuan BAT'a 2 gün var, bu neyin nesi bilemiyorum. Aklıma kötü şeyler geliyor, bir yandan da inşallah implantasyon lekesidir diyorum. Offff offfff
bende onu soruyom bebğim
canım hassaaiyeti yazmıyo bakmıştım bugün
Sabaha randevu aldım, doktora gideceğim, tahlil de yapar mutlaka. Öğleden sonra belli olur durumum. Kızlar dua edin nolur...
meloşum özel msj için 10 dk beklemeliym kuzu. phia ya attım da.
ecük bekle yazıciim
Sabaha randevu aldım, doktora gideceğim, tahlil de yapar mutlaka. Öğleden sonra belli olur durumum. Kızlar dua edin nolur...
oh iyi etmissın ben bugün tüm gün yattım valla..tembellık anlıcan...geldıgıne sevındım canımcım
bende cok üzülüyorum bugun aptal gıbı gezıyorumm ortalıktaaovi testi sıparıs ettım demin benıde hazırlayalım güçsüz hissedıyorum kendımı cok
iyi geceler canlarım perşembeye kdr yokum kendinize çok iyi bakın takip edicem ara ara mrk ettiklerim var phiam incim sunbalım unuttuklarım hepinizi mrk ediorum iyi haberlerle gelin öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?