Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kırmızı kırmızı kırmızıııı........... hala yoklaarrr gelemediler canım:)))

canım geçen ay hamileydim
düşük yaptım.
bebiş olmazsa neden 2. çıksın yaww

test yapsanaaaaaaa madem günün geçtiiiiii
bekleme daha gerek yok yaaa
canım perşembe yapmıştım negatifti bi daha da yapmadım bence hamiş değilimmm:)

Son düzenleme:
kızlar size bi mucize anlatıcam. annemin bi komşusu vardı 25 yıllık evlilerdi ve çoçukları olmuyordu gitmedikleri doktor kalmadı az önce annem aradı kadın hamileymiş adet olmayınca doktora gitmiş menoinpaza giriyor sanıp doktor sakin ol bi haberim var hamilesin deyince kadın şok olmuş. rabbimin mucizesi çok işte 25 yıl sonra bebeği olacak kızlar sakın umudunuzu kaybetmeyin..

arkadaşlar listeye bı göz attımda maşallah çok bereketlı hele kı ekım 10 dan sonra patlama yaşanmış arka arkaya hamişler var :) benımde 15 EKım bakalım bende hamiş kervanına katılacakmıyım ? beklemedeyız:)

Merhaba kızlar
konuyla ilgili bilgisi deneyimi olan varmı sol kasığıma sanki iyne batırıyolar gün içinde hafif gece yatarken biraz daha şiddetli regli olmamada daha çok var (24.ekim) Bide cuma günü yumurtlama olmuşmu deye kontrole gittim doktor evet büyük ihtimalle olmuş hatta ve hatta regl dönemin için çok erken olmasına rağmen rahim duvarın kalın iyiye işaret dedi bakalım...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız peracım bugünde bi test yapsaydın ya

selam kızlar nasılsınız peracım bugünde bi test yapsaydın ya
canım sabah okula gitmeden test yapıcaktım acele ve telaşeden sabah idrarım boşa gitti unutuvermişim sonra da yapmadım çünkü evdeki son testi boşa harcamayayım dedim:26:

bu arada sunbalım yaa niye gelmiyolar şaka bi yana artık iyice meraklanmaya başladım iyi değilim

canım ne boşa gidecek Allahım yarabbim yapsaydında için bari rahat etsydi
kızıyom artık

testler geldi şimdide
ama test etcek madde yokkkk
bekle beklee bakalımmne zman olcak
kotkudan geri gitti hepsi

testler geldi şimdide
ama test etcek madde yokkkk
bekle beklee bakalımmne zman olcak
kotkudan geri gitti hepsi

aa olmaz ki hadi amaaa ayy çok heycanlandım bekliyoruzz şaban gibi bardaktan bardağa su boşalt gelir belkim

evet ölçek beraber ateş ölçek her sabahınan kalkmadan dil altından.kasım için buradan mı devam edeceğiz yoksa yeni topik olacek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…